Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ifjúkoromban lesíkoltam a simsonka hengerfejét
10x10es gyorsacél hasábot huzigáltam rajta serényen amikor mindenhol fényes volt akkor késznek tekintettem
majd másnap vettem egy másik hengerfejet
Nem szabad illent mondani motorosról nedves kolléga!
milyen motorról van szó
Meg hogy a gazdája mennyire sík hülye!
Mint a lukas csónak.
Most vákuumban elgőzölögtetnek egy ezüst, vagy alu szálat, régen meg vegyileg vitték fel,előhívó folyadékból lehet -mikor már sok papírképet előhívtak -ezüsttükröt készíteni, vegyész mondta valamikor.
A feszített víztükrön is, csak elsüllyed....
Akkor szerezz belgát!
Szia Oszi! Le lehet ellenőrizni pldul egy hengerfej síkját.
Hát, most is rágőzölik vagy mi... Lehet régen is főztek ezüstöt és odaraktak a tetejére egy üveget...
"amúgy tökéletes sík nincs " Ebben tökéletesen igazad van,különösen 4 serital után a talaj teljesen girbegurba vetemedést szenved , Te elvetemedett!
szerinted 600-700 éve tudtak ilyen ezüst biszbaszokat felvinni az üvegre?

amúgy tökéletes sík nincs
Igen? Ilyen a Velencei tükör? És ez miért jó?
ha van velencei tükröd ajándékozd annak akit nem szeretsz........
már ha eredeti.....
mert az 2 üveg között higany és ólommal lezárva
csupa finomság
Mert a velencei tükör biztosan egyenes! Meg a sík köszörült felület. Semmi cinikusság.nekem egy velencei tükördarab van.
crm125 vagy crm250
Köszi.Kíváncsi leszek.
joszef.petro:többet nálam sem fog előfordulni,gondoltam hamar összedobják,nem értem rá ezzel vacakolni.
Mindenesetre ahhoz túlságosan észnél vagyok hogy bármit is fizessek a szerelésen+a 2 alkatrészen kívűl.Ugyanis ez volt megbeszélve semmi más.(ráadásul ismétlem az olajpumpa működött).
A 7végémet már így is elcseszte
Mi az ami nagyon vad és 2T meg rendszámos és jó SM építhető belőle?Csak berúgó karos könnyű előnyben.
Én eddig kettő típust néztem ki:
Kawa kdx250R
Ktm gs300

Egyéb tipp?
Mi ez a cinikusság?
"És egyenesek is azok a fémlamellák? Tedd üveglapra." Lehetőleg Velencei-tükörre!
És egyenesek is azok a fémlamellák? Tedd üveglapra.
kuplungproblémánál kérném a segítségeteket ! probléma oka 1esben behúzott kuplungnál (a motor nem jár) megtolom a motort és érzem hogy nehézkesen mozdul meg mintha a kuplung nem emelne ki rendesen ! amire eddig rájöttem : a kosaramon kevéske beverődést vettem észre ezt finoman ép hogy csak kisíkoltam, behúzom a kuplungot és a lamellák nem csúsznak teljesen szét csak egy hangyafasznyit,pedig nincs mibe akadjanak meg a lamellák ! próbáltam spannolni a rugón egy + alátét segítségével megmértem a lamellákat határértékhez képest megfelelő viszont a fém lamellák el vannak színeződve gondolom melegüka volt valamikor ! a motor az egy beválltós típus úgyhogy motorolaj van a váltóban is ! Kérlek segítsetek ! kössz
hat ez van szolok ha kell, hobbibol javitom oket , ahogy idom engedni
A négyüteműeket akkor küld át hozzám!
Sziasztok.

Ahogy eddig is, továbbra is vállalom motorkerékpárok szerelését, karbantartását.

2T - motorok teljeskörű felújításást.
4T - blokkba nem nyúlok bele - de minden mást megcsinálok, ha kell

További infók az adatlapomon. Ha lehet emailben kerdezzetek azt gyakrabban nézem mint a telefonom.