Köszi!
Csak a karbit takarítottuk ki meg szinkronizáltuk be a motor nem volt szétszedve! Egyébként melegen pöcre gáz nélkül ahogy illik úgy indul! De hidegen is csak néha csinálja mikor kicsit hidegebb van! Majd ki lesz küszöbölve a hiba!
sziasztok!segitséget szeretnék kérni! van egy mz tsem 150es és raktunkrá babetta gyujtást!de valamiért nem forog le és olyan mintha tiltana:S:Dez miért van?elöre is kösszi hi!
Akkor lehet hogy az a gond! Egy haveromnak a motorján azzal fújkálták meg a fékgyeregben a karmantyúkat, és meg is szorult! Az is Grimeca fék volt. Ezek a tömítések nem szeretik a kőolajszármazékokat! legalábbis az abból készült tisztítóvegyszarokat.
szerintem az látszana rajta! azért kérdeztem pl hogy új-e benne a "hátsó" tömítés is, mert lehet hogy már befújták valami "kenőanyaggal" és nem tolerálta a tömítés! A fékalkatrészeket nem lehet bármiven tisztítani, meg kenegetni, mert ha reakcióba lép a szer a tömítés anyagával, akkor bizogy megdagad és megszorul. Én ilyesmire gondolok.
arra gondoltam hogy deformálódhatott a dugó esetleg ?
és ha nincs a hátsó gyűrű, akkor még nem szorul ....ilyen létezhet ?
mondjuk ha elfikáztak a motorral ?
Csak a karbit takarítottuk ki meg szinkronizáltuk be a motor nem volt szétszedve! Egyébként melegen pöcre gáz nélkül ahogy illik úgy indul! De hidegen is csak néha csinálja mikor kicsit hidegebb van! Majd ki lesz küszöbölve a hiba!
wd 40-el fújtam... azt nemtudom , hogy ezt tolerálja -é ...
és megkented....
arra gondoltam hogy deformálódhatott a dugó esetleg ?
és ha nincs a hátsó gyűrű, akkor még nem szorul ....ilyen létezhet ?
mondjuk ha elfikáztak a motorral ?
csak úgy ugye szivárog kifele az olaj a fékkar felé ....
eléggé szorul ....
plusz 5 lityi gázolaj meg egy gyufa neki ....