Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali. Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha rakok nagyobb főfúvókát a karbiba akkor azon kívül, hogy monjduk rádobok egy direkt szűrőt a több levegő végett, kell még álítani valamit a karbin? 4T-ről volna szó :)
megcsináltam
olyan éket tettem bele ami magától nemfog kiesni
tettem másik csavart is bele, jól rászorítottam, ha ez is kiesik nekimegyek az 5kilós kalapáccsal
Akrobatikus szex? Eddig szó sem volt kufircról! te meg itt rávezeted a fiatalokat a romlás ösvényére! Szégyelld magad!
áhh tegnap nagyon felhúztak
kajálok és mingyárt megyek ki gyártok bele valami oylan éket a mi nemtud kiesni és összerakom
"megint lerugtam véletlen a bal első indexet" A motoron motorozni kell nem akrobatikus szexet gyakorolni!
basszus most nézem hogy vérzik a lábam
nemtagadom
áhh úgy felidegesített megint
de 4sörike és kicsit lenyugodtam
holnap megcsinálom, ma este már nem volt hozzá idegzetem, ígyis megint lerugtam véletlen a balelső indexet
Rááássszzzííístááááá!
hogy b@szná tele a tetves retkes zs1dó c1gány jó kurvaannyát
megint kiesett a váltómból a téptetőnél az ék
széjjel 3asz az ideg mingyár felgyújtom
vajon ha bele ragasztom akkor ottmaradna?
Nincs kizárva,hogy a nagy hézag miatt áll le,mive a szikra minősége nagy hézag esetén jelentősen romlik.Próbáld ki 0.5 0.6-os hézaggal.
egyszer tankoltam olyant (kb 15 éve a zsiguliba), hogy a 2 féle benzin összeveszett és sárga trutyi vált ki belőle......
egy napom ráment az üzemanyag rendszer takarítására....
azóta mindig csak 1 féle kúton tankolok, bár mostanság jobbak a benzinek, de hátha.........
nem ezt nem neked irtam
ez az én problémám: nics alapjárata a mocimnak vagyis van de leáll egy idő után.. éa amikor van is oylan fura a járása, hangja... már minent kitakaritottam a karbi is full tiszta... viszont most néztem a gyertyánál a házeg 0.6-0.7 kell h legyen de oylan 0.9 körül volt...
és ez a kérdésem h gyertyahiba okozhatja e gép leállását..
hello! Ha ez a kérdés nekem szól, akkor valamit félreértettél, az alapjárattal semmi gond sincs!
ÜDV.
ha nagy a gyertyahézag az okozhatja azt h nicns alapjárat, ha van is akkor is leáll egy idő után...?
Mielőtt bármit szétszednél engedd le egy kannába a benzint, és tegyél bele másik kútról másikat!
Sziasztok! Egy 250es banditom van és a legutóbbi tankolás óta olyan probléma jelentkezett, hogy a motor folyamatosan dadog és gázra rángat és alig gyorsít ki csak rángatva, de kiforogja végig magát...az összes sebességi fokozatban ez van...arra gondoltam, hogy esetleg lehet dugulás a karbiknál? mert a benzines csávók dumálták is, hogy mikor kapnak már benzint, mert már nem sok van, esetleg az alját kaptam volna vagy van ilyen? na a pucolást szerintem mindenképpen megcsinálom, de valaki esetleg nem találkozott már hasonlóval? Vagy komolyabb blokk gond lehet? mert csörgés sincs, csak az a hülye dadogó beteg hang, ha megyek vele, de alapjáraton meg egészséges a hangja, annyi, hogy az alapjárat is lefelé picit ugrál a forulatszámmérő. Ha a pucolás se segít, akkor szerelő lesz mindenképp, csak hátha tudja valaki, hogy mi lehet...előre is köszi!
aprilia RS, AF1, Sport pro, RX, és egyéb ROTAX motorral szerelt motorkerékpárok teljeskörű javítását vállalom. Fényezés ,polírozás,teljesítmény növelés új és bontott alkatrészekből!
Kipuffogó rendszerek igen jó áron vannak Jolly Moto, Arrow,Giannelli...
Hengerszettek olaszból!
Bejelentkezés: 06 70 389 6486
hétfötöl vasárnapig 7-19h-ig
olajozott
magasabb hőértékű gyertya esetén előfordulhat hogy a gyertya nem ér el az öntisztulási hőmérsékletet, megesik
made in france gyertya repült a kukába, bele másik
120km alatt egyszer sem állt meg
ha 8as hőérték helyett 9essel megyek mi történhet?
9esből van itthon 3 is........
Megtudná mondani valaki,hogy a K&N sportlégszűrő be van olajozva alapból origi csomagjába,vagy már az első beszerelésnél olajozni kell?
nagyon szépen köszönöm
most már csak megkell várnom az alkatrészt és beálítani a vezérlést aztán gogogogoooooooooo !
A T-jelölés az a lendkeréken lesz! A bal oldalon a dekniben van két kupak behajtva, a nagyobb mögött a lendkerékanyát találod, a kisebbnél pedig a jelölést látod majd! A veztengelyekhez pedig a tankot le kell venni! Meg a szelepfedelet is. És akkor majd látni fogod a jelöléseket is a lánckerekeken!
köszi szépen
a tengelyes cucc még tudom hogy hol van de a főtengelyen a jelölés hol van ?
mert drz-blokkot most látok először szétszedve....