Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyáltalán nem, sőt...
Az a fém perem azért van, hogy ne essen ki.
Szét kell húzni a blokkot, betenni a szimmeringet, és jó lesz.
Simán meg tudod csinálni, csak pár csavar ki, és becsavarása.
Ugy sikerült,hogy ütöttem be a helyére és ferdén tettem rá a csövet és el deformálódott.Utánna már egyre rosszabb lett de végül nagynehezen be raktam de szivárod elég jól jobban mint a régivel.de ha tudc tippet adni hogy a legegyszerübb berakni a helyére megköszönném.Egyszerre rakjam be a szimerinfget meg azt a távtartó,vagy porvédő féleséget?Van a szimeringnek egyfém pereme és attol nem akkart bemenni.nem tudom miért.Mikorra jönne meg a másik?előre is köszönöm mégegyszer.Ja a másikra megkaptad a pénzt?
Helló!

Köszi, néztem a honlapot, nem semmi.
Nem baj ha felvettelek MSN-re?
Igen, minket
Helló!

Na leszedtük a hengerfejet. A csavar egyben maradt, imbuszt ütöttönk bele. És kihajtottuk.

Megállapitás: 2. henger hajtókar csapágya kuka, hajtókar megégve.

Tudtok valami kawasaki bontót ahol be lehet szerezni alkatrészeket?

Köszönöm a segítséget!
Van valakinek RM-Z 250-hez szervizkönyve? 2006-os kellene, vagy 2005-ös! Maxisürge, azonnalminnyáderögtön!
Persze megrendelem hogy sikerült?
Köszi Srácok!
Igyekszem utána nézni a dolgoknak!
Remélem nem lesz nagyobb a gond és újra működni fog a km óra!

Minden jót!
Köszönöm!

Megnézem mit tehetek.
szia a hengerfejcxavarra javaslat hogy ne kelljen furogatni illetve jobban nem cseszed szét vele ha nem jön össze még ki is lehet furni
szóval:fogsz egy picit nagyobb torkszfejet és beleütöd..fontos hogy jóminösegü legyen mert ha nem akkor a torkszfej azonnal lefogazodik es dobhatod el..elötte ütögesd meg a csavar fejét fujd be csavarlazitoval és ki kell hogy jöjjön...beleütöd a torkszfejet aztán rádobsz egy kulcsot és ki fog jönni..a másik megoldásom bedig egy ütvecsavarhuzoba belerakod ha még nincs annyira szetbszva az imbuszcsavar akkor imbuszfejet ha igen akkor pedig a beleütött torkszfejet..ráütsz szép jo nagyokat és ki kell hogy jöjjön aztan nem kell furogatni meg félni hogy a menet tönkremegy...sok sikert
Szerintem fúrasd le a csavar fejét! De azt valahogy egy állványos szörnyeteggel próbáljátok! Irány vele az egyik gépműhely!
köszi!
ez lesz a megoldás, akkor márkásat veszek és még olcsóbb is mint amit néztem
Helló!

Tegnap megpróbáltam leszedni a hengerfejet, de sajnos már valaki beletúrt elöttem. A vezérműtengelyek biztos nem jól álltak, mert gondolom én a bevágásoknak a hengerfej síkjával kell egybeesnie.
A vezérműtengelyt leszorító szerelvény csavarjai között volt ami laza volt. Illetve hát a legvégén fogadott a legcsúnyább látvány :(
Az egyik hengerfej csavar nem jött ki nekik, és teljesen el van nyírva a csavar . Biztos sima 6-os imbusszal próbálták szétszedni, pedig ez nem az. Mit lehet tenni? A csavarnak mindenképpen annyi, és ráadásul kicsi körülötte a hely, hozzáférni nem könnyű.
Le kell fúrni a fejét a csavarnak?
Május 8-ára virradó éjszaka falbontásos módszerrel elloptak 2 gyerek CROSS MOTORT Ceglédről!

KTM SX 50 -2008as 50ccm-es alvázszáma:VBKMRA2398MO37460 (narancssárga, #47es rajt számmal (ha még rajta van))
és
SUZUKI RM 65 -2005ös 65ccm-es alvázszáma:JKSKX065ABA014953 (citromsárga, az országban ebböl a tipusból csak kb 3 van)

http://dani47.gportal.hu

Aki tud, hallott valamit, vagy megprobálták nekik eladni a motort az hivja:0620-9921131
vagy a rendőrséget!

Adjátok tovább légyszives!
Battyogj be az X-BIKE- hoz és ott csinálnak neked olyan szinben, amilyenben szeretnél.
http://www.x-bike.hu/gyartomut...
Heló!el meg tudnád rendelni megint a vfr400 hoz a szimeringet?mert ezt elbasztuk:)A kis lánc fogaskerék mögötiről van szó.ha lehetne minél hamarabb mert már csak ennyi baja van és menet kész.
:D csatant egyet de csak olyan volt mintha sebességbe raktam volna szal sztem villa törött vagy nem tom
Akkor ez már egy fogatlan kérdés!
krepegett egy keveset és megette az összes fogat....
Attól tartok, hogy elromlott! És mit csinált mielőtt üres lett a harmadikból? Krepegett? Csattant?
hali mindenkinek... nem tugyátok mi lehet nsr emben elszált a 3.? most üres sebesség van ott a többbi sebeség még megvan:D
A fém fékcső tuti jó lesz. A másik 2 inkább versenymotorokra való.
köszönöm szépen!
Nekem Spiegler volt a régi motoron, a mostanin Goodridge van. Mindenesetre érdemes fém fékcsőre cserélni.