Gratulálok! Ha a "kis pöcök " jó helyre kerül! Majd lassan belejössz.Megismered a motorodat, tudod mi hol van benne, kijavítgatod, hogy eltudj -merj menni vele 10 km-nél messzebbre is.
Nem kötöttem beléd, csak itt a fórumon az a szokás hogy kitöltjük. Mert ha nem laksz messze, akkor ha arra motorozok esetleg megnézem.Villamosságot javítani nehéz távolról.
srácok a trapéz dugattyúgyűrű lényege , hogy robbanáskor , mikor a dugó "lefelé" halad a hengerben , akkor a gyűrűt jobban a hengerfalnak szorítsa? ? ?
E szerint kell felrakni a dugóra ?
mert basztakse ráírni bármit is ....
Először is adatlapot töltsd ki.Nem a címedre vagyunk kíváncsiak.A hiba meg valahol, vagy az index kapcsolónál, vagy a relénél van. Kontakt spré, meg csavarhúzó.
Sziasztok!
Segítség kéne. Gondok vannak az indexel. Néha működik, néha nem. Általában 1-2 szer működik mindkét irányba, utána csak balra, és a végén semmi. Vagy máűr alapból semerre sem jelez. És csinál olyat is, ha jelzek pl jobbra, elmegy a műszerfal, majd ellenőrzi a lámpákat és újra mutat mindent (mintha levenném a gyújtást és ujra rátenném) Hol kell keresnem a hibát? Mi köze van a műszerfalhoz? Kérlek segítsetek mert nem tudom hol kezdjem...
Még annyi, hogy pár hónapja nincsenek fent az idomok, ezért csak hátsó két indexel jártam...így többet villog ugye..
Nem kicsi az a gyertya bele, pl az XR-be is 8-as van. Én a helyedben megnézném azt a hidegindítót, hogy zár-e ha visszatolod. Én úgy vettem észre az eddigiek alapján, hogy az egy hengereseknek nem szokásuk pöccre indulni szivató nélkül! Egyébként ha az alsó fotdulatszám tartományban szegégy a keverék, akkor lassan ejti a fordulatot! Ha túl dús akkor gyorsan, szinte befulladva!
visszaraktam a tankot 3. rúgásra beindult szivató nélkül most az előbb
lehet sokat kap?
füstje szinte semmi nincs, még "hidegen" sem
már ha ez a 20fok hideg...
olyan barnásfekete volt ha megtörölgettem inkább sötétbarna
most csak álló helyben volt indítgatva fordulatszámmérőt meg egyéb dolgait tesztelgetni nem volt ideje melegedni rendesen
8as hőértékű volt a gyertya (léghűtésű 4t-be nem kevés ez?)
előgyújtás? cdi van benne
ha rántom a gázt leáll, olyan mintha elszegényedne a keverék (mint az xt hidegen szivató visszatolás után)
ez az olasz karbi valami rettenet.........
egy kicsit jobban ranéztünk a gépre a generatorban nincs szakadás egyik fázisban sem és 5000-es fordulaton lejön a 70v ahogy a szervizkönyv irja.a fesz.szabin kifele 2 vezeték jön 2 piros 2 fekete mindegyik piroson csak 0.9v jön le járo motornál. az összes csatlakozot átnéztem mind rendben van.igy csak a fesz.szabira tudok gyanakodni van valami jo tanácsotok?
E szerint kell felrakni a dugóra ?
mert basztakse ráírni bármit is ....
kösz ...
egy rohadt kis pöcök volt rossz hylesn, de iylen hajszálvékony szarság
mind1 az a lényeg hogy jobb mint új korában
Akkor én is kössek beléd, hogy te tegyél fel képet ?! Vicc ez az egész...de köszi a segítséget....
Segítség kéne. Gondok vannak az indexel. Néha működik, néha nem. Általában 1-2 szer működik mindkét irányba, utána csak balra, és a végén semmi. Vagy máűr alapból semerre sem jelez. És csinál olyat is, ha jelzek pl jobbra, elmegy a műszerfal, majd ellenőrzi a lámpákat és újra mutat mindent (mintha levenném a gyújtást és ujra rátenném) Hol kell keresnem a hibát? Mi köze van a műszerfalhoz? Kérlek segítsetek mert nem tudom hol kezdjem...
Még annyi, hogy pár hónapja nincsenek fent az idomok, ezért csak hátsó két indexel jártam...így többet villog ugye..
Előre is köszi!
lehet sokat kap?
füstje szinte semmi nincs, még "hidegen" sem
már ha ez a 20fok hideg...
most csak álló helyben volt indítgatva fordulatszámmérőt meg egyéb dolgait tesztelgetni nem volt ideje melegedni rendesen
8as hőértékű volt a gyertya (léghűtésű 4t-be nem kevés ez?)
Már ne azért de te valami miller vagy?
Milyen színű a gyertyád? Abból lehet következtetni, hogy mi lehet!
Különben dícséretes az ötlet.
ha rántom a gázt leáll, olyan mintha elszegényedne a keverék (mint az xt hidegen szivató visszatolás után)
ez az olasz karbi valami rettenet.........
Mi zu veletek?
Halottátok azt a 19.éves srácot mit csinállt?
Szerintem segiteni kellene az apán (3 gyerekkel )mert nem lesz neki kőnnyü ezek után!
Na mit szóltok?
Meg kellene szólitani a motoros társadalmat mert szerinten tudnánk segiteni ha akarunk, és vagyunk is egy páran!
Nincs szikra azon a szaron és össze vissza van rajta kötözve minden.
ha tudtok segítsetek
KÖSZ