Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ja, eléggé zsufolt annak ellenére hogy egy enduró, de sebaj, majd megcsinálják és akkor lesz nagy öröm
ja még nem
én nem tudok rajta állitani sajna
nem férek hozzá
szerelö fog rajta
jövöhéten
de addig igy járok vele és kész
most 1hallkab kipufogó van rajta,ennél nem vészes a durrogás(lájtos)
jó is lett?
akkor jó.. am énis az vagyok szóval....
köszi a tippet
szerelö is ezt mondta ma
Azt nem tudja valaki hogy hol lehet küllőanyát venni? Egy teljes darab kellene...
A helyi motorosboltok nem tartanak iyet.
Először is próbálj egy gyertyát cserélni, utána meg nézd meg hogy nem szív-e falsot valahol.
Hy all! Olyan gondom van a vassal hogy 4000-4500-tól többet nem akar pörögni és hirtelen gázrántásra bedurrog......
Hááá persze! Ne mutassuk meg hogy hogyan kell neked venni egy 1000RR-t? Jók a vicceid!
Terhelten vagy terheletlenül?
Sziasztok !
Most vettem egy simson sb51-et és kéne egy mester aki megtanít
összerakni rendesen! + felújítani!
jelentkezőket várok MSN pala-laca@hotmail.com
karbi, alapjárati keverékszabályzó csavar, negyed fordulatot ki, ha megszünik és jól veszi alapól a gázt kész...
középen átlagolva?
megvaaaaaaaaan! Elől: 1,8 kilópercéemkettő, hátul: 1,9 kilópercéemkettő
A légszűrőd tiszta?
Elvileg rajta van a gumin a max! Az ülés alatt, vagy a kiegyellítőtartály fedele alatt meg a gyárilag megadott érték! Első-hátsó! Egyébként meg mittudomén! Nem vagyok én gumis!
Megtaláltad a hibát szmájli nincs (heuréka)Így ezt küldtem. Csak kis időkre érek rá, az unokákkal foglalkozom,hogy rendes motorosok legyenek.
Sziasztok ! Köszi a gyertyára a választ ,viszont még egy gyors kérdés ,mennyinek kell lennie a guminyomásnak ? Malaguti F12 . Köszi
valaki megtudná mondani nekem hogy mért durrog a DRZém
hatalmasakat motorféknél
ez inkább már robbanás
nemrég volt szerelönél akkor jóvolt 1kis ideig de most megint elkezdte
valami tapasztalat?
az nem lehet hogy túl sokat kap?
Szevasztok egy 85 ös évjáratú ktm mx első teleszkópja nem csillapít
rendesen felfelé koppanik meg valahogy nem jó az egész ha valaki csinált ehhez hasonló évjáratú telót vagy tudja hogy mennyi olaj kell bele és hány bar az segithetne.Válaszotokat előre is köszönöm.
ez a szmájli mit jelent?
Ja, és a benzinszinteket is hasonlítsd össze, hogy azonosak-e.
Valószínű. Mert le is kormolja olyankor a gyertyát!