Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

0.5-re állítottam, de úgyis rossz volt. Viszont ellenállás nélküli gyertyával egyből jó lett, már a gyári hézaggal is, pedig az 0.8 körüli.
0,4 mm a gyertyahézag! ?
hát az gass! hát akkor lehet hogy tényleg a kábel. bár szimókkal nem foglalkoztam még, nem ismerem a csodahibáikat! Én még azt nézném meg, hogy a gyertyapipában van-e zavarszűrő ellenállás! Mert ha van, akkor a gyertyában ne legyen! Egy Suzuki Sepiával szívtam egyszer egy hasonlót! kis gázon ment, gázadásra viszont megállt! És a 2 zavarszűrő ellenállás okozta, gyenge volt vele a szikra nyomás alatt nem ütött át!
Akkor biza lehet a gyertyakábel is...
de már próbáltam minden féle gyertyával és eggyel sem jó
Sziasztok!
Van egy krossz szettem amit eladok és egy srácnak drz-be kellene. nekem husabergbe volt, belemegy a suzukiba is?
excel takasago
légyszi írjatok
Hát ha túl nagy hőértékű gyertya van benne, akkor inkább az lesz! Lerakódás keletkezik rajta, mert nem éri el az öntisztulási hőmérsékletét. Melegen pedig leslusszol! de ez csak egy tipp! nézd meg a gyertya színét, meg hogy olajos-e trutyis-e, vagy kormos, vagy stb.
Hello
valaki segítsen rajtam lécci, van egy simóm és megyek vele 10 métert bemelegszik és leáll azt mondják hogy lehet a gyertyakábel az oka me nagy hőértékű gyertya van benne de mégis lehet hogy a gyertyakábel ?
R1 hez akart lenni!
halli! Próbáld meg ez alapján! Igaz hogy R' hez van de hátha működik az R6-ra is!
http://www.2002r1.extra.hu/php...
milyen motor?
Rá kellene mérni gerjesztés szálra, hogy a generátorod szénkeféje jó-e! Néhány ohmot kell mérned.
Jó reggelt!
Ehh! Méghogy a motorok le vannak maradva! A motorkerékpároknál is öndiagnosztizáló rendszerek vannak, pl egy Hayabusa com-ját átkapcsolod dealer módba, és a műszerfalon jeleníti meg a hibakódokat! Kidobja, hogy hol keresd a hibát! És már a '99-es modellek is!
Buona sera signor!Nógrád,fantastico !
Fesszabályzó a baj...
üdv v kinek vanötlete? nem tölt a generátorom vagy legalább is az akksihoz nem jön kraft 12,7volt ha jár a motor tehát abszolut nem jön anyag a vezetékbe a generátor sza? tudom hogy meg lehet sinálni de más baj nem lehet?
Merre laksz? megye.
Buenos noches senor !
Ezer köszönet Uram!
Grazie mille signor!
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy egy Kawasaki zxr hengerfej felújítás, egy gyűrűszett, és tömítésszett kb. mennyibe lenne? FONTOS! előre is köszi
Ráteszed a két műszerzsinórt a vezetékekre, és amelyiknél nincs az érték előtt - jel akkor az a pozitiv amelyiken a piros műszerzsinór van.Ha nincs műszered vegyél a piacon ezt a -M 830 - tipusút és azzal meg tudsz mérni mindent amit akarsz! 800-tól 1000 Ft között az ára.
azt hogy kell?
jó estét Mester.19óra19. kérdésemre tudna jó választ ?