Remélem hosszabb lesz 5 szemmel, és ugrálni fog, ha ilyen hülye vagy... de csak a csere után gyere rá amikor már kivetted a lengővillát, és visszaraktad...
DE, sokat is segített... Már sok ilyen emberkét felvilágosítottam én is!
Most csak tőszavakban írom le, mert már unom.
Kicseréled otthon az első és hátsó fogaskereket, és a lánccal elviszed szervizbe.
Erre gondoltam en is, es igy is akarom, szerintem jobb ha nem szedem szet a lancot, ha nem muszaj. Csak nem egyszeru, es ezert kerdeztem, gondoltam valakinek van valami jobb otlete
én meg arra jutok hogy ez ilyen, és nincs mit tenni.........
ha betömöm ronggyal a légszűrőt akkor nem igazán torpan gázadásra, de akkor meg nem igazán megy.........
Sziasztok.Tudtok segiteni,2005 ös 636 om van.
Télen szét volt szedve,és miota összeraktam menet közben folyamatosan világit a immobiliser lámpa.Mit lehet vele tenni?
Köszi
Van egy olyan gyanúm, hogy a gyújtásod esetleg nem jó helyen van?Esetleg stroboszkóp lámpával rendelkező ismerősöd?Vagy egy hibátlannal megpróbálni ?!Tanácstalan vagyok, mint aki nincs felhomályosítva!
Elviszed egy szervizbe ..... vagy megveszed a speciális szerszámot amivel szét lehet szedni aztán összenyitolni ..... 20000 és 45000 közt már van használható szerszám ....
Hello. Vettem uj lancszettet a mocimra, es azt szeretnem kerdezni, hogy mit ajanlotok, hogy tudom konnyebben es egyszerubben kicserelni, vagy hogyan csinaljam. CBR 600-am van, F2 es Regina lancott vattem, gyarilag ossze van rakva, vagyis nincs vege. Meg nem csinaltam es jol jonne valami info. Elore is koszonom
Érdeklödnék nincs-e valakinek valami használható infója Honda Xl 125-ös vezérlés beálitásáról.
van a lendkeréken 1 F, 1 T betü,meg két vonás. mit hova kell álitani.
ha valaki tud segiteni, az alábbi e-mail címre kérném az infókat:xbaggio@freemail.hu
elöre is köszi.
xbaggio
Hello mindenkinek!
Tanácstalan vagyok,kérlek segítsetek !
Van egy honda MTX 125 cc 1983-as utcai enduróm azt szeretném kérdezni hogy a 80cc mtx szintén 83-as endurónak a km/h illetve a komplett műszerfalát rá tudom e rakni a 125cc-re?!
Előre is köszi
Szevasztok!
no
eszembe jutott egy esztergályos gyors leköszörültettem vele 130ra a 150es fúrót
de semmi változás
100on is 118on 130on mindenhol leáll gyors gázhúzásra
súblertű le-fel állítgatva mindig ez van..........
sőt a 130ason mintha jobban leállna
addig keresgéltem amíg nem találtam egy fúvókát.......
mondjuk 66os volt a legnagyobb
felfúrtam 100ra akkor is ugyanez a jelenség
torpan, leáll
tehát nagyobbra kellene fúrni
150es (1,5mm) a következő fúróméretem nem nagy ez az ugrás?
1,2 1,3 ilyen fúróról nem hallottak a boltosok
Most csak tőszavakban írom le, mert már unom.
Kicseréled otthon az első és hátsó fogaskereket, és a lánccal elviszed szervizbe.
mondjuk nem a leggyorsabb módszer.........
ha betömöm ronggyal a légszűrőt akkor nem igazán torpan gázadásra, de akkor meg nem igazán megy.........
Télen szét volt szedve,és miota összeraktam menet közben folyamatosan világit a immobiliser lámpa.Mit lehet vele tenni?
Köszi
Érdeklödnék nincs-e valakinek valami használható infója Honda Xl 125-ös vezérlés beálitásáról.
van a lendkeréken 1 F, 1 T betü,meg két vonás. mit hova kell álitani.
ha valaki tud segiteni, az alábbi e-mail címre kérném az infókat:xbaggio@freemail.hu
elöre is köszi.
xbaggio
Tanácstalan vagyok,kérlek segítsetek !
Van egy honda MTX 125 cc 1983-as utcai enduróm azt szeretném kérdezni hogy a 80cc mtx szintén 83-as endurónak a km/h illetve a komplett műszerfalát rá tudom e rakni a 125cc-re?!
Előre is köszi
Szevasztok!
eszembe jutott egy esztergályos gyors leköszörültettem vele 130ra a 150es fúrót
de semmi változás
100on is 118on 130on mindenhol leáll gyors gázhúzásra
súblertű le-fel állítgatva mindig ez van..........
sőt a 130ason mintha jobban leállna
TTR 600 2001-es szelephézagait meg tudná mondani valaki?
Kösz elöre is
mondjuk 66os volt a legnagyobb
felfúrtam 100ra akkor is ugyanez a jelenség
torpan, leáll
tehát nagyobbra kellene fúrni
150es (1,5mm) a következő fúróméretem nem nagy ez az ugrás?
1,2 1,3 ilyen fúróról nem hallottak a boltosok