Persze, nem akartam kis indexet, csak az volt a cél, hogy egyforma legyen. Hátul Givi indexes konzol volt, nekem az nem kellett és ami a képeken van az volt kéznél annak akitől vettem.
Blokkot kéne cserélni de azt nem találni (legalábbis egyben), csak olyat amihez nincs papír... azzal sokra nem mennék, kivéve ha abból kiszednék/ kiszedetnék mindent és azt beletetetném a mostaniba...
Az volna a kérdésem hogy mekkora munka volna az hogy a motorszámot tartalmazó alkatrészen (pontos nevét nem tudom) belül mindent kicseréljünk?
Célom az lenne ezzel hogy a motorszám ne változzon, viszont a blokk (vagyis a benne lévő dolgok) kuka. Teljes működő blokkot pedig nem nagyon találok a piacon, ezért nem tudom az egész blokkot cserélni.
Sziasztok!Tegnap vettem egy Honda NSR-t 125-ös és kikéne cserélnem a váltórugót mert nem megy vissza a kar.Valaki megtudná nekem mondani mit is kell tennem!
Erről van szó:
A motor jobb oldalán egy kis téglalapra vannak számok meg betük írva kétsorba!Az lehet?
Remélem!
Azt nem tod megmondani hogyan tudom kicserélni a váltórugót
Az volna a kérdésem hogy mekkora munka volna az hogy a motorszámot tartalmazó alkatrészen (pontos nevét nem tudom) belül mindent kicseréljünk?
Célom az lenne ezzel hogy a motorszám ne változzon, viszont a blokk (vagyis a benne lévő dolgok) kuka. Teljes működő blokkot pedig nem nagyon találok a piacon, ezért nem tudom az egész blokkot cserélni.
Üdv Bálint
Előre is köszi