Srákok találtam egy vizgombát rávan irva az oldalára, hogy 97fok az azt jelenti, hogy akkor kapcsolja be a ventilátort? ha igen az nem sok egy kicsit? Ez a gomba egy hűtőbe volt, ami a hengerfejbe van, azt még nem néztem mi van ráfirkálva. Meg egy másik béna kérdés: van dugattyú aminek a teteje egyenes és van amelyik domború a 2 közt mi a különbség? Ebbe a nagy melegbe nagyon kne egy ventilátort szereljek a mocira mer nagyon melegszik, juteszembe a ventilátor az menetszéllel szembe dolgozik nem nagy terhelés az annak a szegény jószágnak?
Köszi, valami ilyesmire gondoltam. Ma amikor kitekertem a gyertyát, full fehér volt, pedig régebben barna szokott lenni ha jól emlékszem, ha jól tudom úgy lenne a jó.
hello mindenki!
nincs valakinek meg annak az oldalnak a linkje ahol fent vannak a különböző gyertyák képei? arra gondolok ahol képekkel van illusztrálva hogy mikor milyen gáz lehet, ha pl nem barna a gyertya. fontos lenne!
előre is köszi!
Szevasztok valaki nem tudna segíteni nekem ? 2002 exc-re keresnék narancssárga tankot amit 2003 tól gyártottak már EXC re!(nekem áttlátszos tankom van és nekem az nem jön be ezért kelllene narancs) Mert sehol sem sikerül szereznem de ha valakinek lenne elado vagy ismerősének van az legyenszíves jelezze ! köszönöm!
Nagyjából azt, hogy az adott sebességben a léptetővillát egy rugóval nyomott golyó rögzíti. meg az hogy a kapaszkodókörmök kissé hátrafelé keskenyednek.Amikor erőt ad át szét se lehet húzni.
Hali..Szerelöt kérdeznék v aki ért hozzá...Krosszmotornál a 4.sebességet rázós uton nagy fordulaton földobja 5.be..Reteszelést mndtak nekem hibának..Kérdésem h ez mit jelent ?
köszönöm
Sziasztok! '05-'06-os ZX-6R-hez keresek hátsó lámpát, és jobb első lábtartókonzolt. Tudna valaki segíteni? Mailt nézek sűrűn! majoristvan@vipmail.hu Előre is köszönöm!
Na, akkor vágjál 4 darab kb 20 centis átlátszó pvc csövet, és húzd rá őket a leeresztőcsonkokra! a másik végüket hajlítsd föl az air-boxhoz! Oda is ragaszthatod őket hogy ne kelljen fogni őket! aztán nyisd meg a benzinleeresztő csavarokat! és akkor valamennyi benzinnel feltöltődnek a csövek! a szinteknek azonosnak kell lenniük! A motor beindítása után sem elelkedhetnek fel, egyik sem!
nincs valakinek meg annak az oldalnak a linkje ahol fent vannak a különböző gyertyák képei? arra gondolok ahol képekkel van illusztrálva hogy mikor milyen gáz lehet, ha pl nem barna a gyertya. fontos lenne!
előre is köszi!
köszönöm
Monnyuk az aksiban nem eshet le ennyire gyorsan. Valami zavart érzek az erőben...