Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a segítséget. Azt megtudnád mondani hogy ez menyire hosszú életű?
Valaki tud nekem mutatni képet Cagiva elefánt 125ös gyujtás állórészéröl? Szerintetek a jelfogó és a CDI megegyezik a 4T 350esével?
Évjárat?
haveromnak van egy CR250-e, láttam hogy a blokkból kapja a power az olajzást, lehetr túl sok olajat tettetek bele, a megragadás oka az is lehet hogy beszakadt a power vagy valami más
de ahogy előttem is mondták--szétszed és meglátjátok
Legrosszabb esetben "szétszakadt" a henger MINDENKÉPP szétszed utána többet "látni"
hoppá, elszúrtam bocsi nemneked
nem neked írtam, mielőtt válaszolsz legalább nézz előzményt
nem mozdul a dugó .
ha nem csörög zörög akkor rossz olaj van benne, ha valami zörög akkor kopás...
Nem mozdul a berugó. de hogy folyhat olaj a kipufitól ?
Menyire szorult meg? anyagot kap rendesen?olaj a benzinben menyi?ha kihűlt elindult(megmozdult a dugó)?nincs hangja ha be inditod?(ha elindul)
Nem tom :(
Nicasilos vagy perselyes?
Tarján,Szatyina Géza kb 25-30+ dugó,tudtommal,de lehet rosszul tudom tel0620,427,1314 kérdezd meg
Sziasztok

Az mért van h a motor 1-2 simán veszi a 3-4-5-6 ot meg nehezebben? erősen kell taposni:S mi a baja és mennyebe kerül megjavítatni?
Hali!
Cak kiváncsiság. A cimborám CR250-e megszorult , viszont rögtön kezdett is folyni az olaj a hengerből ahol a kipuf csatlakozik . :(
Mi lehet a gond ?
sziasztok!
Lenne egy kérdésem hogy van egy cagiva mito hengerem ami már rossz állapotban van sőt meg is van repedve egy kicsit a nikasil. Olyan kérdésem lenne hogy magyarországon csinálják a nikasilos henger perselyezését? Ha igen hol? És kb menyibe kerülne? Válaszokat várom
Sziasztok!
Kérdésem lenne: egy suzuki TL1000S 01' motorkerékpárom. A gondom: a fogyasztás kiemelkedően magas ( szolid moccolás és 9 liter) illetve hajlamos lefulladni. Az injektoral lehet gond. Egyszer volt szervízben is e-miatt, de nem nyert hangszóróta dolog. Szóval egy jó szervízre lenne szükségem, akik ilyenre specializáltak (Veszprém-Veszprém megye) Előre is köszi!
www.bikerworld.hu
www.nagyvas.hu
www.bazismotor.hu
ww
w.legk
özelebbisuzukimárkaboltbamenjélésvegyél.hu
Az első gumi miatt is lehet...
A vízrendszer legfelső pontján. Amu vagy a hűtőnél vagy a blokk felett... Nem nehéz kiszedni és ellenőrizni...
Dugattyúcsapszeg? Hajtókarcsavar?
Hello.
Valkinek nincs felesleges önindító reléje? Sv 650/2002
Vagy v.mi webshop címmel meg tudtok dobni?
Elöre is köszi.
Köszönet.