sziasztok!
Egy kis segítség kellene!
Tudna valaki Honda cbr 1000RR-hez(2004-eshez) magyar nyelvű kezelési útmutatót vagy gépkönyvet?Vagy le lehetne valahonnan tölteni ilyesmit?
NAGYON FONTOS LENNE!
KÖSZI
Elég érdekes amit írsz! Nekem nem oldja! Igaz azt még nem próbáltam, hogy beáztatom mondjuk 1 napra a szivacsot (aminek egyébként értelmét sem látom). A légszűrőszivacsnak egyébként miért kellene áznia benzinben a kimosását követően? ...ezt nem is értem... Nekem meg tutira bírja! Akkor ragaszd azzal, amivel akarod!
Porlasztózáshoz fúvóka kaliber, dörzsár és toló mérő is kell. Indítassz egy pucolással ellenőrzéssel. Utána legalább egyformára beállítani az úszószinteket, nyárra lehet egy mm kisebb. Szívatónál ha gumi pogácsa tömít annak nem mindegy a benyomódásának a mértéke. Ellenőrízni kell a tűszelepeket is. És ha váletlenül nem sok probléma van akkor ott van még a szinkronizálás. Vákum mérő órák nélkül elég mókás kis feladat.
ha állítható akkor egy kis nyelvet kell hajtogatni az úszón! De nagyobb gondba leszel azzal, hogy hova állítsd! Szerezd be hozzá a gyári adatokat! Úszószint-fúvókaméretek, stb! Tapasztalati úton nagyon macerás ám!
Voltam szerelőnél és arra jutottunk hogy valszeg el van pakolva az úszószint,ugyanis légszűrő nélkül is fekete kormos füstöt okád fordulaton a kipuff,ami ugye sok benzinre utal.
A szivató külsőleg visszamegy rendesen de belül nem biztos.
Hétvégén leszedem a karbisort mert tuti piszkos,a leengedő csavarokat kinyitotam és koszos benzin jött ki.
Úszószint beállításról nem tud valaki egy gyorstalpalót linkelni?
Na erre ráhibáztál! A kompresszió hiánya főleg alacsony fordulaton mutatkozik! Középen már jól működik a szar is! Szóval mérjetek nyugodtan egy sűrítést, függetlenül attól hogy az előző tulajdonos mit mondott! Ha minden gyertya fekete, akkor érdemes lenne megnézni, hogy a hidegindító rendszer jól működik-e! Mert ha nem megy vissza a szivató akkor bizony kapja a többlet benzint és lekormolja a gyertyákat! De ne a bowdenen nézzed, hanem a karburátorsoron, hogy vissza megy-e koppig! A gyenge szikrát a lerakódás okozta söntáram is okozhatja!
Az az igazság hogy akár hova állítom az alacsony fordulati csavart,akkor is fekete a gyertya. Holnap gyertyasor csere lesz aztán kiderül. A kompressziót elvileg az előző tulaj mértette és jó volt.
Semmi hangja a blokknak abszolult nem csörög tehát nem hiszem hogy szét lenne vágva. 4e-től meg úgy megindul mint akit picsánrugtak tehát szerintem a kompresszió rendben van.
A gyertyák elég haloványan szikráznak,arra gyanakszom ott lessz a bibi. Beleraktam egy 2T gyertyát és sokkal jobban szép kéken szikrázott ellenben az enyémmel.
Milyen gyertyát vegyek bele,kinek mi jött be?
van másik moci is
amúgy rájöttem a helyes kifejezésre
úgy néz ki mint egy cilinder, csak nincs benne nyuszika
nem beáztatást fél napig, hanem csak sima mosást, olajtűrést stb
szeretek kísérletezgetni
Egy kis segítség kellene!
Tudna valaki Honda cbr 1000RR-hez(2004-eshez) magyar nyelvű kezelési útmutatót vagy gépkönyvet?Vagy le lehetne valahonnan tölteni ilyesmit?
NAGYON FONTOS LENNE!
KÖSZI
Ha valaki tudja hol lehet leggyorsabban beszerezni kérem jeleze.
Előre is köszi
nem tudtok valahol a balaton vonzáskörzetében bontót?
elég sürgős lenne.Köszi szépen.
Tuji
Keresem ezerrel de nem sok sikerrel....
Tuji
szétesett a próbaragasztás
be volt áztatva egy üveg benzinbe
A szivató külsőleg visszamegy rendesen de belül nem biztos.
Hétvégén leszedem a karbisort mert tuti piszkos,a leengedő csavarokat kinyitotam és koszos benzin jött ki.
Úszószint beállításról nem tud valaki egy gyorstalpalót linkelni?
köszi
üdv.
Az az igazság hogy akár hova állítom az alacsony fordulati csavart,akkor is fekete a gyertya. Holnap gyertyasor csere lesz aztán kiderül. A kompressziót elvileg az előző tulaj mértette és jó volt.
Semmi hangja a blokknak abszolult nem csörög tehát nem hiszem hogy szét lenne vágva. 4e-től meg úgy megindul mint akit picsánrugtak tehát szerintem a kompresszió rendben van.
A gyertyák elég haloványan szikráznak,arra gyanakszom ott lessz a bibi. Beleraktam egy 2T gyertyát és sokkal jobban szép kéken szikrázott ellenben az enyémmel.
Milyen gyertyát vegyek bele,kinek mi jött be?
köszi
üdv.