Javaslom, próbálj meg feszültséget mérni inkább,az sem igazi mert ezek -impulse generator- ok.De inkább összehasonlítható.Az ohm mérő a menetzárlatot nem mutatja.
Igen 5 láb.Van 2 tekercsvég.Az egyik az akku+.A másik a gyujtáskapcsoló érintkezőre. utána van 1. közös . 2.nyitó 3.záró.Gusztus szerint letesteled a közöst , majd a 2-3-as közül megkeresed neked melyik a jó.
bigoneoszi!
Megmértem az ellenállást a jeladóknak. 2000 ohm-ra állitva a müszer,
az én deklim jeladói(mindkettö):219 az érték
a kölcsön dekli jeladója(ezen egy jeladó van):232-t mutat
Namármost ez mit jelent?mert én ehhez nem értek.
yamaha jog gyújtáskapcsolóm szétment(kulcsos része)
beszereztem egy másikat száma ugyanaz de nem lehet vele beindítani.
ami kapcsoló rajta volt az akkor ad testet a különálló szálra amikor nincs gyújtáson, az új kapcsoló meg akkor ad testet amikor gyújtáson van
így be sem indul, csak ha a különálló szál nincs összedugva, de így meg nem lehet leállítani
sajnos a betét része nem kompatibilisek
régi kapcsoló kormányzára kör metszetű az új meg négyzetes ennyi a különbség külsőleg
mostanában mértünk pár fura értéket és azután csak a sajnálkozás volt, hogy ezt a nem túl drága műveletet miért nem a vásárlás előtt tették meg....amiben sportszűrő van ott még inkább.....
Szasztok. Szeretnék venni egy Kawa zzr 600-ast 90-es évjárat. 50 e km van benne. Szépen jár a motorja, nem csattog, és fodulaton is szép hangja van. Az a kérdésem lenne h mit nézzek még meg a vason mik a sűrűn előforduló hibák. Vészes e ez a megtett km? Érdemes e ilyen "öreg" motort megvenni v vegyek újjabbat.
sziasztok!
Honda CB 900 Hornethez szeretnék kérni egy blokk/ esetleg kuplung robbantott ábrát. Tud valaki segíteni nekem ebben? illetve esetleg neten hol lehet ilyeneket találni? előre is köszi . mail: feri86217@maffia.hu
nem karbi beállitásra gondoltam hanem óra díj de amugy meg nem vagyok tisztába az árakkal mert sosem vittem egy motoromat se szerelőhőz mert mindig mi szereljük szal tudom hogy 1000-ből nem úszom meg nekem kb 5-6 ezer körüli árat mondtak de ezt is egy másik szervízben
röviden BP. XIV-IX.ker.határa
eszembe nem jutott volna a relé......
Megmértem az ellenállást a jeladóknak. 2000 ohm-ra állitva a müszer,
az én deklim jeladói(mindkettö):219 az érték
a kölcsön dekli jeladója(ezen egy jeladó van):232-t mutat
Namármost ez mit jelent?mert én ehhez nem értek.
az 5 lábú?
bekötöm én simán ha van bővebb infó róla
yamaha jog gyújtáskapcsolóm szétment(kulcsos része)
beszereztem egy másikat száma ugyanaz de nem lehet vele beindítani.
ami kapcsoló rajta volt az akkor ad testet a különálló szálra amikor nincs gyújtáson, az új kapcsoló meg akkor ad testet amikor gyújtáson van
így be sem indul, csak ha a különálló szál nincs összedugva, de így meg nem lehet leállítani
sajnos a betét része nem kompatibilisek
régi kapcsoló kormányzára kör metszetű az új meg négyzetes ennyi a különbség külsőleg
van erre valami okosság?
köszi
http://www.medikemia.hu/files/...
Én ilyet raktam a hűtőmbe és tökéletesen eltömítette a lukakat mer 2 helyen is szivárgott a víz.
13,6 körül mutatott ha jól emlékszem, ha egy picit meghuzigáltam a gázt.
Innen le tudod tölteni...
http://data.hu/get/1542913/CB9...
Honda CB 900 Hornethez szeretnék kérni egy blokk/ esetleg kuplung robbantott ábrát. Tud valaki segíteni nekem ebben? illetve esetleg neten hol lehet ilyeneket találni? előre is köszi . mail: feri86217@maffia.hu
Mennyit kellene mutatnia a mérőműszenek járó motonál az aksi két saruján, hogy azt lehessen mondani hogy van töltés?