Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!
vkinek lenne vmilyen tippje, hogy első kereket hogy érdemes kikapni a motorból gumicsere miatt?
Vagyis az egyik a tanksapka túlfolyó..
Csak szellőzők...
Valahova lefele lógatni, lehetőleg ne a kipufogóra
Üdv mindenki! :) Tud valaki egy Suzuki Run-hoz szervizkönyvet? '85-ös évjárat! Előre is kössz!
Sziasztok!
Rakódik össze a vas és van egy pár gumicső a tankból amit nem tudunk hogy hova kell tenni
Ehhez kellene egy kis segítség!
Segítsetek hogy tudom a 400 as gixeremből kivenni a 180 as tiltást?
Próbáld meg őket. Gyártanak és forgalmaznak vázellenőrző műszereket. Szerintem mérni is tudnak. Esztergomban vannak.
http://www.prop-tech.hu/
Budapest vagy közelében tudtok olyan helyet,ahol precizíós mérést tudnak vázon csinálni?
Ejj, ejj kicsit elkapkodtam. Most látom csak, hogy ditekről van szó.No ott télleg inkább karbi.
Még akkor is, ha többet eszik.
karbi jobb:
-egyszerűbb

Tegyél egymás mellé egy karbit, főleg egy korszerűt, meg egy injektort.

-szinte nem tud elromlani

Membrán szakadás, tűszelep túlfolyás, porlasztótű kopás...

-egy kiegészítő benzinszűrővel évekig nincs gondod vele

A tankban általában van szűrő, akkor felesleges még egy, általában csak gátolja a szababad folyást

-ha mégis van gebasz simán javítható szinte bárhol

pl. a fenti hibákat az árokparton

negatívum:
sokkal többet eszik mint az injektoros

Egy 1990-es 1000 köbcentis sportmotor elketyegett túratempóbal 6 literrel. Mondj egy mai ezrest amelyik jobban fogyaszt.
Üdv mindenkinek!

Egy kis segítséget kérnék :) 2007-es Suzuki DRZ-400SM-em van. A gyári hátsó gumi szerintem is iszonyat sz4r! Mindenki hajtotta nekem hogy befér alá a 160-as, és mivel az ismerősöknek is 160-as figyel alatta, vettem egy 160/60-as Pirelli papucsot.

Namármost vagy én vettem túl magasat, vagy nem tudom, de szemre nagyon nem fér alá :D A bal oldalt a láncot súrolNÁ.

Ha valakinek esetleg DRZ-je van és neki is más méretben van alatta papucs, akkor légyszi válaszoljon :D Vagy akárki :D

Ui.: Ja és a kereket hátrébbtenni nem tudom mert akkor meg a lánc lesz túl feszes!
karbi jobb:
-egyszerűbb
-szinte nem tud elromlani
-egy kiegészítő benzinszűrővel évekig nincs gondod vele
-ha mégis van gebasz simán javítható szinte bárhol
negatívum:
sokkal többet eszik mint az injektoros
Szeva minden Rd-ésnek
Yamaha Rd 50 1984 7ho
alkatrész:különolajzás:olajtartály,olajszivagy

u,csővek,bovden
elado:
érd:06703182864
Hellosztok Van 1 Aprillia sr 50 di tech kem és szeretném tudni h mennyire megbizhato motorikusan most volt nagy szervizelve computer csere injector is talán . És még annyi h injector vagy Karbi meik a jobb? mert injector igy csak 2 liter de ha megál tolhatom haza :D várol válaszaitokat. Köszzi Üdv:Davee.
üdv.
gyerekek van nálam egy honda fusion asszem, ki vagyok már tőle, ha elindulok vele egy pillanatra elindul utána befullad, cseréltem csapot kipucoltam a karbit, cseréltem légszürőt a házat is csöveket mindent ha finoman huzom akkor néha meg meg indul , de hirtelen gázadás felejtős, mi a fasz lehet vele ?
ja ... és gratulálj annak , aki ezt festette ....
ennek annyi....

festőhöz vidd...
lehet h nem ide tartozik de ha valaki tud segítsen...
para van a tankomon a fényezéssel...levettem h megnézzem a légszűrőt és fordítva betöltő nyílással lefele tettem le és egy éjszakát állt...a nafta meg kiszivárgott és felpergette a festéket...a képeken is látszik h mi a pálya...ami felhártyásodott az alatt is zöld még a festék...lehet h csak le kéne kapnom ami felhártyásodott?...mit tanácsoltok mit csináljak vele...ha szerelőhöz kell vinnem mennyibe fog fájni?
Patse nektek, olyan gondom lenne, neme tudom tudtok e segíteni, van egy Suzuki Across-om és vezérlést kellene beállítanom rajta, és ha valaki eltudná magyarázni, hogyan is kezdjek neki, mert sima 1vezérmű tengelyes 8 szelepes 4hengerest tudok állítani, de ugye ez duplavezérműtengelyes, 16szelepes 4hengeres:S
Szia Oszi!Tolderrealámpádat jövőhétvégén!
Sincsmit...
Hali van egy s50 es simom!
De azt szeretném ha nem lenkerekes lenne a gyújtásom, ha nem gyújtókondis!
Valakinek lenne egy bekötési rajza?
Email c: djkleno@gmail.com
Erre valaki lenne szíves küldje el!
Köszönöm előre is! Üdv Andris
hello! valaki tudna segíteni nekem? van egy af1s futurám, beindul és nem akar 8 ezer fölé menni a fordulat,új b10eg gyertya karbi is be van állítva. mi lehet még a baja?
kösz azért az információkat...
Kb nekem a K&N sportszűrő 15e a sima meg 10 körül...a tiédbe mennyi az
Igen, zártnak. Egyedül a légszűrő beömlőjénél lehet nyitott. Ha plusz levegőt kap rossz lesz a moci, gyenge, nem pörög fel stb...