Szia.Hallani kéne azt a sradot,igy nehéz mit mondani,én ellenőrizném a szelephézagokat,és ha jó akkor a gyujtáselektronikát.De én azt tanácsolom,h vidd el egy hozzáértő szakihoz.Az hogy nagy a hangja az mit takar?
Azt nevezik vízütésnek mikor a henger telefolyik benzinnel és nem tudod átforgatni a főtengelyt! Ugyanis a folyadék összenyomhatatlan! Jártam már én is így ! Szintén GPZ-vel! Az eredmény egy görbe hjtókar!
Sziasztok!nagyon fontos lenne hogy segítsen valaki. Egy gsxr 750 sradom van, elromlott. nem tudom hogy mi a baja. valakitol valami tippet vagy segítséget várok. a motor baja,hogy a hengerek nem 100%osan mennek, a karbi visszapofázik. a motor hangja nagy, de nem megy. gyertya ok, karbi kitisztítva jól összerakva, vákuum jó, ja és néha dob egy kis füstöt, kompresszió ok,fogalmam sincs hogymi baja lehet. kb 4000ig szépen jár utána pedig a hangja nagy és nem megy. a probléma úgy jelentkezett hogy olyan volt néha mint ha három henger és aztán egyszer ígymaradt. segítsenvalaki nagyon sürgős!
Eladó egy teljesen új Undertail 09/08 as cbr 1000rr hez ! Piros ! Nekem sajnos nem jó mert az ABS es modelhez nem passzol ! Gyári piros színnek megeggyezik. új ára több mint 60.000 FT + szálítási költség Amerikából! Én szeretném 50.000 FT ért értékesíteni !
Érdeklődni: carr.sales@gmail.com
a levegőcsavart tekerd be teljesen,majd vissza másfél fordulat.
és ha akk is fehér akkor emeld feljebb a sibertűt amennyire lehet,próbálkozz ha már hozzápiszkáltál
ha fehér akkor a benzin-levegő keverék arányod szegény.
magyarul kevés benzint kap.vagy sok levegőt.
az ideális az őzbarna szín lenne.
állitgattad,h ilyen lett?
mit állitottál el?
mihez nyultál?
Szurkolunk,nekem ugyan ezt csinálta a gpz-m,tüszelepcsere,és a csapot mindig elzárom igy már nincs gond,
ha nem tudod behozatni,akk vedd ki a gyertyákat a helyszinen,húzd le a trafókról a vezetéket,h ne adjon szikrát,és indíts rá,akkor majd kiköpködi a felesleges benzint 3méter magasra,és utána jó lesz.
igen erre gondoltam én is mostanában eléggé tulfolyt a karbim menet közben a tulfolyon mind a 4 karbibol csepegett a benzin, remélem ez a gond. este kiderül most egy kuton van a gép de be kellett jönnöm meloba . estére megprobálom elhozatni. addig is szurkoljatok.
a ventilátor nem dolgozik a menetszéllel szembe általában a hűtő mögött van és szívja a levegőt a hűtőn keresztül
szerintem a kapcsológombát hagyd a francba,és tegyél rá egy kapcsolót,és akkor kapcsolod be amikor akarod
De mielőtt épitgetni kezdesz,mosasd ki a hütődet,és lehet,h nem is fog melegedni
Srácok szebb regelt . Kérdésem a következő, elindulok tatabányárol a motorommal jövök vele ugy 40 km-ert (szolidan betartva a kresszt 90-el) 250es gsxr-röl van szó, beállok egy kutra, tankolok, és inditanám a motort és mintha egy negyed fordulatot tekert volna( de nem biztos), szoval nem indit csak elhalványodik minden. Mondom magamba lemerült be tolnám 2be , elcsuszik a kerék, 3 ba ugyancsak, gondoltam valami beszorulhatott az öninditó tárcsa és a motor közé, probálom hátrrafelé is toligálni ugyanugy semmi, szerintetek mi lehet a gond, lehet olyan hogy visszahüléskor "RAGAD" meg valamelyik csapágy vagy dugó? hallotam már ilyenröl de az egy pörgös kis 2ütemü volt. Hozzá kell tennem hogy eladásra hoztam volna fel a kismotoprt, 3 honapja rohangálok vele sosem hagyott ott sehol, ötleteket kérek, és ha van olyan motoros cimbora, aki ma este ráérne egy motor beszállitására herceghalomrol a moszkva térre, kérem jelezze. Villámgyorsan ki kell deritenem mi történt, csak meloba kellet jönnöm ezért hagytam ott. elöre is köszönöm üdv Gábor
Érdeklődni: carr.sales@gmail.com
olyan szerelőt keresk aki megjavítaná gsxr 600 K6-om hütőjét
pici luk van rajta
sürgőss!
igen a nevem alapján van
te vagy az első névrokonom,vegyél fel msn-re,lehet,h rokonok vagyunk,mert nem ismerem a családomat
és ha akk is fehér akkor emeld feljebb a sibertűt amennyire lehet,próbálkozz ha már hozzápiszkáltál
magyarul kevés benzint kap.vagy sok levegőt.
az ideális az őzbarna szín lenne.
állitgattad,h ilyen lett?
mit állitottál el?
mihez nyultál?
holnap reggel vinnék el, és addig meg kéne oldanom...
ha nem tudod behozatni,akk vedd ki a gyertyákat a helyszinen,húzd le a trafókról a vezetéket,h ne adjon szikrát,és indíts rá,akkor majd kiköpködi a felesleges benzint 3méter magasra,és utána jó lesz.
szerintem a kapcsológombát hagyd a francba,és tegyél rá egy kapcsolót,és akkor kapcsolod be amikor akarod
De mielőtt épitgetni kezdesz,mosasd ki a hütődet,és lehet,h nem is fog melegedni
Próbál a gyertyákat egyesével kivéve megforgatni főtengelyről.