Igen, valószínű...
Lehet ki van szálasodva a gázbowdened... Csere...
Nem vészes pénz.
Legalább előhozta a moci hibáját, és nem nálad jött elő menet közben...
Szevasztok ki tudna segiteni ha jobra dontom a mocit akkor valami sistereg. Azt mondtak hogy megvan lazulva a csavar a főtengelyen és csúszkál rajta a fogaskerék és hozzáér a kuplungkosárhoz, megneztem de nincs semmi kilazulva , van valakinek valami otlete hogy mi lehet elore is kosz. suzuki drz
Ha magas fordulaton sok benzint kap a moci,az állítható valahol.
Az alsó fordulati csavarok szépen be vannak állítva,nagyon jó most a motor,viszont felül nagyon füstöl.Sok benzint kap(fekete szinű füst)
ÉS a gyertyák is feketék.
Karbiszinkron még nem volt,az megoldhatja a problémát?
Minden gyertya egyformán fekete.
8e-ig semmi füst 9-től erőteljesen kormol...de mitő?
Sziasztok egy Yamaha DT 125R-ről van szó 5-6000ig nagyon jól húz amikor kinyit a power akkor megindul mégjobban de megtorpan mitha kötéllel vissza akarnák fogni és elkezd vibrátorba átmenni a motor utána egy kicsit "kínozni" kell amig átlépi ezt a tartományt és akkor nagy nehez 8-9 ezerig is kilehet forgatni mi lehet a baj?
Dugattyú új, tömítések újak gyújtás elektronika új, gyertya új...
a Dugattyúről annyit hogy az ablakok nem olyan mint a régin igazából nincs is rajta. mellékeltem egy képet hogy mi a változás.
A résvezérlése sem ugyan az gondolom...
Üdv. Deklin kellene kijavítanom a csúszásnyomot, kellene fekete festék, olyan ami nem mattul meg. Valahol olvastam hogy olyannal szokták festeni mint a kocsiknál a fékdobokat. Tudtok esetleg valami tippet adni hogy milyen festékkel fújjam újra?
Sziasztok! Újabb probléma a tetves belpiacos 250essel!
Az egyik reggel ellenőriztem az olajszintet, kicsit több volt mint mikor utoljára láttam. Nemrég jött haza a szervízből (4-es henger nem úgy ment ahogy kellett volna, karbisor tisztítva, benzint állítva) illatmintátt vettem és az olaj benzinszagú volt! Már megint mi a fene van ezzel a szarral? Ha valakinek van valami ötlete, esetleg tudna szerelőt ajánlani heves, jászkun megyéből (omega motor kizárva!) azt nagyon megköszönném.
Okozhatja az olaj is, bár ha attól van akkor azért kiold a kuplung, csak kicsit nehezen! A lemez lamellák is jók? Nincsenek eldeformálódva? Ezek már tizedmilliméteres deformációnál cserések! A kuplungagy is jó? Nincs a bordás része kiverődve? És a kuplungkosár? Az sincs kiverődve ott ahol a lamellák fogai támaszkodnak?
olaj milyen van benne?
nekem is volt olyan hogy túl sűrű volt az olaj és betapadtak a lamellák
ha beindítod és mész vele egy kicsit utána se emel ki a kuplung?
Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
RX 125 rotax 122 kuplung téma...
Az a probléma, hogy nem emel ki a kuplung, pedig :
kinyomó + csavarja jó
bovden jó
lamellák jók
kosár végén lemez golyóval jó
Már vagy százszor szétszedtük meg összeraktuk és nem tudunk rájönni a hibára. Tipp? Ha valaki le tudná írni az összerakás pontos menetét alátétek sorrendjét stb azt nagyon megköszönném!
Ha nem jön válasz, akkor alkatrésznek ugyanitt eladó...
Szálasodás biztos nincs, hibátlanul működik a moci.
Kösz a tippeket.
Lehet ki van szálasodva a gázbowdened... Csere...
Nem vészes pénz.
Legalább előhozta a moci hibáját, és nem nálad jött elő menet közben...
Ha magas fordulaton sok benzint kap a moci,az állítható valahol.
Az alsó fordulati csavarok szépen be vannak állítva,nagyon jó most a motor,viszont felül nagyon füstöl.Sok benzint kap(fekete szinű füst)
ÉS a gyertyák is feketék.
Karbiszinkron még nem volt,az megoldhatja a problémát?
Minden gyertya egyformán fekete.
8e-ig semmi füst 9-től erőteljesen kormol...de mitő?
köszi
üdv.
Dugattyú új, tömítések újak gyújtás elektronika új, gyertya új...
a Dugattyúről annyit hogy az ablakok nem olyan mint a régin igazából nincs is rajta. mellékeltem egy képet hogy mi a változás.
A résvezérlése sem ugyan az gondolom...
Hatvanba helyileg merre? Rakd az msn címet és már fel is veszlek!
Az egyik reggel ellenőriztem az olajszintet, kicsit több volt mint mikor utoljára láttam. Nemrég jött haza a szervízből (4-es henger nem úgy ment ahogy kellett volna, karbisor tisztítva, benzint állítva) illatmintátt vettem és az olaj benzinszagú volt! Már megint mi a fene van ezzel a szarral? Ha valakinek van valami ötlete, esetleg tudna szerelőt ajánlani heves, jászkun megyéből (omega motor kizárva!) azt nagyon megköszönném.
nekem is volt olyan hogy túl sűrű volt az olaj és betapadtak a lamellák
ha beindítod és mész vele egy kicsit utána se emel ki a kuplung?
Segítségeteket kérném!
RX 125 rotax 122 kuplung téma...
Az a probléma, hogy nem emel ki a kuplung, pedig :
kinyomó + csavarja jó
bovden jó
lamellák jók
kosár végén lemez golyóval jó
Már vagy százszor szétszedtük meg összeraktuk és nem tudunk rájönni a hibára. Tipp? Ha valaki le tudná írni az összerakás pontos menetét alátétek sorrendjét stb azt nagyon megköszönném!
Ha nem jön válasz, akkor alkatrésznek ugyanitt eladó...