Az a fém perem azért van, hogy ne essen ki.
Szét kell húzni a blokkot, betenni a szimmeringet, és jó lesz.
Simán meg tudod csinálni, csak pár csavar ki, és becsavarása.
Ugy sikerült,hogy ütöttem be a helyére és ferdén tettem rá a csövet és el deformálódott.Utánna már egyre rosszabb lett de végül nagynehezen be raktam de szivárod elég jól jobban mint a régivel.de ha tudc tippet adni hogy a legegyszerübb berakni a helyére megköszönném.Egyszerre rakjam be a szimerinfget meg azt a távtartó,vagy porvédő féleséget?Van a szimeringnek egyfém pereme és attol nem akkart bemenni.nem tudom miért.Mikorra jönne meg a másik?előre is köszönöm mégegyszer.Ja a másikra megkaptad a pénzt?
szia a hengerfejcxavarra javaslat hogy ne kelljen furogatni illetve jobban nem cseszed szét vele ha nem jön össze még ki is lehet furni
szóval:fogsz egy picit nagyobb torkszfejet és beleütöd..fontos hogy jóminösegü legyen mert ha nem akkor a torkszfej azonnal lefogazodik es dobhatod el..elötte ütögesd meg a csavar fejét fujd be csavarlazitoval és ki kell hogy jöjjön...beleütöd a torkszfejet aztán rádobsz egy kulcsot és ki fog jönni..a másik megoldásom bedig egy ütvecsavarhuzoba belerakod ha még nincs annyira szetbszva az imbuszcsavar akkor imbuszfejet ha igen akkor pedig a beleütött torkszfejet..ráütsz szép jo nagyokat és ki kell hogy jöjjön aztan nem kell furogatni meg félni hogy a menet tönkremegy...sok sikert
Tegnap megpróbáltam leszedni a hengerfejet, de sajnos már valaki beletúrt elöttem. A vezérműtengelyek biztos nem jól álltak, mert gondolom én a bevágásoknak a hengerfej síkjával kell egybeesnie.
A vezérműtengelyt leszorító szerelvény csavarjai között volt ami laza volt. Illetve hát a legvégén fogadott a legcsúnyább látvány :(
Az egyik hengerfej csavar nem jött ki nekik, és teljesen el van nyírva a csavar . Biztos sima 6-os imbusszal próbálták szétszedni, pedig ez nem az. Mit lehet tenni? A csavarnak mindenképpen annyi, és ráadásul kicsi körülötte a hely, hozzáférni nem könnyű.
Le kell fúrni a fejét a csavarnak?
Május 8-ára virradó éjszaka falbontásos módszerrel elloptak 2 gyerek CROSS MOTORT Ceglédről!
KTM SX 50 -2008as 50ccm-es alvázszáma:VBKMRA2398MO37460 (narancssárga, #47es rajt számmal (ha még rajta van))
és
SUZUKI RM 65 -2005ös 65ccm-es alvázszáma:JKSKX065ABA014953 (citromsárga, az országban ebböl a tipusból csak kb 3 van)
Heló!el meg tudnád rendelni megint a vfr400 hoz a szimeringet?mert ezt elbasztuk:)A kis lánc fogaskerék mögötiről van szó.ha lehetne minél hamarabb mert már csak ennyi baja van és menet kész.
Szét kell húzni a blokkot, betenni a szimmeringet, és jó lesz.
Simán meg tudod csinálni, csak pár csavar ki, és becsavarása.
Köszi, néztem a honlapot, nem semmi.
Nem baj ha felvettelek MSN-re?
Na leszedtük a hengerfejet. A csavar egyben maradt, imbuszt ütöttönk bele. És kihajtottuk.
Megállapitás: 2. henger hajtókar csapágya kuka, hajtókar megégve.
Tudtok valami kawasaki bontót ahol be lehet szerezni alkatrészeket?
Köszönöm a segítséget!
Igyekszem utána nézni a dolgoknak!
Remélem nem lesz nagyobb a gond és újra működni fog a km óra!
Minden jót!
Megnézem mit tehetek.
szóval:fogsz egy picit nagyobb torkszfejet és beleütöd..fontos hogy jóminösegü legyen mert ha nem akkor a torkszfej azonnal lefogazodik es dobhatod el..elötte ütögesd meg a csavar fejét fujd be csavarlazitoval és ki kell hogy jöjjön...beleütöd a torkszfejet aztán rádobsz egy kulcsot és ki fog jönni..a másik megoldásom bedig egy ütvecsavarhuzoba belerakod ha még nincs annyira szetbszva az imbuszcsavar akkor imbuszfejet ha igen akkor pedig a beleütött torkszfejet..ráütsz szép jo nagyokat és ki kell hogy jöjjön aztan nem kell furogatni meg félni hogy a menet tönkremegy...sok sikert
ez lesz a megoldás, akkor márkásat veszek és még olcsóbb is mint amit néztem
Tegnap megpróbáltam leszedni a hengerfejet, de sajnos már valaki beletúrt elöttem. A vezérműtengelyek biztos nem jól álltak, mert gondolom én a bevágásoknak a hengerfej síkjával kell egybeesnie.
A vezérműtengelyt leszorító szerelvény csavarjai között volt ami laza volt. Illetve hát a legvégén fogadott a legcsúnyább látvány :(
Az egyik hengerfej csavar nem jött ki nekik, és teljesen el van nyírva a csavar . Biztos sima 6-os imbusszal próbálták szétszedni, pedig ez nem az. Mit lehet tenni? A csavarnak mindenképpen annyi, és ráadásul kicsi körülötte a hely, hozzáférni nem könnyű.
Le kell fúrni a fejét a csavarnak?
KTM SX 50 -2008as 50ccm-es alvázszáma:VBKMRA2398MO37460 (narancssárga, #47es rajt számmal (ha még rajta van))
és
SUZUKI RM 65 -2005ös 65ccm-es alvázszáma:JKSKX065ABA014953 (citromsárga, az országban ebböl a tipusból csak kb 3 van)
http://dani47.gportal.hu
Aki tud, hallott valamit, vagy megprobálták nekik eladni a motort az hivja:0620-9921131
vagy a rendőrséget!
Adjátok tovább légyszives!
http://www.x-bike.hu/gyartomut...