Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miskolcon nagyon jó elektronikai szaküzlet van kettö is és egymástól kb.30 méterre.
10W-ost honnan fog szerezni szegény? Én is alig tudtam pedig olyan helyen melózok...
Majd nyáron ha Badacsonyba jössz megnézem . Tudod vill.techn. vagyok.
Ne bontsd.
Ellenállást amennyiben a relé nem bontható az egyes égőkkel párhuzamosan ,8 Ohm 10W -os ellenállásokat . Vigyázz , olyan helyre rakd hogy melegedni fognak.
Szia! Beraktam egy képet róla. En ezen nem látok nyitási felületet. Hacsak széthúzni nem lehet, de nem mertem erőltetni.
No ez a relém: Ha valaki azért csak megmondaná mekkora ellenállás kell, megkönnyítené a dolgom
Okés kipróbálom, valahogy nem akaródzik 4k-t adni, pláne, hogy a régi relém még jó is. Viszont abban segíthetnétek melyik áramkörbe kössem.
Na ilyet mondjál még! Nemsoká tele lesz a MÉH-telep motoridomokkal! Egyébként nem tudom!
hali
nem tudja valaki honnan lehet szerezni vékony rézhálót amit az idomheggesztéshez használnak a műanyagosok?
Leírnád pontosan hogy milyen vas ez? Kymco ? Mi?
Üdv.
Szerintem ennél más,mert valószinű,hogy szét kell húzni,mivel a főtengely mellett van ,a fogaskereke.Én arra gondoltam,hogy a láncot szétszedni és úgy befűzni.De gondolom úgy sem lehet
Várom még a további tanácsokat.
Sanyi.
Nem tud valaki egy helyet ahol műszakit lehetne olcsón csináltatni a motorra és nem kell várni rá? Eddig csak a Mozaik utcát hallottam, de az nem jó, mert ki van belezve a kipufogó a mocin.. Különben minden jó rajta.
Sziasztok!Van egy Gilera SP 02 Cronom és szeretnem a hátsó idomot( ülést ) lecserélni.Anyi lenne a kérdésem hogy az SP 02-esnek jó e az idoma,És nyincs e valakinek eladó?Légyszi segítsetek.Kezdő vagyok a tipusban.
1 liter volt bent.3 deci többség az már elég soknak számít nem?Azt tudom hogy nem jó ha sok olaj van benn de akor a felesleget ígyis ugyis kinyomja ha több vann benn.Ha lessz csinálva a váltóm akkor olajcsere egyből az biztos mert elnéztem az olajat nem valami fris. Köszi a segítséget.

Ja nem tudtok Nsr-re idomokat?Ha valaki tud akkor szoljon.
Ja, de ne járó motornál öntögesd!
Ha minden igaz, akkor 0,7 kell bele! Öntsél bele fél litert, aztán indítsd be egy kicsit, hogy az ablakból lefolyhasson az olaj! Aztán öntösesd hozzá a többit, ami még kell bele!
Az olajszint a max fölött van.Most leengedem az összes olajat és utánna visszaöntöm a mennyi kell.Mennyi megy bele kb?
Igen, oss van valahol, ha jól emlékszem! Tán 12-es kulcs fogja! De az olajszintet gyorsan meg tudod nézni, a kuplungoldalon van tán ellenőrzőaklak! kukk meg!
Azt írtm hogy sok vann bent.De azt mondták az nem lehet de szerintem is az.Az olajleengedő csavar meg egy befelő menő csavar ugye?a váltó alatt.
Hát a blokkról jövőből csak olaj folyhat! Valószínű hogy túl van töltve szegényke! Nézd meg az olajszintet, hogy jó-e, nem magasabb-e a kelleténél!
Akkor mi jöhet abbol a csőböl?Az egyik az megy a motorba a másik az aksira.
Ehh, egy NSR125-nek nincs kartergázcsöve! 2 ütemű! az csak egy szellőzőcső! Nincs bekötve a légszűrőházba! Nemrég csináltam egy nsr-t és onnan tudom! Na meg onnan, hogy rendkívül okos és intelligens vagyok!
ja és valamelyik fúvóka szét volt barmolva, köszörülve meg mittom én mi... remélem meggyógyul, már 3hete nem láttam szegénykém
ma konzultáltunk, kitakarította a karbisort, az úszóház tömítései oda vannak, pasztával orvosolva. szikra rendben, 2kor kiderül mi lesz
addig is utána nézek h mi azoknak a tömítéseknek a pontos neve és megpróbálok szerezni ehhez a belpiacos szarhoz