Hello! Azt szeretném kérdezni,hogy gsr 600-amba be lehet -e építeni gsx-r 600 vezérműtengelyt,és ha jó bele, mennyire kéne átalakítani . Köszönöm szépen előre is a segítségetek
Köszönjük a hozzászólást, de az ezresek könnyen röpködnek a szakembereknén, ezért keresünk olyan motorost , aki már járt hasonló cipőben. Ne tanuljon már mindenki saját kárán!
Sziasztok! Egy barátom kért meg ,hogy irjak ide ,hátha segitő fülekre talál a problémája. 954-e van és a probléma az ,hogy amikor nagyon nagyon felmelegszik, nem tudja ujra inditani , csak ha kb. 80 -fok alá hül. Légszűrő csere volt, gyertya is,szelepállitásra gyanakszik, de szerintem attól még indulnia kellene.Ha van valakinek tapasztalata ,irjon!
ja jól tudom eggy és ugyanaz, csak a 3KJ az elforog olyan 12-13ezerig, a tied meg szerintem letilt vagy 8-9 körül, de 100% biztos hogy jólessz rá mert már rengetegen csinálták
Pont a minap kérdeztek a miskolci fórumon egy esztergályos elérhetőség felől. Szintén féktárcsa szabályozás miatt. Ezért is, meg egyébként is úgy gondolom, hogy amíg nem éri el a minimum méretet a tárcsa, nyugodtan szabályozható.
Sziaztok,Segitség !Van egy GSXR-750 K5 mocim, a jelenség nagy sebeségröl való fékezéskor az elsöfék behuzásakor a kormány remeg,mi az oka?Hátha tudjátok,mert én még nem jödtem rá.
Sziasztok! Egy barátom kért meg ,hogy irjak ide ,hátha segitő fülekre talál a problémája. 954-e van és a probléma az ,hogy amikor nagyon nagyon felmelegszik, nem tudja ujra inditani , csak ha kb. 80 -fok alá hül. Légszűrő csere volt, gyertya is,szelepállitásra gyanakszik, de szerintem attól még indulnia kellene.Ha van valakinek tapasztalata ,irjon!
Tényleg olcsóbb, ha nem hozzáértő nyúl hozzá..
segitsetek pls