Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvan hivj majd fel a hétvégén Ovodafon311,ötvenhét,55
Üdv.
E-mail elküldve.
Ment mail!
Na hát akkor nem 8 Ohm ellenállásba ütköznél! Hanem vagy 200 alkesz/négyzetméterbe! na de komolyra fordítva a szót, küldhetnél nekem az emilemre egy magyarát, hogy miből jött ki neked ez a 2×5W-os ellenállás. Azért nem mondom, hogy ide írd, mert lassan már ezzel lesz tele a topik! Oszt mekk köveznek!
Mindenképp, pont most olvasgattam a motorrevüben a téli tanácsokat Bár remélem soká lesz és rövid ideig tart majd
sziasztok segítsetek!
kawa kz750r mocihoz kellene blokk koplett vagy bontott is érdekel köszi
a képen látható mocihoz kellene
Ez érdekes, mert a "feljebb" levő szokott lenni a drágább. Elég sok csatlakozó van a motorodban , majd ha lesz időd , télen kontakt tisztitóval kezeld le,
De nem az. Normál barna vastag (kerámia?) két dróttal a végén.
Pedig pont fordítva volt most... A város felőliben kínáltak meg vele...
Biztosan valami politikus ivadék a tulaj.Egyébként én nagyon sokallom azt a 2000 Ft-ot.Még akkor is ha tekercselt huzalellenállás.
Kb. Ált. én is megnézem, mit hol veszek. Mondjuk nem mertem azt feltételezni, hogy ezt meg merje tenni a konkurenciával a szomszédban.
A diósgyőr felőli a drágább!
Néhány helyen el vannak pofátlanodva. Kisunokáimmal 2 napja bemegyünk a boltba , fagyizni. kérdem mennyi? azt mondja 360 Ft. Na visszatettük a fagyikat. arrébb 150 m-re ugyanakkora nyeles jégkrém 89 Ft. Végeredményben 1 dl fagyasztott cukros víz.
Cseréld ki a biztit....
Majd leültem, mikor tegnap meghallottam az árat, de gondoltam rég vásároltam, ha most ennyi, hát ennyi. Mikor azonban a jóval kissebb értékű ellenállásra még annyit rá akartak kérni, bepipultam. Főleg miután a neten jóval kevesebb árakat láttam. Nem szeretem az ilyen eladót aki bepróbálkozik. Mégegyszer oda be nem teszem a lábam az tuti. A másik helyen korrektek voltak, elfogadható árral.
Kapcsolási rajzot letölteni, aztán kibogozni, majd javítani.
Amikor két bolt van egymás mellett , akkor mindkettőbe bemenni, árról érdeklődni, majd az olcsóbb helyen venni.Sok sikert.Írj mire jutottál!
Tegyél lakatot a hűtődre vazzeg ! Beé lész fenyítve!
Most nézem arrafelé vettem a motorom ahol te laksz. Kerekharast egészen pontosan
Igen! A külső gyűrűnél muszáj lennie! Különben beleérne a sonkába! A belső gyűrű pedig meg van ütköztetve a csapon, úgyhogy azt koppig kell felrakni. Sőt, ha fény felé tartod, és benézel a sonka és a csapágy között, akkor általában látszik, hogy a belső gyűrű és a főtengelycsap pereme között maradt-e hézag. Ha marad, annemjó!
hali

Valaki írja már meg hogy mikor a lehűtőtt főtengelyre ráhúzom a felmelegített
csapágyat, akkor a csapágy és a főtengely sonkái között kell-e lennie hézagnak,
mert én koppig húztam rá. köszi.
No. A kék boltban tegnap vettem ugye elnézve 56 Ohm 10 W ellenállást 4 db -ot. Ez 2000.- Ft volt Ma be akartam cserélni 8 Ohm 10 W -ra. nem volt csak olyan, amiből 2 db ban lehetett volna megoldani, asszem 15 ohmos. Na erre még kért 2000-t az ürge. Erre mondtam, hogy felejtsük el az egészet, 4000-t nem ér pár ellenállás. Visszaadta az ürge a pénzt, átsétáltam azt a bizonyos 30 m-t és ott érdeklődtem. Mondták, 8,2 Ohm 10W -t tudnak rendelni, szerdára van itt, 150.- Ft/db Nem mindegy...
hali

Valaki írja már meg hogy mikor a lehűtőtt főtengelyre ráhúzom a felmelegített
csapágyat, akkor a csapágy és a főtengely sonkái között kell-e lennie hézagnak,
mert én koppig húztam rá. köszi.
egyébként 10ezrenként tisztítás, 20ezrenként csere!