Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Passz! Csináltam már néhány drz-t de ilyennel még nem hozták! Nem tudom mit mondjak rá, hallani kellene a hangoz, hogy kb mi lehet!
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !
arrol a csajszit csak jobb hangulat miatt tettem fel, remelem nembaj
Most már teljesen tanácstalan vagyok? Nem a motorról beszéltek?
De gondolom hogy ha meg nemcsuzik a kuplung akkor meg annak nemlehet baja vagyis nemtudom, ezt csinaljak a mas endurok is ?
Én az isten vagyok, nem bolsi teeeee! Egyébként meg itt ne politizáljál, te liberálráááásssszzzííííístááááá!
nem sisteregne hanem csörögne olyat kapna
Körbetolnád mint a fűnyírót!?
Hát nem hinném! Azt láttad volna szétszedéskor! Ez a csaj meg kéne a f...nak! De annak nagyon!
Én mindent elhiszek.De a bolsikra akkor sem szavazok!
Pedig már készítettem a gumicsizmát! De hát így csak 76 év múlva küldöm el Neked!
szép kép
Hat ugy hallani mint ha a jobb oldalarol jonne ahol a kuplung van, vagy a kuplung lamelak sisteregnenek?
Neked pedig jó delet! Egyébként ma már nyócckor felvoltam! Koránkelő tipus lettem!
Nofene, mi ez az ünneplés? Csak nem hívő lettél?
Szép jó reggelt cikkcakk kolléga! Már azt hittem, kimerült az elem a kárc áurádba!
És honnan jön a hang? Kb!
Szevasztok ki tudna segiteni ha jobra dontom a mocit akkor valami sistereg. Azt mondtak hogy megvan lazulva a csavar a főtengelyen és csúszkál rajta a fogaskerék és hozzáér a kuplungkosárhoz, megneztem de nincs semmi kilazulva , van valakinek valami otlete hogy mi lehet elore is kosz. suzuki drz
Túl nagy a főfúvóka
kösssz
Öreg Sam.
Azért azt nem árt tudni, hogyha rövíg távokra használod csak a motort, akkor valamennyi benzin átszivárog a henger faláról az olajtérbe, ez viszont nem káros, és egy hosszabb út alatt el is párolog belőle.
Általában tömítéstechnikai boltokban, de nálunk néhány autósboltban is kapni pár félét.
klingerit lapot nem tudja valaki hogy itt sopron környékén hol kapok? vagy egyeltalán milyen boltba keressem?