Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Oszi ! Szakad az eső, jó lesz,ha nem esik,írom a teloszámot az emiledre.Persze hogy jó!
Mind1, mert Kawa. Ezt is eszi meg azt is...
990-literje. Hétvégén leszel Polgárdinál esetleg? Oda elvihetem...
Szeva!
Én Repsol Racing 10w-50 ajánlom.
NÉZD MEG (adatlapomat)
Nekem meg a Tokaji Aszút ajánlották, belsőleg-olajozásra !
eddig milyen volt benne? ha jó volt akkor ugyan olyat, ha nem akkor meg valami márkásabb olajat, szinte tök mindegy hogy repsol, motul, motorex vagy akármilyen olajat teszel bele, nincs nagy különbség a felső kategóriában az olajok között
Sziasztok!

Végre hozzájutottam álmaim motorjához, egy 2006-os Kawasaki ZX-636R mocihoz. Olajcseréhez kérném a tanácsotokat. Véleményetek szerint melyik a legjobb olaj? Nekem a REPSOL-t ajánlotta egyik ismerősöm...

Köszi a válaszokat!
Köszönöm!
Nem vagy, az a kiszerelése... Már meg is intéztem. Sztem a héten megkapom...
Az sem baj, csak nem akarok mohó lenni.
Literes üveggel jön...
Köszönöm ! Egy fél liter elég, mert a tekercs kb.fele gyufásdoboznyi. Meginni meg úgysem lehet.
Ne legyen nálad zsebkés mert gyilkolászol?!
Elsőnek szerzek az emberemtől, aztán megírom.
Tiszta alkoholt sem lehet venni, mert megiszod. Bezzeg a teszkós vodka...
lassan ott tartunk hogy le kell vágni a farkunkat. mert lehet erőszakolni vele
Írd meg mennyibe van, aztán lehet elmotorozok érte. Tele van hülyével ez az ország.Venni akartam hipermangánt , fertőtlenítéshez,nem lehet,mert robbanóanyagot lehetne készíteni belőle . megyek a boltba veszek kromofágot, nem lehet mert "autókra fogom locsolni" .
sziasztok!

bajban vagyok segitsetek...le akartam cserélni az olajat a husqvarnamban aztán eljutottam odáig hogy leengedem.aztán volt beljebb még egy csavar amit szintugy kicsavartam mondva csöpögjön ki onnan is ami még benne van..aztán mikor kivettem látam hogy rosszat tettem.a csavar a váltoval van összeköttetésben aztán van benne egyrugó meg egy golyó akárhgyan próbáltam visszarakni aláfeküdtem megkerestem a lyukat beleraktamszépen a golyot aztán a csavart mire odajutok hogy meghuzom fixre addigra szorul az egész váltó nem veszi a sebességet.ilyenkor mi lenne a teendő?ja egyébként egy 400as gépről van szó...köszönöm előre is.
üdv
Én tudok kromofágot szerezni...
Keress egy értelemes márkaboltot. Nekem iss Vértesszőlősön 3 nap alatt meghoznak bármit...
Részletezd.
Hát wazze, a faszé nem hordod el a rendelt szarjaidat...
Vagy az áteresztőképességet jellemző szám, vagy a furat átmérője század mm.-ben.

Gyártótól függően.
Előre tegyél még nagyobbat, de gondolom az nem fér el .
Hellosztok.Van egy 350-es jawa-m.Betegség az a motor .De most szétszedés elött állok.Valaki megtudná mondani hogy a dinamót ha le lehet szedni akkor azt hogy kell csinálni.Meg valahogy nem lehetne magasabb fordulatot varázsolni.Mert elég lusta.ha igen milyen csapágy menjen bele meg mit cseréljek benne hogy jó legyen?