tudom hogy tré kérdés de felteszem ismét:
nemrég vettem egy cagivs ar (sx)350es gépet
ha gyorsan húzom a gázt akkor leáll, ha lassabban akkor pörög rendesen
3ezres fordulattól lehet tépkedni nem áll le hanem felpörög
szétszedtem a karbit, kifújkáltam rajta mindent és ugyanilyen maradt
dell orto karbi van benne
esetleg valami gyorsító fúvóka vagy ilyesmi gondja van?
nem ismerem ezt a típusú karbit, számomra egy csomó felesleges kacat van benne
Elemről megyek. A legjobban beavatkozni, a gerjesztésbe lehet pldul egy soros diódával nyitóirányban mert kevés árammal tudok elérni eredményt.Villamosip.Techn.vagyok.A legjobb az lenne, ha nem lenne kiöntve műgyantával. és a fesszab. javítható lenne! Ez meg a fesszab. gyár nem nézi jó szemmel.A gerjesztésnél pár tized ampert kell szabályozni.1-2W.
Az elektromos ember Tölthető?
És milyen területen dolgozol?
Mekkorára az optimális feszülétség?14V?
És mi történik akkor ha több ez a feszültség?
Egy ellenállást is be lehet rakni sorba,hogy azon essen a feszültség.
Csak nagy teljesítményű kell nem?
Érdekes.nem hallottam még erről hogy potival lehet állítani a feszültséget.1000 rr-em van.Ez miért fontos?Mármint az állítás?Máshol is alkalmazzák?
Mondjuk autóknál?
A max töltőfesz. 14,4V.Az akkut úgy ellenőrizheted, hogy ráteszed a V mérőt az akkura, és felkapcsolod a reflektort. Ha ez eg -két sec. alatt lemegy 10 V körülre akkor új akku áll a házhoz !
Sziasztok.
Kérdésem lenne a motroszereléssal foglakozó urakhoz.
Mekkora feszűltséget kell mérni az akkumulátoron amikor jó a töltés.Ha jól emlékszem 14.4 v a felső érték.Az alsó érték mennyi?Tehát mekkora az az alsó érték amitől már jónak számít?
Illetve az is lenne a kérdésem hogy a generátorból kijön három szál.
Mekkora váltakozó feszültséget kell mérnem a szálak között?
60 v körül?Illetve hogy hogyan lehet tudni hogy egy akkumulátor fenékzárlatos?Hogyan lehet megmérni?
Basi2?tsanyi?bigoneoszi?Ha esetleg tudjátok a választ ne tarsátok magatokban.
Köszönöm előre is.
Legyszi nezd mar meg szerinted meg lesz a szabadonfuto az 5- os amit hajt az onindito es az 5 a kepen pedig hajtja az 1-est de rugot nemlatok sehol. vagy mi tud szerinted lelazulni? elore is koszi
Nono! Az egyszeri leányzó (190 magas)megerőszakolása is úgy történt az elmondás szerint, mikor a bíró kérdezte ,(155magas fiú) : A lány szerint: én egy kicsit leguggoltam ő meg stokira állt!
Ezért írtam, óvatosság!
Ha véletlenül feléd járok majd , beugrok egy két másfél voltos duracellel csak aztán nehogy az asszony használja el