Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A réz nem eléggé fém?
Dehogy!Miért?Annak a nagyokos Kawabiker zxr nevü gyereknek Írtam.
Tudod úgy van ez,mint a török : allah segits! Legyen meleg! Utána meg:Allah segíts, de ne ilyen nagyon!
Én inkább fém fékcsövet vennék rá...
Jah, itt is! IMÁÁÁDOOOM! Inkább ez mint -20...
Hali!
A pofásítást megoldom
Kicsit furán fog kinézni, bár kipolírozva, lelakkozva még szép is lehet.

Végig rézcsövet kellene, csak akkor kicsit nehéz lenne kormányozni.
A csopperekre lehetne, azok úgyis csak egyenesen mennek.
Köszi!
A patrolomon néztem, hát ha azon kibírta, mocin sem lehet gond.
"Csak az a gondom, hogy a nagyobb rezgéseket hogy bírná a fémcső?"ha megnézed autóknál, hogyan van felerősítve, akkor látod , hogy gumiban, meg lazán , nyugodtan csináld ,níncs ott akkora rezgés.
Szép napot Neked is!Qrva meleg van.
Akkor jó!
És ez miért is lenne jó?
Szimering 30X40X6 Gyári száma: 09283-30053
Csapágy 22X56X16 Gyári száma: 09262-22024
szívesen. remélem segített.
Nagyon szepen koszonom a valaszt
Ezt most nekem irtad? mert ha igen akkor nemertem hogy mi a bajod mar az is baj ha valaki tanacsot ker. amugy nemtudom hogy mit olvastal de hogy azt nem en irtam az is tuti.
szevasz 2002 es a drzm
Megoldódott, beállt a hátsó féklámpa kapcsoló a gépen...
Hali!
Most hogy így szétkaptam a gépet, zx9-r, megcsinálnám az első féknyergek közötti csövezést totál fémcsőből mint az autóknál. És a sárvédő tetejétől lenne megint flexibilis cső.
A két fém U alakban fogná közre a kereket, és az U tetejétől egy T elágazóról menne fel a flexibilis cső.
Sőt a kuplungomat is megoldanám fémcsővel, a munkahengertől kormány nyakig onnan flexibilis fel.

Csak az a gondom, hogy a nagyobb rezgéseket hogy bírná a fémcső?

Valakinek tapasztalat. TIP. Outlet

Üdv
Úgy értettem, szériában- és ezek jellemzően T1-ek, T5-ök...
Heló köszi szépen az infókat mindenkitől!
A 21-es pannóniámra már 1977-ben szereltem MZ indexet, egy tranzisztoros multivibrátor működtette.
Én most voltam 3 hete. Index nem kötelező, ha van működnie kell. Kötelező: KM óra, Fényszóró visszajelző kék lámpa, Rendszámvilágítás, Hátsó piros prizma, kettő darab tükör. Én is elmentem előtte hozzájuk, hogy műszakira mit tegyek fel a motorra.
JA, ismerősök Pannóniái is átmennek, azokon meg sosem volt index.