Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hmmm...keress meg valakit akinek Varája van és cseréljetek ECU-t...
Oké köszi. Utánanézek.
Ezek a számok a sebesség fokozatok áttételarányai.
Ha érdekelnek ezek a dolgok,keresd az antikváriumokban a : Barátom a motorkerékpár!- című könyvet. Kb.1975-ben adták ki.
Ok.Majd kereslek.Köszi
Vannak ám még idegesítő kérdéseim
A yamaháknál szoktak emlegetni ,,deltabox"-ot, asszem a vázzal kapcsolatos, az mi?

A másik az a sebességfokozatokkal kapcsolatos:
1: 30/13 (2,308)
2: 27/17 (1,588)
3: ...
Ezek mik?
na, hát ha úgy alakulnak a dolgaim ahogy szeretném, akkor a jövőhéten lehet rá tudok nézni! keress meg msn-en ha gondolod!
És miért olyan izgalmas ennek a variálása?
Vagy mi ebben olyan érdekes, hogy minden motorteszt végén odaírják hogy mennyi?
Helló! meg jött a szimering,holnap küldöm a lóvét.köszönöm mégegyszer.Ha nem boldogfulok valamivel akkor meg csörgök.
Szeva! A furat, az a hengerfurat átmérőjét jelenti. A löket pedig a dugattyú alsó- és fölső holtpontja közötti elmozdulását. ennyi.
Már rég óta meg akartam kérdezni: Mi az a furat x löket?
hello tudna valaki segiteni kellene egy suzukidr650r alaplap köszi elöre is
Kössz a rajzot.
Elleszek vele.
Hengerfej pekolás cserében tud valaki segíteni? Még nem csináltam de gyorsan tanulok.
Honda CBR 1000 F 88-as
Ausztriában dolgozok itt majdnem annyi a szervízdíj mint a motorom ára.
Előre is köszi!
Pont ezen agyalok! Előhúztam egy szervizkönyvet is!
Ha tudod mi a probléma megegyezhetünk.
Olcsón adom, de nem ingyen.
Szia gyorsítás közben rángat és 7-8ezertől csak menet közben, álló motornál simán leszabályzásig kipörög.Bocs hogy csak most reagáltam.Ha van javaslatod üzenj .Köszi
Szia leginkább gyorsításkor rángat,bocs hogy csak most tudtam írni .Ha van ötleted üzenj köszi.
Na, látod, elvileg egyszerű, gyakorlatilag viszont leszívja magát vele az ember! Főleg ha nem tudja mi-mivel van sorbakötve.
Igen, a hiba úgy szokott jelentkezni! Tegnap még jó volt, ma már szar! Na, bedobok egy képet a kapcsolásáról, az alapjám átnézheted!
De még egy pár napja indított.
jah 650
Am. 1999 de a motor k4
Oszi!
Szerintem a vizem jó, mert a ventillátor kapcsol ha ott a víz. Vízhőfok túlmelegedést nem mutat. (sosem)