Szevasztok,
Van egy '97-es sradom,3 henger megy csak,ha a lábtartón ugrálok megy mind a 4.Ha van aki találkozott már ilyen hibával írhatna.
Gyertyák újak,karbi sor kitisztítva,szinkron belőve,tank kipucolva.
Választ előre is köszi.Lecsó.
Melegen hol nehezen indul, hol meg jól! Van úgy hogy csak pár pöffenésig megy, aztán leáll! Persze gázadás nélkül, ha húzok neki gázt akkor működik. De már megvan a baj! Szerintem az úszó tűszelepe okozza, eléggé el van kopva!
Sziasztok ! Érdeklődnék ,hogy vettem a Malaguti f12 50-es gyári mociba BR8HS gyertyát ,eddig 7-es volt benne ,és igazából nemtoom ,van-e értelme ezt a 8-ast belerakni ,vagy jó bele a 7-es ?! Ja és a hézagnak mennyinek kell lennie ? Köszi ! Ja csak annyi még ,hogy GIANELLI kipuf van rajta!
sziasztok, valami hiba ált a gépezetbe. épp jöttünk haza balatonról haverral amikor elkezdett rángatni köhögni a gép, esett a fordulat és megált. 5 perc után beindult de aztán megint leált. mintha nem lenne benya benne DE VAN, benzincsap is nyitva van. ötletek?
Nem fogja bekapcsolni, mert azt más kapcsolja másmilyen ellenállással... Azt úgy lehet megcsinálni, h a ventilátor kapcsolód ami általában a hűtőbe van beletekerve, arra kötsz egy kapcsolóval 12V-ot... Ha tápot kapcsol...
És ha én a hőfokmérőre rárakom a ventilátort akkor az nem fogja bekapcsolni? akár úgy is, hogy egyre jobban pörög? vagy ahoz mindenképp olyan kell ami a ventihez kell? Amúgy köszi a választ ez már sok segitség
Van egy '97-es sradom,3 henger megy csak,ha a lábtartón ugrálok megy mind a 4.Ha van aki találkozott már ilyen hibával írhatna.
Gyertyák újak,karbi sor kitisztítva,szinkron belőve,tank kipucolva.
Választ előre is köszi.Lecsó.
vas megyében, szombathely melett motorszerelést vállalok!
Széles utat!
Gyárilag ezek valók bele:NGK BR8HS, vagy NIPPON DENSO W24F-RU, vagy CHAMPION RL78/C, vagy BOSCH WR4AC
A hézag pedig 0,5 - 0,6 mm.
Eladó hengerek,karburátorok,főtengelyek,egyéb motorikus alkatrészek.
ELadó mikuni vm20 karburátor automata szivatóval és manuális szivatóval extra főfúvókákkal 13e irányárral . Csere érdekel 19-21es dellortora!