Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kössz!
Segitség! Tegnap raktam uj fesszabit a motoromra és elkezdett füstőlni 2 vezeték és leolvadt rolla a szigetelés! utána már nem is ment a motor beindult de egyből leis ált, aztán már nemis volt gyujtás és most már az öninditot se tekeri! mi lehet a hiba? uj aksi van benne! Talán az indito relé szart be?
szivatókart szeretnék tenni a motoromra
lehetőleg a kormányra, és ne nézzen ki azért irtó bénán
van valakinek ötlete?
pl: bicigli váltókart próbáltam, na az extra idiótán nézett ki
Nekem meg van adom a linket, angol nyelvű:

Yamaha YZF750 R,SP 93-98,YZF1000R Thunderace 96-00 Haynes Service Manual

megauploados letöltés a kezelése ha nem ismernéd jobbra felül beirni a megerösitő kódot, katt a download file-ra, jön egy új lap ahol visszaszámol 60 mp-ről visszaszámolás után megjelenik a regular download link arra katt és kész is.

és még egy pár manual linkje ha érdekel vkt.(a 6. hsz-ban)

link
Üdv! Nincs valakinek '93-as YZF750R-hez szervizkönyve? Vagy nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni? Előre is köszi!
Lehet karbi is, meg gyertya! Kezdetnek! Csak előbb a gyertyát kell kitekerni! Abból általában látszik, hogy mi a gond!
Sziasztok ! Mi lehet a gond : Malaguti F-12 vizes 50ccm ,indításkor szép alapjárat ,nagygáz ,gyorsul k.jól ,és aztán bedadog ,fulladozik ,majd amikor megállok ,szépen ketyeg alapjáraton ! Köszi
Hát ez elég szopós téma!
Most is csak a hátsó indexxekkel használod?
Lehet meghasalt az index reléd, de pl zárlat is lehet valahol.
Ezek az igazi kihívások!
szasztok

lenne 1 kis gondom!

Yamaha ybr 250 2007
nem tudom levenni a tankról a benzincsövet(gyorscsatlakozós)
Ki volt az a galád, aki mekkörnyékezett emesenen oszt utána eltünt mint a kámfor?
ahogy gondolod...
nem vagyok az....
ha az lennék akkor egyedül segítenék az biztos
milliomos...
vinném is ha lenne a közelben........
bíztam a nép szerelő erejében
Szia,,
Bocs de nem tudom hogy mi az a miller.. .?
tudomásom szerint az akar lenni az "olajlehúzó" gyűrű, gondolom azért is mert "lefelé haladáskor visszahúzná a felcsapódott olajat a henger faláról
kínai kvad...
de rájöttem .... , hogy tökmindegy...
azért kösz...
Fhúúú vazze! Én meg egész másra gondoltam!
Milyen gyűrű ez? meg milyen dugó?
Hát, nehéz látatlanban okosat mondani! Told be egy szerelőhöz! Egyből megmondja hogy mi a baj!
ezért is írtam , hogy "basztakse ráírni bármit is "
nemvanrajta semmisenem ....
Nincs rajta jelölés? Szoktak rá tenni egy pici betűt! Jelzéssel fölfelé kell bebiggyeszteni! Csak néha olyan kicsi a betű, hogy észre se venni!
szerintem normálisan ejti a fordulatot, bár nincs mihez hasonlítani
összerakom, mászkálok vele és megnézem ismét a gyertyát most egy újat tettem bele (igaz 9es de kibírja egy kicsit vele)
szivató jól zár ha meghúzom akkor egyből leáll
kipróbálom még lejjebb tenni a sublertűt de szerintem sokat nem fog bezavarni (3 állás fél-fél mm középtől)
kis pöcök=léptetővilla rugója
10km bebaszna