Ellenállást amennyiben a relé nem bontható az egyes égőkkel párhuzamosan ,8 Ohm 10W -os ellenállásokat . Vigyázz , olyan helyre rakd hogy melegedni fognak.
Üdv.
Szerintem ennél más,mert valószinű,hogy szét kell húzni,mivel a főtengely mellett van ,a fogaskereke.Én arra gondoltam,hogy a láncot szétszedni és úgy befűzni.De gondolom úgy sem lehet
Várom még a további tanácsokat.
Sanyi.
Nem tud valaki egy helyet ahol műszakit lehetne olcsón csináltatni a motorra és nem kell várni rá? Eddig csak a Mozaik utcát hallottam, de az nem jó, mert ki van belezve a kipufogó a mocin.. Különben minden jó rajta.
Sziasztok!Van egy Gilera SP 02 Cronom és szeretnem a hátsó idomot( ülést ) lecserélni.Anyi lenne a kérdésem hogy az SP 02-esnek jó e az idoma,És nyincs e valakinek eladó?Légyszi segítsetek.Kezdő vagyok a tipusban.
1 liter volt bent.3 deci többség az már elég soknak számít nem?Azt tudom hogy nem jó ha sok olaj van benn de akor a felesleget ígyis ugyis kinyomja ha több vann benn.Ha lessz csinálva a váltóm akkor olajcsere egyből az biztos mert elnéztem az olajat nem valami fris. Köszi a segítséget.
Ja nem tudtok Nsr-re idomokat?Ha valaki tud akkor szoljon.
Ha minden igaz, akkor 0,7 kell bele! Öntsél bele fél litert, aztán indítsd be egy kicsit, hogy az ablakból lefolyhasson az olaj! Aztán öntösesd hozzá a többit, ami még kell bele!
Igen, oss van valahol, ha jól emlékszem! Tán 12-es kulcs fogja! De az olajszintet gyorsan meg tudod nézni, a kuplungoldalon van tán ellenőrzőaklak! kukk meg!
Ehh, egy NSR125-nek nincs kartergázcsöve! 2 ütemű! az csak egy szellőzőcső! Nincs bekötve a légszűrőházba! Nemrég csináltam egy nsr-t és onnan tudom! Na meg onnan, hogy rendkívül okos és intelligens vagyok!
ma konzultáltunk, kitakarította a karbisort, az úszóház tömítései oda vannak, pasztával orvosolva. szikra rendben, 2kor kiderül mi lesz
addig is utána nézek h mi azoknak a tömítéseknek a pontos neve és megpróbálok szerezni ehhez a belpiacos szarhoz
nem tudja valaki honnan lehet szerezni vékony rézhálót amit az idomheggesztéshez használnak a műanyagosok?
Szerintem ennél más,mert valószinű,hogy szét kell húzni,mivel a főtengely mellett van ,a fogaskereke.Én arra gondoltam,hogy a láncot szétszedni és úgy befűzni.De gondolom úgy sem lehet
Várom még a további tanácsokat.
Sanyi.
Ja nem tudtok Nsr-re idomokat?Ha valaki tud akkor szoljon.
addig is utána nézek h mi azoknak a tömítéseknek a pontos neve és megpróbálok szerezni ehhez a belpiacos szarhoz