Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! Lenne egy kérdésem, héátha tudja valaki rá a választ. Kicseréltem az indexeimet, az újakban 10 w -os izzó van, a régiekben 21w. Ezt akkor vettem észre mikor az újakat kipróbáltam Stroboszkóppal egyenértékű a hatás. Hogy lehetne ezt a normál villogási értékre visszaállítani? Az izzócsere nem jó, mert a 21w-os sajnos nem megy bele
Nagyjából, de inkább telón vagy mélen: tali64@t-online.hu
Ja, meg az ellenség hátában!
Tsanyi-kedves uram...
Ha összedobok egy kivánságlistát, tudsz nekem egy kb-s árajánlatot adni?
De itt a fizetések is kicsit mások... És sajnos mindent ehhez mérnek! A 20-ra rábolintanék, de a 40 az nagyon fáj...
vazz...40 rugó? mi meg 5-ért csináljuk
Basszus te megint megtaláltál! Nincs semmi probléma, csak már nagyon fos a láncom. Meg van az új DID lánc meg a fogaskerekek csak be kéne pattintani őket! Voltam itt benn a Yamahánál és azt mondták h kb 200 frank, ami 40 rugó és kicsit sokallom. Gondoltam hátha vki tud itt a környéken egy szerelőt.....!
valaki nemtudja hogy honda x8rs re mijen méretü variátór szij való
Jaja! Csak nem soroltam fel. Pedig egyből az 1100-as jutott az eszembe, aztán meg a bociszeműűű...
Meg a GS 550,650,750,1100-ban is volt KATANA!
Őőőő nem tudom...elindul mint disznó 20ig és utána nem pörög fel vagy nem is tudom...
Jah, az más! Mert a Katana a GSX750F...
Akkor sztem a karbiban lehet a fojtás. Talán kissebb fúvóka van benne?
jah igen jogos! Egy 50es Suzuki KAtanáról beszélek
Beindult a motor? Be ! Meglett a hiba ? Meg ! Akkor Mester ?
hy!

mi a probléma
meddig vagy kint
Nem tud vki egy jó és olcsó szervizt Zürichben vagy környékén?
Hmmm...egy 750-es motor ennyire lenne fojtva?
hát ez az...45km/h val megy max.....mert a fojtás benne van gondolom én! Mivel ezeket az 50eseket annyira kell fojtani tdomásul szerint
A fene se gondolta hogy az vagyok!
kötélből van?
igen , miért ?
Milyen gyári fojtás?
na ez most mi? Minek nézel te engem, intelligens embernek?
Sziasztok

Olyan kérdésem lenne hogy vettem egy 99es Suzuki Katanát és benne van a gyári fojtást. Valaki tudja hol van és hogy tudom kivenni?

Előre is köszönöm!