Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem rég lett oil cserélve meg szelep állítva (generál után először) de hangos is meg durrog is.
Különben mi a gond? Zajos, erőtlen?
A hangsúly a hsz.-ben a "-n van. Tényleg jó szervízbe próbáld vinni.
"jo" szervizbe má votam ((((
Arra, hogy jó szervízbe vidd.
kéne szelepet állítani.......
mi a lényeg ? mir kö nagyon figyelni ?

nagy király vagy
A kiegyenlítő tengely tűgörgős csapágyazású! Kétszer ammyi a fordulata mint a főtengelynek! Elképzelhető hogy az szól! De az is lehet hogy a főtengely és a kiegyenlítő tengely között nincs beállítva a foghézag! Azt a jobb oldalon a főtengely alatt lehet beállítani kívülről!
Akkor kezdj el izgulni ha nem hallod hogy hozzaer :D Ez teljesen normalis. Egyszer ha allvanyon van probald ki mennyire fognak a fekpofak alapbol. Ha jol meglendited es nem fordul korbe 1 fordulatot se a kerek, az azert nem jo (elofordul ez is!) de ha mar ugy 2 fordulat megvan akkor az mar teljesen ok.
Különben is, luxus hobbi......
Az ember nem azért veszi, hogy fogyasztási rekordot állítson fel vele..... annyit eszik, amennyi kell neki...na
próbálj kevés kockacukrot rakni a benzintartályjlyba.attól kisebb lesz az átfolyás de nem dugaszolja el mer ugye kocka.
A Dino miatt jobban folyik ám bele a cucc....
biztos gyorsabban motorozol a havernál
Halihó.
Segítségre lenne szükségem.
DRZ 400 E-m van és 10 litert eszik.
Kapott 1 Yoshimura rendszert és Dino Jet Kittet.
Multkor supermotóztunk Kakucson és balos nagyívű kanyarból kijövet gyorsításnál dadogott és elvittem a mágusomhoz aki állítot az úszó szinten.(még nem teszteltem hogy jobb lett-e)
Addig 8-9 litert evett mostmeg 10 litert.
A haver gyári DRZ-je 6ot szippant.
Reális szerintetek?
Próbáljam ki kissebb fúvókával?
Vagy menjek sűrűbben tankolni.
üdv.BoB.
Köszönöm köszönöm köszönöm!
sziasztok, eladó 4 db vadiúj NGK CR9E típusú gyertya 7000 forintért Budapesten. Elérhetőségem: 06-20-9803-309
Gugliba kell keresni!
Helló Skacok!Tanácstalan vagyok.96os Kawa zzr 1100ról lenne szó.Orbitális csörömpölés hallatszik a blokkból,a fordulat számmal arányosan erősödik,és sűrűsödik az üteme!Vezérműlánc jó!Szelephimbák jók,generátor lánc feszítő kevésbé jó,de beindítottam a motort,amikor levolt véve a dekli,és a nyakam tenném rá,hogy nem az,a szerelőm szerint,aki szintén megjáratta dekli nélkül,azt mondja " 90%",hogy az,ha kézzel hajtom meg,nem feszít rá tökéletesen,de ha beindítom működni látszik,illetve nyilván való lenne,ha ott csörömpölne 100 decibellel,de szerintem lejjebbről jön...segítség!
Kiegyenlítő tengelyre gondoltam még,de a szerelőm szerint az nem valszínű,mert hogy ott nincs ami csörömpöljön...
Köszönöm a tippeket előre is..
0,10 a szívó
0,15 a kipuff
Hello mindenki,

Van arra valakinek valami ötlete hogy mivel lehetne az első féktartályt lefesteni? A télen szétszereltem, aztán össze-vissza folyta magát fékolajjal, és a napokban elővettem, és tökéletesen fémig lemarta az összes festéket...
Mater!
a vákuumot zárd le hogy se ki se be ne tudjon menni semmi
az olajzásra tegyél egy dugót ha nincs külön olajzásod
a fűtésnek a helyeit meg ledughatod 1 csővel de felesleges, csak vízhűtésesnél van szerepe
Helo!

a motoromon (triumph) a fékpofa hozzáér egy kicsit a tárcsához és azt szeretném tudni hogy ez baj e!?
nem szorul csak hallani hogy odaér!

ha megyek vele akkor ez elmulik vagy be kell állítani?
ugy hallottam hogy ez normális!

fékbetétet hány km után célszerű cserélni?
De van egy pöcs az elején is szerintem az a vákuum és van egy nagyon vékony még amit nem használok a kutatásaim szerint az az olajozásé. Lehetséges, hogy azért mert ezek nincsenek ledugózva azért folyik a benzin?

Mert nem azzal van a baj, hogy a benzin nem jön vagy valami. Hanme hogy megállás nélkül folyik be a hengerbe! Nem értem mert levéve meg működik és nem hiszem hogy a karbi dőlésszöge miatt ez lehetne mert akkor egy emelkedőn motorzva tele mehetne benzinnel a hengerem.

Nem értem. Van ötletetek a dugózást meg megnézem.

Petro, a manuál nekem szólt? Sajnos nem találok semmilyen leírást a motoforce karbiról.

Nagyon megköszönöm , ha tudtok segíteni mert most itt ülök olajos kézzel és nem tudom mit csináljak!

Köszönöm még egyszer!
manualban nincsen ilyesmi, már letöltöttem vagy hármat
kerestem wiring diagramot is de reménytelen, szerintem próba cseresznye lessz belőle...
Keress hozzá " service manual" - t a neten és huzalozd újra.