ezt nem gondolod komolyan ..... Nem tudom se a méreteket se azt hogy neked meik rossz az árát meg pláne nem , szét kell szedni , le kell olvasni a méreteket ha le lehet , megmérni , vagy a képviseletnél robbantott ábra után megrendelni .....
van több szimmering is a motorban ameik folyik, csepeg, ereszt azokat mindet illik cserélni
Erősen ajánlott a gyári szimmering mivelhogy azzal tart legtovább elméletileg.... Aprilia szimmeringet az Apriliátol
Melyik vízgomba? Amelyik a ventint kapcsolja vagy amelyik a hőfokot mutatja? Ami a műszerre van kötve annak a háza(menete) a negatív, a közepére meg megy a pozitív...
ja és még van egy másik problémám van egy aprilia etx 125ös endurum is de az már valamivel öregebb gép ez is 2t.
nem volt már beinditva vagy 1 éve mert olyan probléma jött nála elő hogy a váltóba a fogaskerekek kicsit zajosan működtek és megnéztem nem nagyon volt benne olaj. na most raktam bele és valahogy szerintem beledolgozza az égéstérbe az olajat mert nagyon durván füstölt és gyors kiment belöle az olaj megint gondolok itt pár percre igy láttam hogy nagy gond lehet és nem is bántottam a gépet és azóta egyszer próbáltam beinditani de már be sem indul. segítséget szeretnék kérni hogy mi lehet a baj és hogy mit lehet ennek csinálni?
Szia az is lehet, hogy kezd elfáradni a dugó benne, általában így kezdődik, hogy nem indul önindítóra csak rúgásra, aztán már csak tizedik rúgásra aztán egy reggel meg nem indul sehogy...de lehet, hogy az önindító sok áramot vesz fel, vagy tényleg gyenge az akksid. Egy indítási feszültséget sztem nézz mindenképp.
Szép napot
Sziasztok!
Van egy 2001-es rr50-es Riejum!Hol tudok hozzá szerezni tuning cuccokat(esetleg nagyobb hengert,stb).Jelenleg kb 85-öt megy,de én elsősorban a "hirtelen haragján" szeretnék javítani!
Köszönettel:H.A.
A leírásodból arra következtetek, hogy az önidító forgat, csak a motor nem idul be. Ebben az esetben szerintem gyenge az akku. Mérd meg a kapocsfeszültségét.
hali!
valaki tudna nekem abban segíteni hogy mi lehet a baja a motoromnak?
egy gilera runner 180as kétütemű robogóról van szó és az a baja hogy nem indul öninditóval. rugásra hidegen is max másodikra indul.
A Tps-el még rosszabb,mégjobban rángat....
Ami még érdekes hogy ha bemelegszik lesik az alapjárat 1000-re.
Hidegen 1500 ami pont jó,de az ezer már kicsit kevés....
Köszi oszi,megjött tegnap a gyertya....
Kicseréltem,de a helyzet változatlan.
3500-ig rángat a gépezet utánna meg simán megy.
Már csak a karbiszinkron maradt másra nem tudok gondolni.
Mnden kitakarítva,ridiumos gyertya,karbiban a tömitések cserélve,mi kell még?...
Ha lassan elindulok és kicsi gázt húzok akkor nincs baj,de ha pl odahúzom neki akkor 3500-ig rángat mint a barom utánna meg megindul. Ugyan az a tünet mint a régi gyertyánál.
Karbiszinkron megoldhatja a dolgot?
Ki mit gondol..?
azért köszi majd megoldom valahogy.