Segitség! Tegnap raktam uj fesszabit a motoromra és elkezdett füstőlni 2 vezeték és leolvadt rolla a szigetelés! utána már nem is ment a motor beindult de egyből leis ált, aztán már nemis volt gyujtás és most már az öninditot se tekeri! mi lehet a hiba? uj aksi van benne! Talán az indito relé szart be?
szivatókart szeretnék tenni a motoromra
lehetőleg a kormányra, és ne nézzen ki azért irtó bénán
van valakinek ötlete?
pl: bicigli váltókart próbáltam, na az extra idiótán nézett ki
megauploados letöltés a kezelése ha nem ismernéd jobbra felül beirni a megerösitő kódot, katt a download file-ra, jön egy új lap ahol visszaszámol 60 mp-ről visszaszámolás után megjelenik a regular download link arra katt és kész is.
és még egy pár manual linkje ha érdekel vkt.(a 6. hsz-ban)
Sziasztok ! Mi lehet a gond : Malaguti F-12 vizes 50ccm ,indításkor szép alapjárat ,nagygáz ,gyorsul k.jól ,és aztán bedadog ,fulladozik ,majd amikor megállok ,szépen ketyeg alapjáraton ! Köszi
Hát ez elég szopós téma!
Most is csak a hátsó indexxekkel használod?
Lehet meghasalt az index reléd, de pl zárlat is lehet valahol.
Ezek az igazi kihívások!
szerintem normálisan ejti a fordulatot, bár nincs mihez hasonlítani
összerakom, mászkálok vele és megnézem ismét a gyertyát most egy újat tettem bele (igaz 9es de kibírja egy kicsit vele)
szivató jól zár ha meghúzom akkor egyből leáll
kipróbálom még lejjebb tenni a sublertűt de szerintem sokat nem fog bezavarni (3 állás fél-fél mm középtől)
lehetőleg a kormányra, és ne nézzen ki azért irtó bénán
van valakinek ötlete?
pl: bicigli váltókart próbáltam, na az extra idiótán nézett ki
Yamaha YZF750 R,SP 93-98,YZF1000R Thunderace 96-00 Haynes Service Manual
megauploados letöltés a kezelése ha nem ismernéd jobbra felül beirni a megerösitő kódot, katt a download file-ra, jön egy új lap ahol visszaszámol 60 mp-ről visszaszámolás után megjelenik a regular download link arra katt és kész is.
és még egy pár manual linkje ha érdekel vkt.(a 6. hsz-ban)
link
Most is csak a hátsó indexxekkel használod?
Lehet meghasalt az index reléd, de pl zárlat is lehet valahol.
Ezek az igazi kihívások!
lenne 1 kis gondom!
Yamaha ybr 250 2007
nem tudom levenni a tankról a benzincsövet(gyorscsatlakozós)
ha az lennék akkor egyedül segítenék az biztos
bíztam a nép szerelő erejében
Bocs de nem tudom hogy mi az a miller.. .?
de rájöttem .... , hogy tökmindegy...
azért kösz...
összerakom, mászkálok vele és megnézem ismét a gyertyát most egy újat tettem bele (igaz 9es de kibírja egy kicsit vele)
szivató jól zár ha meghúzom akkor egyből leáll
kipróbálom még lejjebb tenni a sublertűt de szerintem sokat nem fog bezavarni (3 állás fél-fél mm középtől)
10km bebaszna