Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zema egyszer sírt de akkor is Csák Norrisz hozta neki a zsepit.
De most őszintén... Sírtál a végén?
Ez a titanic tatja. Ezen mászott le dicaBrio.
Talán most
Skiccben kb. így néz ki.
Pedig van. Az alsó gyűrűnél szokták. Ha fordítva teszed be a gyűrűt, nem megy be a dugattyú síkjába.
Hát ha tippelni kéne, hajtókarcsapágy vagy főtengelycsapágy... Vagy ameddig belefolyt a víz bármi... Váltóhoz is lefolyt?
helo.valaki tudna segiteni?szétment a hengerfejtömitésem,és telefolyt a fogattyusház vizzel.kiöntöttem amennyit tudtam.kb.3-4 napot állt a motor(de minden nap rárugtam egy párat),és most suhog vmi mint állat.gondoltam megyek 1 kört és ugy tünik megszorult vmi.szerintetek is a csapágy?de lehetséges hogy pár nap alatt berozsdált volna?egyébként endurorol van szo,tehát valamilyen szinten ennek birnia kéne.vagy lehet más?kösz
Én még kúpos hornyot nem láttam, pedig 1973 óta motorozok.Lehet, hogy új dugattyú kell.Addig meg rakd össze ezzel.De előbb tisztitsd meg a dugattyút drótkefével.
Ja azt elfelejtettem kérdezni hogy jön a szimering,vagy el tudtad intézni?Előre is köszi ismét.:)
horony (a gyűrűk helye a dugattyúban?) az egyforma mind a 2 csak az egyik kúpos(asszem így hívják) a másik párhuzamos.
A horony mérete milyen? Egyforma?
Más megoldás nincs?Csak széthúzn.i
Mito Manual

google a Te barátod is
Sziasztok!
Egy nagyon érdekes szituációban vagyok vettem 2 új gyűrűt, hogy a kopottakat kicseréljem, mivel már 6.ban nem húzott úgy a motor, de meglepődve tapasztaltam az egyik régigyűrű az szélesebb mint az új mellékeltem egy képet hogy mire gondolok, ilyenkor mit csináljak a régit tegyem vissza?

Köszönettel: Darknox
Sziasztok!
Tudna valaki segiteni elektromos rajz terén?
Pontosabban egy Cagiva Mito 125-höz keresünk szakirodalmat,mert van itt néhány gordiuszi csomó egy-két madzaggal.
Elöre is köszönöm a válaszotokat!
üdv! szétkaptuk faterral a peugeot-ot, megint benzinbe átmostam a karbit, uj szűrő,gyertya+szikra van,a csap jó+csináltam azt amit irtatok. de nem indul beee! mi van ilyenkor? feégetem az egészet!
Ha normálisan csinálod,nem jön közbe semmi,4-5 óra meló
Hát hogy félbe szedd,ahhoz tuti
Sziasztok ahozz szerintetek ki kell venni a blokkot?Hogy be tudgyam rakni a szimeringet.
Valakinek nincs elfekvőben CBR125R 2005-höz kapcsi rajza?
Hát sajna a perem miatt csak úgy tudod szakszerüen berakni ha félbe szeded a blockot anno cb1100 nál is ilyen volt a 6odik állt meg félbeszedés nélkül bár ott volt olajnyomás és mindig kilökte szervizkönyvet megnézem majd
VAGY MÉG ITT PRÓBÁLD MEG: http://www.futomu-tuning.hu/?i...
Ha elhozod vagy eljössz hozzánk akkor megnézzük. Sikerült már 1-2-őt megcsinálni. http://szerviz.svmedia.hu/
Valaki nem tud, szervízt ahol tudnak kor.telót javítani, igazából szimeringet kéne csak cserélni, de nem találok sehol jó minőségű szimeringet hozzá: Hyperpro telóról lenne szó amúgy.