Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az infót de lassan 3 éves hozzászólás, azóta már okosodtam
Valaki nem tud YAMAHA FZR600-hoz henger karbi összekötőt? Meg mennyiért ha igen! Előre is köszi!
Köszi!
Csak a karbit takarítottuk ki meg szinkronizáltuk be a motor nem volt szétszedve! Egyébként melegen pöcre gáz nélkül ahogy illik úgy indul! De hidegen is csak néha csinálja mikor kicsit hidegebb van! Majd ki lesz küszöbölve a hiba!
nagyobb előgyújtást kell adni neki.
sziasztok!segitséget szeretnék kérni! van egy mz tsem 150es és raktunkrá babetta gyujtást!de valamiért nem forog le és olyan mintha tiltana:S:Dez miért van?elöre is kösszi hi!
De azért ne vegyél rá mérget, hogy az a gond! Vedd ki és próbáld rá a dugattyúra, hogy úgy mennyire szorul.
akkó fasza ....
Akkor lehet hogy az a gond! Egy haveromnak a motorján azzal fújkálták meg a fékgyeregben a karmantyúkat, és meg is szorult! Az is Grimeca fék volt. Ezek a tömítések nem szeretik a kőolajszármazékokat! legalábbis az abból készült tisztítóvegyszarokat.
uj a gyűrű ...

wd 40-el fújtam... azt nemtudom , hogy ezt tolerálja -é ...
Köszi, nem veszünk!
szerintem az látszana rajta! azért kérdeztem pl hogy új-e benne a "hátsó" tömítés is, mert lehet hogy már befújták valami "kenőanyaggal" és nem tolerálta a tömítés! A fékalkatrészeket nem lehet bármiven tisztítani, meg kenegetni, mert ha reakcióba lép a szer a tömítés anyagával, akkor bizogy megdagad és megszorul. Én ilyesmire gondolok.
sima...
és megkented....

arra gondoltam hogy deformálódhatott a dugó esetleg ?
és ha nincs a hátsó gyűrű, akkor még nem szorul ....ilyen létezhet ?
mondjuk ha elfikáztak a motorral ?
na, akkor szerintem ott lesz a gond. A dugattyú felülete sima? A "hátsó" tömítőgyűrű is új? Megkented valamivel, vagy szárazon raktad össze?
Üdv. Valaki nem tud 1 750-es Super tenere gyujtást?
Grimeca rendszer
buxy, de ilyen fék van a speedfight-on is meg asszem az aprilia sr-eken is ilyen van ha jól emlékszem...
Milyen robogó ez? Hátha van hozzá, szervicckönyvem, és akkor látnám hogy pontosan mi is ez!
Hát nem tudom! Ezt már látni kéne!
viszont a" hátsó" tömítőgyűrű nélkül ha csak a karmantyú van rajta akkor könnyen jár ....
csak úgy ugye szivárog kifele az olaj a fékkar felé ....
nem ...
eléggé szorul ....
úgy könnyen kimegy?
csak úgy jön ki , ha leveszem a fékcsövet , és szemből kitolom ....
és hogy tudod kivenni? Ha megmozgatod oldalra akkior kinyomja a rugó?
nem kell oda 5 lityi ne pazarollyá.1 el is porrá ég-és akkor felszámolhatsz 5 öt.a 4 en pedig risztelünk és nem doblak fel
csak ezek maradtak ...
plusz 5 lityi gázolaj meg egy gyufa neki ....