Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a helyzet hogy nincs hangja a vasamnak es 2 dob van rajta prc kipuff 40ezer/db,rozsdamentes uj gyartas itt az utcankban gyartanak,de nincs ra manim,de nehez is lenne szrintem rozsdamentesbol,de alubol csinalnek en is van minden hazza ,de nem tudom mi legyenek a meretek.ebben kene valami segitseg?
Ha sok a pénzed?
Okéj, bár most kaptam egy jó kipufogós címet...
Ha végképp nem boldogulsz vágd ki kartonpapírból aztán fémből.Aztán meg várj a motorosszezon végéig, és akkor megcsináljuk.
Hát az, nem eccerűűű. Épp most már a palásttal, meg a perfocsővel megvagyok. Most a végeket faragom, de azt is úgy akarom, h kiömlő átmérőt tudjak próbálgatni többféle méretet. Mondjuk csőszerelő vagyok, de egy 70-ről 50-re szűkítőt nem tudok csinálni...
Lehet ezért dolgozok műszerészként?
Ez egy elég tág fogalom. Függ a hengerek elhelyezésétől, gyújtástól... Pl 2 hengerből van V2, sor2, Twin2(amikor egyszerre járnak a dugók), 4ből meg sor4, V4, Big Bang, Long Bang. Sőt van még a 3hengeres Triumph is, aminek megint érdekel leeht a gyújtása...
Mee messzi vagy! Bár a végekkel leeht téged kereslek meg hátha tudsz hegeszteni vagy hegesztetni szépet...
Sajna nem csináltam közben. Bár nem is nagyon lehet, mert eléggé koszos meló. Van róla otthon ilyen robbantott ábrám, ha az jó.
a kuplungkosarat nézd meg, mert szerintem elkopott belül az alja, 95% hogy az lesz a baj
mindkettőnek csak hátránya van
1 henger....... az az igazi......
Üdv! Felénk már kezd kisütni nap! Végre! Már kezdtem megfagyni!
Szép reggelt Zikkzakk! Most felhős!
Hogyne szabadna! Csak nyilvánosan bebizonyítani nem szabad!
sziasztok. Mi a különbség a 2 illetve 4henger között? Minek mi az előnye illetve a hátránya? köszike a választ
Méé nem szótáá!
legelőször bepakolgattam a lapocskákat, megpontoztam, gondoltam próbának megteszi
egy gázfröccs és szakadt a bélése össze-vissza
600as nyomja a gázt kifelé rendesen
mert kicsi hangot lehet csinálni könnyen. de akkor kicsit megy is........
okosnak kell lenni ám
nem ecccerűűűű
kuldenel fotokat a kiberhelesro erdekel mi volt benne?
Ne is mondd! Én is most épp otthon faragok kipufogót. Mivel kész kiput szedtem szét, fél napomba került mire szétbányásztam a zárt rendszerűt... Aztán most jön az elképzelésem...
Yamaha wr 450
a kis tesónál 5000 az intervallum, s igen betartom a napokban ér haza a szerelő, akit ajánlottak majd vele átnézetem, remélem nem lesz neki nagy baja, addig meg inkább nem használom
mondjuk azért most is sokszor van olyan hogy a 3-4 napig gyártott remekművemet a kukások viszik el
de nem adom fel.....
pl haver kipuffján gondolkoztam egy hétig hogy lehetne halkítani, majd bütyköltem pár nap aztán elfelejtett halkulni
utánna némi helyzetelemzés és javítgatás után ugyanolyan hangos lett ........
majd pár flex korong és fél doboz hegesztőpálca után
még mindig hangos, de legalább jobb a hangja

de mint mondtam, lelkesedésem töretlen, télen folytatom
Aztán még mennyit fogsz okosodni!
Ne is mondd! Én is sokmindennek nekiálltam. Pl kipurendszer készítésnek. 2szer lett újra kivitelezve, mert nem számoltam avval, h leérhet...
na ja...... 15 évesen azt hiszi az ember milyen okos és mindenhez ért.......
20 ével utánna már tudom, hogy még mindig hüjjje vagyok egy csomó mindenhez
Akkor sikerült ugye?