Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali. Meg tudja nekem valaki mondani, hogy egy fúvókán a méret az mit jelöl pontossan? pl egy 100-as főfúvókánál az átmérőt vagy a furat "felületét" jelöli-e a 100...
Előre is THX

Illékony benzint a népnek, hogy legyen mitől kábulni :D
törjé ki 1-2 fogat és jó.....
megérett már a sör simán........ félre is teszek néhányat
köszi!
hajajjj ez még mindig elég soványka.......
rák enné meg 38as keréktől nincs kisebb a nekem való típusból
kb 30 lánckereket átböngésztem de egyik sem hasonlít az enyémre

olyan pörgős a motor hogy 50-60 méterem már simán 5.-ben vagyok.........
És ez már egy sör meg egy tüske hozzá.hogy ártson!
Előhívod a számológépet a compu.-n aztán számolsz. fordulat-áttétel-sebesség.Vagy aránypár!vagy:40/14=2,857;38/16=2,375; aztán 2,857/2,375=1,202 szeres lesz a sebességed.Tehát az a fordulat ahol most 60-at mész,az új áttétellel 73 lesz
párszor feltettem a kérdést, de azért nem adom fel
van egy 350es endurom, aszfalton használnám kisebb-nagyobb távokra......
eredetileg 14:40es lánckerekei vannak
ezt szeretném 16:38-ra cserélni
az eredetivel olyan 50-60 ig rezgésmentes járású utánna rezonál rajta minden
megváltoztatott áttétel kb mennyit dobhat rajta? 80-90es tempót kellene kihozni belőle viszonylag alacsony fordulaton
erő van benne, avval nincs gond
Tudod milyen az ,ha 28-adszor esel neki valaminek? Mert nem tudod miért rossz? Segitek ha tudok,van nálam egy ilyen tekercs,a motor nem gyujt vele. Nem tudok venni kromofag-ot mert nem adnak?! Ki van öntve műanyaggal,azt szeretném lemaratni róla,mert megnézem hogy mi a jó édesanyjáért nem gyújt.Ellenállásra jó.
Szevasztok!
SEGÍTSETEK! Honnan tudok nagyon gyorsan beszerezni Suzuki GSR 600-hoz alkatrészt? Az első sárvédő két pár rögzítő csavarjáról, meg a hozzájuk tartozó gumibakokról van szó.
Beszéltem a szolnoki Rodeo Ride-al, de kúrjon agyon a villám, ha még egyszer valaha egy forintot is elköltök azoknál a kutyaütő f@sszopóknál ("még a múltkori rendelésed is itt van, úgyhogy ne dobálózzá' itt azzal hogy neked mennyire sürgős lenne..." -a rohadék kurva anyádat, mennyé szart lapátolni, ne kereskedjél! ). -SOHA NE MENJETEK ODA! Szóval tud-e valaki megoldást arra, hogy még a héten beszerezzem a cuccokat?! HELP ME PLEASE!
Megmérjük!Kösz
Gyóvan.. Látom érted a viccet, csak nem szereted
Dehogy veszekszünk.Konziliumot tartunk.
Édesapa! Ha a hanyag tekercselés miatt kis lazaság van a menetek között,és a motor rezgése miatt lekopik a szigetelés és a leadott feszültségimpulzus kicsi,? Nekem van ilyen . Az ohmos érték jó, mert azt nem tudod mérni ha a tekercs ellenállása 0,001 ohm-al kisebb,a menetzállat miatt, ez viszont óriási fesz.csökkenést ad a végén.Tudod sok mindent láttam a több mint 42 évi pályafutásom alatt.
Mé? Veszekednek a pilóták?
Mérj egy fedélzeti feszültséget!
A menet nem lehet zárlatos, maximum megszakad......
hali!
cbr hátso lámpámba a helyzetjelzö állandoan kiég!A fék lámpa az nem.mi lehet a baj?Vagy esetleg budapesten vagy gyál környékén egy jó autovillamosági szerelöt tudna.
Azt viszont nem tudjuk,nem menetzárlatos-e.
Szia Joszef! Jól beszélsz!
Hmmm...az jónak mondható. Tehát akkor megtudtuk, h nem szakadt.
Köszönöm!
Összeszerelem és megnézem.
Holnap is meleg lesz a hegesztökre kolega!
a gyujtás jeladók feszültségét kellene megmérni üzem közben.
Jóestét joszef!
Kicsit részletesebben lehetne,hova állitsak müszer,hova dug.
Sziasztok! A Hátsó féket szeretném kihozni a kormányra... A kuplung fölé, milyen megoldások lehetségesek?
10699.