Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bendix?!
Hello.
Örülnék hogyha valaki tudna segíteni.
Az SV-men minden kap áramot de az öninditó nem indit.
Van valami tipp valakinek?
Elöre is köszi.
Aksi csere bejött !Köszönöm!
Szia !
Akkumlátor hibás, testkábel érintkezés rossz, gyújtáskapcsoló rossz,
biztosíték tábla rossz.....
Karesz Pomáz vtrf
gsxr 1000 k4 elektronikai gondom lenne !Aksi jó gyújtást ráteszem és nem történik semmi se .Ha pedig igen megy a szivattyú meg van áram is világítás is indítok kattanik egyet és se kép se hang elmegy minden áram segítsetek!
hali, szeretnék tanácsot kérni. Új gumit fogok ma venni, heidenau (tudom, nem a legjobb de erre van keret). Viszont ami a lényeg hogy pénteken szeretnék kimenni a hungaroringre. Kell elötte bekoptatni valamennyire hogy a külső csúszós réteg lejöjjön (ha van rajta)? Az elég ha szappanos vízzel meg gyökérkefével megdörzsölöm? Nem lesz veszélyes kb 50 km utcai használat után kimenni vele pályára (turista tempóban, nem voltam még pályán)?
köszi
Én úgy szoktam csináltatni,Pl vf1000,3000ft anno a cb1100r hez volt 2000ft, igaz jópár éve volt kell a régi minta és 2-3 nap alatt megvan
Így igaz! Legalábbis senki nem tudja garantálni, hogy semmi nem kenődik fel sehova.
Egyébként az a tiszta munka, ha leszereled! Akkor tuti hogy nem kerül szemét a hengerbe! Elég azoknak a gyűrűknek az olajból képződő koksz, nem kérnek azok még a fémforgácsból is!
Bádogosnál ingyen is kap akkorát! A másikat meg a fal!
Vesz 0,2mm-es alu lemezt, vagy amillen vastag kell bele, aztán kiszabja vazze szabóollóval!
Üdvözöllek a nagymotorok világában
Hengerfej meg szelepfedél tömítés. De inkább mint hogy összekurja a forgács a henger felületét.
jojo de ha levesszük a hengerfejet akkor kell új tömítés is, az pedig nem olcsó
Ha te nem akarod levenni, akkor told be egy szerelőhöz, majd az leveszi!
Bocsi, de az mz már elkelt nem írtam még az adatlapomon, xj600div.-ről van szó!
Ez a minimum! Szoktam arra járni Gyulakesziben lakik az egyik legjobb barátom és szoktunk Balatont körbe motorozni. Csak még azért eltart egy jó darabig míg a moci teljesen egyben lesz újra. Lassan haladok, de precíz munkát végzek.... Legalábbis próbálok...
hőőőő Maga itt lakik nem messzi? Azt hittem az ország másik végén
Szívesen szóra sem érdemes !Akkor majd lehet, hogy megkereslek, de elvárom, ha Badacsonyba jössz dobj egy emilt!
Szia

Nem Pesten mennek össze a motorok hanem Balatonfenyvesen. Somogyban. Csak sajnos így hétközben Pesten keresem a pénzt, hogy hétvégén rákölthessem a gépekre.

Nah de a lényeg. eddig a Loktite rozsdabarna változatával csináltuk és kartonnal. De valószínű túl sokat tettünk rá, mert mindig kinyomódott és nem is tömített. Elkezdett egy idő után csöpögni az olaj. De sajnos van még más baja is a blokknak amiket előtte ki kell még javítanom mielőtt összeraknám a blokkot. De a hétvégén remélem ezek végére érek. A szerelés minden fázisát lefotóztam hogy össze tudjam újra rakni szépen. Remélem menni fog, csak a váltót nem sikerült multkor jól összeraknunk.

Sajnos a váltásnál azt tapasztaltam, hogy lefelé még szépen váltott , de felfelé kettesbe az Istennek sem tudtam egyből felrakni, hanem csak ha elsőre üresbe ment aztán kettesbe de mindkettő lépés izomból kell, hogy történjen különben nem veszi be. Nem tudom, hogy ez mitől volt. Esetleg nincs valakinek a váltóról egy szép robbantott ábrája , hogy precízen tudjam összerakni a váltót?

Szóval Petro nagyon szépen köszönöm a sok sok segítséget!

Remélem lassan sikerül életet lehelnem a blokkba és nem folyik össze újra az olaj meg a hűtővíz. Esetleg, ha valakinek kellenek a fényképeim a blokkbelsőről, akkor mindenképpen közkincsé teszem.

Üdvözlet addig is minden Cagiva-ás testvérnek...

András
Mert ha közelebb laknál elmennék és segítenék. Motorral.De Pöstbe?!A pasztát előtte ilyen 1mm-vastag drót mennyiségben vidd fel a felületre. majd papír,aztán az előzőleg bekent másik felülettel összenyomni.Sok sikert! Loktite-re ne sajnáld a pénzt nekem legalább 7 blokk összement egy tubussal, és még most is van.Majd írj!
Na ez nagyon jó,valaki mindig kitalál valami okosat !
Igazad van , ez teljesen kiment a fejemből.
Kifolyó benya alá tálcát vazze!
link
Fákk, nemjól linkeltem
http://www.tar.hu/helicol/heli..." target="_blank">link
Ezt találtam menetjavítás gyanánt, mindig tanulok itt valami újat