Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Otthon vagy?
Hát a pénzt én még nem kaptam meg sms még nem jött
nem!
És ugye ennek kattania kellene ha áramalá kerül?
Ez a feszültség szabályozó. bendix a behúzó tekercs ha jól tévedek.
Hello mindenkinek.
Ez bendix?
üdv!

nem tudja vki hogy hol lehet termosztátot kapni a motorhoz?
Kösz a segítséget!
További szép napot!
A generátor gyújtótekercse lehet menetzárlatos hány ohmos az ellenállása ? milyen motor ?
Mérd ki a jeladót. De lehet, hogy a trafó a hibás . Forrasztási vagy valami kontakt hiba.
zárlatos vagy letestel valahol, de sok lehetőség van, trafó is lehet rossz, jeladó is, lehet hogy csak a kábel, de a gyertya is lehet
0,03-0,08
Szívó, és kipu is. Hidegen.
Van valakinek valami ötlete hogy az mitől lehet hogy a tirisztorból 20volt körüli érték jön ki azon a szálon amit a trafó 15ös feléhez kell csatolni a másikat meg testre de a gyertyán csak ritka de erős nagy kék szikra van kb minden 5-6. rúgásnál van 1. mi lehet a gond oka?
Sport légszürőt hol érdemes rendelni?
Tudtok valami segítséget?
4 db ra lenne szükségem kis méretüre ami elfér a karbi és a váz között.
köszike. majd holnap neki állok jobban szétkapom a gépet. utána írok h mire jutottam, köszi
ha a jeladód rossz akkor az egész gyujtás elektronika(CDI) cserés mert egybe van a power vezérlőjével, de szerintem nézd át a reléket meg az összes kábelt
hülye yamaha megoldás-minden összefügg mindennel
én pont ma csináltam meg mert nekem meg zárlatos volt, de szerintem csak a kábelekkel lesz valami gond mert ha az elektronikád szált volna el akkor nem valószínű hogy adna szikrát
és hol lehet ilyen CDI-t szerezni vagy mit:D vagy hogy lehetne rá jönni hogy mi a probléma?
ja GS500 bocs kihagytam a linket

http://www.akmt.hu/sufnituning...
GS500-hoz ennél nem találtam jobbat de szerintem megteszi a fordítás is
az benne van a CDI-ben, beébített jeladója van, nézd meg nem-e zárlatos vagy nem érintkezik, de ha indításnál leellenőrzi akkor más hiba van
kábelek jók, amióta meg van azóta ellenőrzi, és mindig jó volt. Bovden meg mindig egybe van. Nincs ilyen szar ami adja a jelet? vagy nem tudom ami mondja neki. az hol található vagy mi az hogy néz ki?:D
Nem kértem javítást.
ha indításnál leellenőrzi akkor baj van ha menet közben nem nyit,jobb esetben a kábelekkel lesz valami, ha nincs szerencséd akkor az elektronikád adta fel, de nézd meg a mozgató bovdent is
majd írj hogy mire jutottál, kíváncsi vok mert nekem is yamahám van
Ezt viccnek szántad?
Egy szakmai kérdésem lenne milyen értékre kell a Suzuki Gs500E moci szelepét beállítani?
Lapkás állítása van csak nem tudom milyen hézag lenne az ideális.
Köszönöm