Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja.....2X55W-os....
Na most ég a pofám...

Vagy negyed órát agyaltam, hogy KINEK VAN ilyen 3lámpás motorja az ismerősök közül - és eccerűen nem ugrott be...
( Anita, ne üss meg ...mehecc a Kawasakival...vagy én megyek a Suzival...bánom is én )

Mellesleg: az is 2x55 w ?
Anita gépén még ilyen sincs a geberátor mint a Tiéden és fent van a csoppergyertya két éve gond nélkül......
Jah: csak a lényeg maradt le - az akksi YTX12BS a gépben, 350 W-os a generátor, egyéb plusz fogyasztó nincs ( első lámpa+hátsó = 60W )
Kis segítség, valamelyik elektron-vadásztól

Fel szeretnék rakni 2x55W kiegészítő fényszórót a motorra (mint a csoppereken/nagy endurókon a kiegészítő lámpák ).
Kibírja az akksi/generátor ( ZZR600, 'o2 ) a gyári lámpával együtt a 160W terhelést, vagy felejtős ?
Hali! Ha hazeértél nézz már fel légyszi msn-re, szédszedtem a karbit. Üdv
Szevasz!
Ha kell a méret akkor írj a srácnak,aki felrakta a videót,az adatlapján ott van az e-mail címe.Én nem ismerem őt,csak bent van a kedvencek között ez a videó.Azt nem tudom hogy növeli,vagy csökkenti -e a teljesítményt,de a hangja az brutális,és írtad ,hogy nincs lóvéd márkás dobokra.Ha v2-m lenne én biztos ilyet raknák fel,vagy ezt:Kipufogó
Állítok a karbin, hátha jobb lesz.
Vagy csak több levegőt kéne neki adni?
kipróbálom, melyik válik be.
Köszi a segítséget!
megcsinalom magamnak kell a meret,de a vidin durva nagyon a hang de jobban megy e igy vagy ugyan ugy,az tuti figyelemfelkelto,sok buzi autos felfigyel erre a hangra es talan nem tol le az urol,
sok benyát kap
Sziasztok!
Egy érdekes problémában szeretnék segítséget kérni!
Van egy 50es, minarelli am6 blokkos Betám,gyárilag 12es karbival, plusz sportlégszűrővel.

Ötödikben, és hatodikban nem tudom tövig húzni a gázt, mert akkor abbahagyja a felpörgést, és csak dadog. Ha visszaveszek a gázból, egyből megy, mint eddig.
Mi a probléma oka, ebben szeretnék segítséget kérni
a karburátorra biztos,h nem megy rá
szellőzőhát?
Tán a power szelepház szellőzője...
Karbi.
Azt szeretném kérdezni, h van egy Suzuki rmx 250-em és h a hengerfejen a power szelepnél mind két oldalt van egy cső amiből kipufogó gáz jön.
Nem tudom h mire szolgál ez a két cső, ugyanis más motorokon nincsen( rmx műanyagtankos)
Sziasztok!
Van i Rieju Rs1 evolution sportmotorom.
Van egy gond vele nem jó az önindító
Az aksi felvan töltve,gyújtás van , de ha a kulcsot elfordítom nem villan ki az üresjelző..de ha lerakom 1-esbe betolom,beindul..üresbe rakom és akkor meg kivillan SEGÍTSETEK! Köszi
Sziazstok!Volna egy problémám,van egy kawa gpz 750 unitrakkom 1983 évjárat.az volna a probléma hogy kb 5-6 ezernél olyan mintha leszabályozna de egy kis időig ott tartom a gázt és tul megy rajta szóval utánna már kipörög .Mi lehet a gond?Gyujtás elektronika(fekete doboz)?Válaszotokat köszönöm.
Jó dobot akarsz a tl-re?
Csináltass egy ilyet:kipuffogó
Zselés aksihoz kell valami speckó töltő?
A Yoshi a tuti, nekem is az van.
Köszi, megvan!
Ha a TL-re akarsz jó dobot csak is ilyet! 1ik barátomnak van rajta, ennek van a legszebb hangja V2őben...
Milyen gépre? A TL-re? Amu perfócső belső átmérő minimum 50mm legyen, de a 60 az jobb...
Hy! Tudna nekem valaki küldeni/belinkelni VX800-hoz ( 1996 ) kapcsolási rajzot? Vagy címet, ahol keressem?