Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az infokat fönök.
Ha véletlenül feléd járok majd , beugrok egy két másfél voltos duracellel csak aztán nehogy az asszony használja el
tudom hogy tré kérdés de felteszem ismét:
nemrég vettem egy cagivs ar (sx)350es gépet
ha gyorsan húzom a gázt akkor leáll, ha lassabban akkor pörög rendesen
3ezres fordulattól lehet tépkedni nem áll le hanem felpörög
szétszedtem a karbit, kifújkáltam rajta mindent és ugyanilyen maradt
dell orto karbi van benne
esetleg valami gyorsító fúvóka vagy ilyesmi gondja van?
nem ismerem ezt a típusú karbit, számomra egy csomó felesleges kacat van benne
Sziasztok,
Meg tudja valaki mondani hogyan tudnám házilag javítani az olajhűtőmet. Épp csak könnyezik.
Elemről megyek. A legjobban beavatkozni, a gerjesztésbe lehet pldul egy soros diódával nyitóirányban mert kevés árammal tudok elérni eredményt.Villamosip.Techn.vagyok.A legjobb az lenne, ha nem lenne kiöntve műgyantával. és a fesszab. javítható lenne! Ez meg a fesszab. gyár nem nézi jó szemmel.A gerjesztésnél pár tized ampert kell szabályozni.1-2W.
Az elektromos ember Tölthető?
És milyen területen dolgozol?
Mekkorára az optimális feszülétség?14V?
És mi történik akkor ha több ez a feszültség?
Egy ellenállást is be lehet rakni sorba,hogy azon essen a feszültség.
Csak nagy teljesítményű kell nem?
Sztem a gyártási szórás miatt!
Az autómon 14,2 V CORDOBA, a Dacián is állitható volt.Meg én elektromos ember vagyok, és nincs olyan, pár kivétellel amit meg ne lehetne oldani.
Érdekes.nem hallottam még erről hogy potival lehet állítani a feszültséget.1000 rr-em van.Ez miért fontos?Mármint az állítás?Máshol is alkalmazzák?
Mondjuk autóknál?
Milyen a motorod?
Fesszabályzón keress olyan csavart ami nem csavar,és csak 300 fokot fordul.
trimmer? hol szokott lenni?
Amelyiken van trimmer! Sajnos egyre inkább lefelejtik.Az akkugyárnak is élni kell!
Hogyan állítod 14 voltra
14,5V már forralja az akkut!Én 14V ra állítom.
en ugy tudom hogy 13,5 - 14,8 kozott akkor jo
A max töltőfesz. 14,4V.Az akkut úgy ellenőrizheted, hogy ráteszed a V mérőt az akkura, és felkapcsolod a reflektort. Ha ez eg -két sec. alatt lemegy 10 V körülre akkor új akku áll a házhoz !
csak nem lehet inen letolteni, meg ha talalok akkor teszek fel
Sziasztok.
Kérdésem lenne a motroszereléssal foglakozó urakhoz.
Mekkora feszűltséget kell mérni az akkumulátoron amikor jó a töltés.Ha jól emlékszem 14.4 v a felső érték.Az alsó érték mennyi?Tehát mekkora az az alsó érték amitől már jónak számít?
Illetve az is lenne a kérdésem hogy a generátorból kijön három szál.
Mekkora váltakozó feszültséget kell mérnem a szálak között?
60 v körül?Illetve hogy hogyan lehet tudni hogy egy akkumulátor fenékzárlatos?Hogyan lehet megmérni?
Basi2?tsanyi?bigoneoszi?Ha esetleg tudjátok a választ ne tarsátok magatokban.
Köszönöm előre is.
Szasztok

Yami ttr600 1996-oshoz kapcsolási rajzot nem tud valaki?
Legyszi nezd mar meg szerinted meg lesz a szabadonfuto az 5- os amit hajt az onindito es az 5 a kepen pedig hajtja az 1-est de rugot nemlatok sehol. vagy mi tud szerinted lelazulni? elore is koszi
Hol az a csaj? Remélem nincs árukapcsolat!
Nono! Az egyszeri leányzó (190 magas)megerőszakolása is úgy történt az elmondás szerint, mikor a bíró kérdezte ,(155magas fiú) : A lány szerint: én egy kicsit leguggoltam ő meg stokira állt!
Ezért írtam, óvatosság!