Az a helyzet hogy itt is meg ott is jót röhögnék rajtad kisöcsi!Csak nem értem minek jópofáskodsz ijen hülyeségekkel amikor az ember nem tudja mi a baja a motorjának és hogy mennyibe fog fájni.Szerinted ha a suzuki topicba irsz ilyen (cseréld le a motorod) baromságot szerinted nem röhögnek ki?Na mindegy.Téma lezárva Kisöcsi
Nem a kor számít hanem a minőség...
Bátran gyere át a zx7r topikba kisöcsi és ott enged el magad a "10éves dumáddal" maximum jót röhögünk rajtad XDDDD
12e km alatt nem töltök utána olajat 2olajcsere közt!
bontatlan blokk és mindjárt 70e km
hibátlanül müxik minden
márkatársam gépét 70e km nél lemérték és erősebb volt padon a gyári értéknél
Csakany ki tudna nekem segiteni , ugy vettem eszre mintha fojna az olaj az elsofogaskereknel nemtudna valaki megmondani hogy van e ott valami szimering amit kilehetne cserelni es ha igen akkor mi a szama a szimeringnek. Elore is koszi. . suzuki DRZ S ro lenne szo
Sziasztok!
Segítség kéne! Ki tudja milyen magas a dugó a Suzuki RMX/SMX 50-be, mert azt tudom, hogy gyárilag 41,00 mm az átmérője csak a magassága kéne. Esetleg hol tudnám megnézni?
Előre is köszi!
Pedig tudod, hogy utálom a flexezést!
Mondjuk gyors, az igaz. Én reszelővel szedtem le a szegecselést, és utána kinyomtam a szemet. Kb. 2 perc. Ja meg egy jó reszelő.
Ha kell 1jó szerelő,hívjatok !
Elérhetőségek az adatlapon.
Bátran gyere át a zx7r topikba kisöcsi és ott enged el magad a "10éves dumáddal" maximum jót röhögünk rajtad XDDDD
12e km alatt nem töltök utána olajat 2olajcsere közt!
bontatlan blokk és mindjárt 70e km
hibátlanül müxik minden
márkatársam gépét 70e km nél lemérték és erősebb volt padon a gyári értéknél
Kb.fél óra alatt.
Megcsinálta brian a motorodat?
A 39-es gyűrű gyári száma: 09280-21008
O-gyűrű, D=2.5, ID=21.0 méretű.
A 21-es gyűrű gyári száma: 09181-22223
O-gyűrű, 22x34x1.0 méretű.
Szimmering a 23-as a képen, gyári száma: 09283-30053
30x40x6-os méret.
Szerintem ezek közül lehet valamelyik, jó eséllyel a szimmering.
Persze lehet tévedek. :)
ábra
Segítség kéne! Ki tudja milyen magas a dugó a Suzuki RMX/SMX 50-be, mert azt tudom, hogy gyárilag 41,00 mm az átmérője csak a magassága kéne. Esetleg hol tudnám megnézni?
Előre is köszi!
Mondjuk gyors, az igaz. Én reszelővel szedtem le a szegecselést, és utána kinyomtam a szemet. Kb. 2 perc. Ja meg egy jó reszelő.