Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így igaz , én viszont magamnak 10mm-es szuperfényes ledekből készítek.
a gyári LED-es lámpán rajta kell lenni az ellenállásnak. R1-en is így van csati össze és kész
Hy Mindenki! "BEÁRAZVA"
Hp - 60000
IXIL - 50000
Tankbőr 10000Ft valamelyik kipuffancs mellé!
Verseny lábtartó Rizoma - 50000 (Z750 - 2003-2006)
na találtam 2 képet , az első az izzós , a másik a ledes ....

és a ledest tenném , az izzós helyére ...kompletten a lámpát ....
nem így ....
mindjárt mutatom ....
Van , lehet kapni , a 21/5 W helyett LED "izzót"semmit nem kell vele tenni az égőt kivenni a LED égőt betenni és készen van.Mindjárt keresek linket.
készen venném a ledest....nem én csinálom ...
ok ... köszönöm ...
Szivesen segítek, nekem is segítettek már! Lehet kapni nagy fényerejű LED-eket, csak tudni kell a típust és a megengedett max. áramot. Ellenállással azt kell beállítani. Kicsit legyél türelemmel, mert én is éppp ebben ügyezek, és ha megvan , akkor megírom Neked!lefelé világít 6 db fehér , ez a rendszám világítás,hátrafelé meg 12 db vörös , ebből 6 db a helyzetjelző + 6 db felkapcsolódik hozzá , féklámpakor.
azé még kérdezhetek egy gyors villamosságosat ?

ha nekem az R6-ban "sima égős" hátsólámpa van , és cserélném ledesre , akkor kell hozzá relé ?Vagy meg lehet oldani ellenállással is ?...nemnagyon értek az áramhoz ...
Akkor ez lesz a baj! Most vettem be gyógyszert ! Poharas orvosságot . ( zweigelt) Majd holnap újlt erővel!
gumiszoba kerülendő, inkább fogyassz nyugtató hatású erős alkoholos terméket

nem tudom milyen kialakítású ami a kezedben van de az bizonyos hogy a közepe nehezen jön ki
pl opel tőkét jó erősen odaveregettem a satuhoz és 4-5-6 koppintás után kijött a belső rész
mivel az a cél hogy olaj ne jöjjön ki elég passzos, és ráadásuk egy gyűrű is feszíti (kb mint a dugattyúnál)
fogóval meg sem moccant........
Bizomány hogy hidrotőke! Itt van a kezemben is egy !Csak nem értem hogy ez hogy mükszik, mert nem tudom széthúzni . azt hittem , hogy a közepe kitolódik, mert ugye hidraulikus. Most ez vagy rossz, vagy nem tudom . lassan ott tartok, hogy a gumiszobában szerelem a gumi hidrotőkét a gumu nyomatékkulccsal guminyomatékra.
Ne röhögj Öcskös! Azok tényleg hidrotőkék! A cbx 750 és az újabb CB 750 azaz a Seven Fifty-ben az van!
Hidrotőkék
Azok emelőtőkék,nem hidrtőkék
Jól mondod.
szerintem semmi értelme venni
20-30 ezer egy "kis" készlet
végig kell nézni szervizeket hol csinálják
nekem simson hengerfejbe 400ft volt egy menetjavítás olyan 5-6 éve
az attól függ hogy hozzáférsz e a javítandó menethez!
Louis-ban lehet kapni! Nem olcsó!
lenne még1 kérdésem! helicoil menetjavítót hol lehet kapni? illetve hogy kell használni? biztos h nem kell lebontani a hengerfejet?
leegyszerűsítve:
van egy külső rész, amit a vezérműtengely nyomkod le
van egy belső rész ami a szelepet nyomkodja(amiben van sok kacat)
a kettő között olaj van, amikor alapállapotban van a tőke akkor a furaton feltöltődik olajjal (egy szintben van a tőke és a hengerfej furatok) és hozzáér a belső rész a szelephez
és így nyomja le az egész kacatot a vezérműtengely
kb............
nekem átenged a 2 rész az opelban zörög is rendesen
Tudod, mint a gyerekek... Szét kell szedni
ugyanilyenek vannak a 22 éves CBX 750 Honda vagy az összes CB 750 motorba , mint a fotón . Csak nem értettem a működési módját.
Régi VT 1100ban és valamelyik Kawában is van hidrotőke, de ne kérdezd melyikben..
Mint az Opelé...