Hello! Már többször hallottam,gondoltam megkérdezem,azt hogy 2üteműeknél,ricinusolaj a bengába? Igaz,hogy nagyon szép kékes füstje,illata lessz és persze nagyon jó a paripának?
Én tudom! Már szinte becsukott szemmel szerelem! Főtengelyt T-jelölésre, kipuff vezérműtengely 1-es jelölését osztósíkra, aztán a kipuff veztengely 2-es jelölésétől számolva a 15. lánccsap kerül a szívó veztengely 3-as jelöléséhez! És lehúz 10Nm-el!
de szerintem 20 évesen.....
40felé már nincs annyi lelkesedés az emberben
régebben mi is szimóval verettünk, volt hogy útközben cseréltem gyűrűket mert ette...
holnap tervben van egy kisebb kanyar, nyugis tempóban max 100-150km tesztvezetés, milyen a gyertya mennyi a fogyasztás stb stb
kicsit idióta 14:40es hajtása van 5.ben 40-50km/h sebesség ami rezgésmentes
utánna vibrál egész rendesen, 90km/h már zsibbadok bokáig
ez egy enduro nem speed.....
hááát egyszer talán szavadon foglak.....
annyit egyenlőre nem terveztem motorozni egyszerre evvel...
előbb a hajtásán kell nyújtani, mert túl pörgős jószág, utánna lehet vele messzebb is menni
addig eljutottam a cagivával, hogy: kisebb fúvóka, súblertű legfelül, légszűrőszivacs 3 rétegben
így hidegen-melegen 1-2 rúgásra indul (persze ha eltalálja az ember a lendületet)
teljes (gyors) gázhúzásra leáll, de "normális" huzigálásra nem, esetleg picikét torpan
de így lehet használni
ami még zavaró ha meg van kergetve hörögve leáll majd kicsi szünet után 5-6 rugdosás és beindul és megy
nem olyan mint amikor kifogy a karbiból a benzin, mert akkor sehogy sem megy, nekem meg nagyobb fordulaton még menne, de kisebben leáll
sziasztok
nem tudja véletlenül valaki hogy a drz-400-s-s en hogyan kell belőni a vezérlést ?
mert elszakadt a vez lánc és nem tudom mi hogy merre van
és most megvan minden csak be kellene állítani....
Hello! Lenne egy kérdésem,problémám annak aki ért hozzá!
Van egy Rc 125-öm,és eddig mióta megvettem 1 rugásra indult.Nemrég meglett tekercselve.rendesen működött ,ugynaugy egy rugás,és pötyögött,aztán egyszercsak nem akart indulni rugásra.,csak tolásra,és azóta csak tolásra akar indulni,csak ha meleg akkor indul rugásra.Mi lehet a baj? (szikra van mint a lórúgás akkora) Lehet h kompresszió hiba? Nagyon nem tudok már másra gondolni...Köszönöm a segitséget!
Na a görgőprobléma megoldódott, lett helyette másik...:) Hogy kell lennie a dekniben a berugókar rugójának? Valaki egy fényképet esetleg tudna mutatni, mert akárhjogy is rakom össze, nem jön vissza a kar:S Egy honda Tact/pax club a motor, de nagy különbség nem lehet semmiben, egy képet nagyon megköszönnék
40felé már nincs annyi lelkesedés az emberben
régebben mi is szimóval verettünk, volt hogy útközben cseréltem gyűrűket mert ette...
holnap tervben van egy kisebb kanyar, nyugis tempóban max 100-150km tesztvezetés, milyen a gyertya mennyi a fogyasztás stb stb
utánna vibrál egész rendesen, 90km/h már zsibbadok bokáig
ez egy enduro nem speed.....
annyit egyenlőre nem terveztem motorozni egyszerre evvel...
előbb a hajtásán kell nyújtani, mert túl pörgős jószág, utánna lehet vele messzebb is menni
így hidegen-melegen 1-2 rúgásra indul (persze ha eltalálja az ember a lendületet)
teljes (gyors) gázhúzásra leáll, de "normális" huzigálásra nem, esetleg picikét torpan
de így lehet használni
ami még zavaró ha meg van kergetve hörögve leáll majd kicsi szünet után 5-6 rugdosás és beindul és megy
nem olyan mint amikor kifogy a karbiból a benzin, mert akkor sehogy sem megy, nekem meg nagyobb fordulaton még menne, de kisebben leáll
nem tudja véletlenül valaki hogy a drz-400-s-s en hogyan kell belőni a vezérlést ?
mert elszakadt a vez lánc és nem tudom mi hogy merre van
és most megvan minden csak be kellene állítani....
El tudja szakítani a láncot egy ugratásnál?
Van egy Rc 125-öm,és eddig mióta megvettem 1 rugásra indult.Nemrég meglett tekercselve.rendesen működött ,ugynaugy egy rugás,és pötyögött,aztán egyszercsak nem akart indulni rugásra.,csak tolásra,és azóta csak tolásra akar indulni,csak ha meleg akkor indul rugásra.Mi lehet a baj? (szikra van mint a lórúgás akkora) Lehet h kompresszió hiba? Nagyon nem tudok már másra gondolni...Köszönöm a segitséget!
Nem mind1.