Egy kis segítséget kérnék :) 2007-es Suzuki DRZ-400SM-em van. A gyári hátsó gumi szerintem is iszonyat sz4r! Mindenki hajtotta nekem hogy befér alá a 160-as, és mivel az ismerősöknek is 160-as figyel alatta, vettem egy 160/60-as Pirelli papucsot.
Namármost vagy én vettem túl magasat, vagy nem tudom, de szemre nagyon nem fér alá :D A bal oldalt a láncot súrolNÁ.
Ha valakinek esetleg DRZ-je van és neki is más méretben van alatta papucs, akkor légyszi válaszoljon :D Vagy akárki :D
Ui.: Ja és a kereket hátrébbtenni nem tudom mert akkor meg a lánc lesz túl feszes!
karbi jobb:
-egyszerűbb
-szinte nem tud elromlani
-egy kiegészítő benzinszűrővel évekig nincs gondod vele
-ha mégis van gebasz simán javítható szinte bárhol
negatívum:
sokkal többet eszik mint az injektoros
Hellosztok Van 1 Aprillia sr 50 di tech kem és szeretném tudni h mennyire megbizhato motorikusan most volt nagy szervizelve computer csere injector is talán . És még annyi h injector vagy Karbi meik a jobb? mert injector igy csak 2 liter de ha megál tolhatom haza :D várol válaszaitokat. Köszzi Üdv:Davee.
üdv.
gyerekek van nálam egy honda fusion asszem, ki vagyok már tőle, ha elindulok vele egy pillanatra elindul utána befullad, cseréltem csapot kipucoltam a karbit, cseréltem légszürőt a házat is csöveket mindent ha finoman huzom akkor néha meg meg indul , de hirtelen gázadás felejtős, mi a fasz lehet vele ?
lehet h nem ide tartozik de ha valaki tud segítsen...
para van a tankomon a fényezéssel...levettem h megnézzem a légszűrőt és fordítva betöltő nyílással lefele tettem le és egy éjszakát állt...a nafta meg kiszivárgott és felpergette a festéket...a képeken is látszik h mi a pálya...ami felhártyásodott az alatt is zöld még a festék...lehet h csak le kéne kapnom ami felhártyásodott?...mit tanácsoltok mit csináljak vele...ha szerelőhöz kell vinnem mennyibe fog fájni?
Patse nektek, olyan gondom lenne, neme tudom tudtok e segíteni, van egy Suzuki Across-om és vezérlést kellene beállítanom rajta, és ha valaki eltudná magyarázni, hogyan is kezdjek neki, mert sima 1vezérmű tengelyes 8 szelepes 4hengerest tudok állítani, de ugye ez duplavezérműtengelyes, 16szelepes 4hengeres:S
Hali van egy s50 es simom!
De azt szeretném ha nem lenkerekes lenne a gyújtásom, ha nem gyújtókondis!
Valakinek lenne egy bekötési rajza?
Email c: djkleno@gmail.com
Erre valaki lenne szíves küldje el!
Köszönöm előre is! Üdv Andris
hello! valaki tudna segíteni nekem? van egy af1s futurám, beindul és nem akar 8 ezer fölé menni a fordulat,új b10eg gyertya karbi is be van állítva. mi lehet még a baja?
Kb nekem a K&N sportszűrő 15e a sima meg 10 körül...a tiédbe mennyi az
Igen, zártnak. Egyedül a légszűrő beömlőjénél lehet nyitott. Ha plusz levegőt kap rossz lesz a moci, gyenge, nem pörög fel stb...
vkinek lenne vmilyen tippje, hogy első kereket hogy érdemes kikapni a motorból gumicsere miatt?