Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont ezért írtam , lehet rossz benzint tankoltál. Ha nem akkor beszrt az elektronika.Nincs állítási lehetőség!
jaja gázhúzásra becsörög, lassan gyorsítva nem(5.ben)
tisztára mint fater wartburgja volt
1-2-3 ban nem tudom mert akkora a motorzaj hogy nem hallom
de ezeknek a cdi-s gyújtásoknál hogy lehet variálni?
Becsörög? kicsi az előgyújtás, de próbálj meg tankolni másik kúton mielőtt neki esnél!Lehet valami szar benzint tankoltál.
de úgy nézd meg a benzinfolyást hogy engedj ki minimum fél litert
találkoztam olyannal hogy el volt dugulva a szellőző, és ha megnyitottam folyt a benzin folyt rendesen, de egy idő múlva leállt a folyása....... lett jó kis vákum a tankban.......
tettem egy huzamosabb kört a gázhúzásos-leállós cagivával
olyan jelenséget tapasztaltam:
terheléskor (pl emelkedő) kigyorsításkor tök ugyanúgy ciripel benne valami mint a wartburgnak a gyújtása ciripelt
lehet tényleg rossz helyen áll?
Mielőtt a karbikhoz nyúlnál,nézd meg, a tankból, a benzincsapon keresztül jön-e benzin.Lehet elég egy tanktisztítás .
szevasztok, kellene nekem egy kis segítség vagy felvilágosítás.
mentem ma a motorommal (kawasaki zr7) és nem húz úgy mint tegnap .. tegnap még semmi baja sem volt... ma meg olyan 6000től olyan mintha nem kapna anyagot eleget, nem húz szinte semmit...
mintha tartalékon lenne a csap és nem kapna eleget...
tud valaki segíteni? kétségbe vagyok esve , nem akarom hogy nagyobb baja legyen karbi eltömődött valahol vagy én nem tudom mire gondoljak...
ja kifejezetten ajánlott
és ha beállitgatom akkor elvileg jobb lesz?
Hello
yz 125 1993 gyújtásoldali deknit keresek s.o.s !
a szelephézagok hogy állnak ? kb 1000 kilóméterenként be kell állítgatni .... kopik mert nagyon jó minőségű az anyag .....
Haha...

Gond az, ha már kiszedem akkor az újat akarom berakni...
Hello!
Lenne 1 olyan problémám hogy a Derbi FDS(Rabasa) motorommal ,hogy hidegen nehezen indul rúgásra vagy szinte egyáltalán nem.... de tolásra könyen...ha bemelegszik akkor pőccre indul.
Szerintetek mit lenne érdemes átnézni?
csáó!

egy olyan dologban kérnék segitséget hogy van most nálam egy torino márkájú 4ütemü robogo ilyen praktikeres..és idáig nemvolt semmi baja és egyik naprol a másikra nem indult be azt megcsinátam de most meg olyan hogy beinditom akkor megy rendesen de pár perc után lelassul és max 20 al tudok vele menni...átnéztek a karbit is meg mindent de nemjöttem rá mi a baja..ha valaki értene hozzá akkor légyszi irjon...köszi
tolómérő segíthet a megoldásban .... vagy te is 20 forintos sima szimmeringet akarsz venni hozzá aztán meg csodálkozni hogy vajon miért folyik ?
Sziasztok! Tudnátok légyszi segíteni, abban hogy a 150-es Leonardomnak mi az első teló szimering mérete? Márka szervíz csak a cikkszámát tudta megmondani...
Szia,7-től kevesebbet nem fog enni,az egy teljesen normális érték.
tudod valamit-valamiért.
sziasztok! valakinek a ceglédi fanatic-al van kapcsolata? köszi
Gondoltam már rá...
Esetleg valami levegőbeállítást is tudnál ajánlani,hol is van a csavarja?
Nem vok még tapasztalt a szerelésében mert nem olyan rég vettem,de csinálgatom én is.
ok
köszi a tippet...ez legalább alkalmazahó is
Ha jól látom ez nem a gyári kéménye. Szerezd be a gyárit, azzal biztos halkabb lesz és nem is zabál annyit. Az enyém is belegel 7 litert, pedig nem is húzom anniyra.
valami komolyab tipp ami esetleg életképes is?
csukd be a kipuffot tegyél bele egy-két mérettel kisebb fúvókát aztán kevesebbet eszik legalább 1 literrel
meg sokkal szarabbul megy majd
Ha igaz, szét nem ugorhat semmi! Azért biztos ami biztos az első csavart szemüvegben vedd ki!
Manapság már nem tanítanak ilyesmit az iskolákba és nehogy nekem szétugorjon valami amikor szétkapom. No mindegy, max tréler lesz belőle