Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pont ezért írtam....... lehet 100km meg 10000 is
használat függő
majd ha nehezen indul, sokat fogyaszt vagy egyéb gondja lesz fel kell újítani
addig meg kár agyalni
Hali!
Volna egy kérdésem. van egy mocim, 2003-mas R1-es, az érdekelne, hogy milyen intervallumonként kellene a szivócső szinkront beállítanom?amúgy 40ezer kilcsi van a mociban(ez már befeskendezős gép) Ez ügyben az is érdekelne, hogy a szivócső szinkron elmulasztása milyen "káros" következménnyel jár?a szivócső szinkron csak kis fojtószelep álláskor befolyásoló tényező, vagy nem?tehát alapjárat közelei tartományban. hisz a beállítást is itt végzik rajtuk.ebből fakadóan a részterheléskor már nem szól bele a gázcserébe.illetve a munkámból adódóan tudom hogy az autóknál létezik úgymond adaptív-tanulható érték a motorvezérlőben a keverék illesztéskor, így képes a mechanikai állapotokhoz alkalmazkodni az erőforrás.de arról nincs információm hogy a motoroknál ez az opció létezik-e! márkaszervízben érdeklődtem ott azt állították, hogy minden olajcsrekor esedékes lenne a szinkron teszt. ezt én kicsit túlzásnak találom.
előre is köszi!
széles utat!
A szétszedés nem megoldható! Élettartamra lettem volna kíváncsi. Pl: 125-ös Aprilia esetében egy dugattyúszettet élettartama 10.000km. Arra lettem volna kíváncs 4 ütemű blokkban mennyit bír ki egy szett átlagosan és mikor illik cserélni.
megvárod a telet (-15 minimum) beindítod és maxigázon motorozol egy kicsit
lehűtöd majd megismétled
aztán ha úgy érzed hogy még menne megcsinálod jó párszor
akkor szerintem 24 ezer alatt már újíthatod is fel
A kérdés jóóóó! Lassan már Vágó Istvánt is kitúrod a székéből!
Szétszed, megmér, összerak! És kiderül, hogy kb hány százalékos a cucc!
De egyébként van valami kínai mondás is, hogy: "A leghosszabb út is az első dugattyúcserével kezdődik!" Vagy valami ilyesmi!
Majd a korom eltömíti! Egyébként tiszta dzsuva lesz tőle a blokk, szépen lassan!
Köszi Zikzakk, bár ha nem lesz durvásabb a szivárgás/könnyezés szerintem így hagyom... Nem tudod , ez így stagnálhat, nem?
A tömítettséghibán nem segít az olajcsere! Egy új tömítés és egy megfelelő meghúzás viszont igen!
Hali, sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni? Olyan gondom lenne, bár nem tudom mennyire gond, van egy 10.000 km, es 2005/10.-havi 600-f em és a blokknál a kuplung felöli oldalon könnyezik az olaj az illesztésnél! Csöppenni sose csöppent, de enyhén mindíg olajos... Repsol 10w-50 est használok, esetleg egy 10w-40 es olajválasztás segíthet? Köszi mindenkinek előre is!...
szevasztok. nekem egy kawasaki kmx -em van és olyan problémám van vele h indulásnál csak úgy simán leáll. nem lefullad vagy hides vagy valami (melegen is csinálja) csak simán leáll! csak ilyen 5-6 ezres fordulaton tudok vele elindulni különben simán leáll. vajon miért csinálhatja ezt?
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem, hogy egy kínai 4 ütemű endúróblokk kb. hágy 1000km után szoul dugattyúszett cserére és hány 1000 után főtengely felújításra?
Pontosabban adott egy Sukida Crosser 125-ös endúró amiben 23.000km van. Mennyit fut még el ez a blokk?
Valahol nagy valószínűséggel fals-levegőt szív, de majd a hozzáértők felhomályosítanak.
sziasztok!segitsetek nekem!
2007-es zx6r hengerfej cserés volt és azóta késön engedi visza 2000-es fordulatról a fordulatot !2000ig szépen visszaejti ott megtartja és lassan leengedi 1200-ra.

mitöl lehet és hogyan lehet beállitani?
Sziasztok! A kisebb fúvóka mennyire befolyásolja a gyorsulást?
Szia mindenkinek.
Kis segítségre van szükségem.
25 e van a mociban (gs500) és úgy vettem észre hogy csökkent a teljesítmény,nőt a fogyasztás,4000 fordulaton csilingel,nem folyamatos pörög fel,menet közben,bedadog.
Egyszóval karbi szinkront kíván (a sok olvasgatások alapján!)
Házilag szeretném megorvosolni. Már minden információt összeszedtem,de még 2 dologban nem vagyok magabiztos.
1: a karbira hová kell felrakni a szinkron tesztet?
2: a karbim melyik csavart kell állítani?
Mert valószínűleg vagy sok, vagy kevés levegőt enged át...
SZiasztok !
Hozzáértő segítségét szeretném kérni !
FZS 600 olajszint ellenőrzésével akadt némi problémám 4
- MEDDIG KELL LENNIE A KÉMLELŐNYÍLÁSNÁL AZ OLAJ SZINTJÉNEK ?
- MILYEN OLAJAT TEGYEK A GÉPBE ?
- 6000 KM -ÉL OLAJCSERE / AZ JÓ ? /

Válaszotokat előre is köszönöm .
SZÉLES UTAT MINDENKINEK !
Heló!
Valaki tudna mondani egy körülbelüli árat arra, hogy 50-es Minarelli AM6-os blokkot mennyiért szednek szét, majd raknak össze szimering, tömítés probléma esetén? Ha árat nem is tudtok mondani, körülbelüli idő is jó lenne, hogy meddig tarthat egy erre szakos szerelőnek egy ilyen buli. Köszi!
Hy levegőszűrő? Sport levegőszűrő van benne, most kezeltem le. Azóta csinálja. Mért gondolod a levegőszűrőt?
Ez igaz jani!
A szinkron nem csodaszer. Semmi köze a teljes gázon működéshez.
Esetleg a szinkronod?
nagyon egyszerű,a lámpaágra kötötted az indexet
a szürke-feketére megy az indexrelé szálja!
Levegőszűrő?
hello valaki nem tudná milyen gyertyát vegyek az yz 80 asoba (94évj) valmiért nem forogja ki magát és sztem ez a baj de ha van ötlet várom