Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze, nem akartam kis indexet, csak az volt a cél, hogy egyforma legyen. Hátul Givi indexes konzol volt, nekem az nem kellett és ami a képeken van az volt kéznél annak akitől vettem.
Szépek ez egy normális méretű !A relé többe kerül mint a lámpák.Cserélgetem le a csavarokat horganyzott imbuszra. Apránként.
Ha új kell , 4700 pénz körül kerül.
Nem is 990, csak 900
Szuper. 1990.- ért tudok ilyet rendelni ha egy darabos. Többet sajnáltam volna érte adni, 990.- volt az index darabja
Erről van szó:
na akkor estig míg hazaérek emiatt szurkolok, hogy az enyém ilyen legyen
Csak javaslat. Találkoztam ilyennel.
'1 db kezeli . Nekem az ülés széle alatt, a fesszabályzó felett található. de csendes helyen meghallod merre ketyeg .
Köszia a tippet! Gyári hondában lehet állítani? Nem nagyon bízom benne...
Oldalanként külön relé van, vagy 1 db kezeli az egészet?
Hát ez szép munka! Nem is óccsó! Úgyhogy ha értesz hozzá, jobban jársz a csináldmagaddal!
jobb oldali dekni le, és ott lesz a váltórugó! Teljesen hozzáférhető a dolog!
Az a motorszám: tipus és a szám
Inkább vidd valami hozzáértőhöz, mint bajt csinálj.
Váá!Találtam valamit csak nem biztos hogy az:(:D
A motor jobb oldalán egy kis téglalapra vannak számok meg betük írva kétsorba!Az lehet?

Remélem!
Azt nem tod megmondani hogyan tudom kicserélni a váltórugót
Szám nélküli blokk nincs,keresd meg!
Blokkot kéne cserélni de azt nem találni (legalábbis egyben), csak olyat amihez nincs papír... azzal sokra nem mennék, kivéve ha abból kiszednék/ kiszedetnék mindent és azt beletetetném a mostaniba...
Akkor szánd rá magad , ha meg tudod csinálni!
Valaki megtudj mondani hol találom a motorszámot!Sehol nem találtam pedig pisztos a szemem elött van!
Mintha nagy generált csinálnál a motoron,akkor már csapágycserék + szimeringeket is cseréld ,nem fogsz unatkozni egy ideig.
Halihó.

Az volna a kérdésem hogy mekkora munka volna az hogy a motorszámot tartalmazó alkatrészen (pontos nevét nem tudom) belül mindent kicseréljünk?
Célom az lenne ezzel hogy a motorszám ne változzon, viszont a blokk (vagyis a benne lévő dolgok) kuka. Teljes működő blokkot pedig nem nagyon találok a piacon, ezért nem tudom az egész blokkot cserélni.

Üdv Bálint
Zsép napot Péter! Vegyél hozzá 2x10 W -os relét. Esetleg nézd meg nincs- e a relében állítási lehetőség.
Sziasztok!Tegnap vettem egy Honda NSR-t 125-ös és kikéne cserélnem a váltórugót mert nem megy vissza a kar.Valaki megtudná nekem mondani mit is kell tennem!

Előre is köszi
Ki kell cserélned az index relét. Ha ledes indexet veszel akkor is az index relét ki kell cserélni mert más a fogyasztása...