Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Dávid! 25 éve nyúzom a vasakat,saját műhelyem van. A kívánságod megoldható, 1 nap alatt hangolható és szinkronizálható a gép. 15 forint.
Red Moto Service...mindent a motorodért!
Halihó! Én ugyan pesti vagyok immár 39 éve,de azért tudnék segíteni a karbi szinkronban is. Ha 1 napra nélkülözni tudod a vasat
15 ropiért megvan a tisztítás és hangolás.
Red Moto Service...mindent a motorodért 06204687396
Sziasztok

Nem tud valaki Debrecenben egy normális szerelőt aki elvállalna egy GSXR-400-at karbi beállításra?

köszi
üdv.
Én csak GPZ 750-et találtam külön megjelölés nélkül a katalógusban és az DR8ES-t ír NGK-ból ami 1300/db.
helló!GPZ 750 1983 évjárathoz az unitrak tipushoz milyen gyertya kel?válaszokat köszömnöm.
Koszi szepen
Az én elérhetőségem is ott van...
Hm, érdekes, egy elérhetőséget tudnál adni ahol tudnánk tanácskozni?! Elérhetőségem az adatlapomon. Köszi
W75-90 valami jó sürü oilt.
(se szikra)
Az xt elektromosságát mennyire vágod? Már kezdek megőrülni...
Valahol elvész az áram, se kép se hang.
erre a lánckereked dologra nincs tapasztalat?
csak van valakinek 15ös és/vagy 16os lánckereke........
Sziasztok lenne egy kérdésem a robogo lehajtásába mijen olajat kell tölteni?
A szerelom javitas kozben.Vannak fontosabb dolgok is a szervizelesnel.
a 8 as számú komplexum
Igen. 1 pad mérés legolcsóbban is 5000, aztán fúvókákat kell cserélni, membránt baszogatni, rugókat visszavágni...
Szóval ez nem 1szerű. Tudom, mert én is meg akartam csináltatni...
Aztán maradt az othoni téma. Hála égnek jól sikerült!
Ezek szerint csak méreg drágán lehet megcsináltatni?
Biztos nem találsz olyan embert! Sztem állj neki otthon ha akarsz...
Legyszi szerintetek mi lesz a szabadonfuto az 5- os amit hajt az onindito es az 5 a (kepen lathato)pedig hajtja az 1-est elore is koszi. Bocsi de elneztem a kepet most mar jobb lesz
Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan szakembert aki felfúvókázná nekem a karbit dyno padon (megfizethető áron). Köszi
Elfogy az erő...
Hellotok.Az lenne a kérdésem hogy van egy Yamaha TZR 125-ös motrom es 80-nál megáll a sebesség.A fordulat is 8000ig pörög,viszont üresben pörög tovább is.Mi lehet a baja van valakinek ötlete?
nem kimondottan szerelés, de talán belefér.......
lánckerekeket kellene cserélnem
most 14-40 áttétel van rajta, mivel hátra a legkisebb 38fogas van csak előre tennék nagyobbat
ott meg szűk a hely, ezért ha van valakinek 15 és/vagy 16 fogas lánckereke meg tudná mérni a külső átmérőjét? lehetőleg a nagyobbat venném hozzá

14:40 és a 15/16:38 között mekkora lehet a változás
pl 70 es tempónál kb mit változik(ugyanazon a fordulaton persze)
köszi!
felvetelek msn-re
remélem szoktál fennt lenni.....
és ez mennyibe fájhat nekem ? mert lehet álítani kellene....
kicsit durog a gép