Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló! Valaki meg tudja nekem mondani h, mekkora az mz berugókaron a lyuk átmérője? Szóval ami rácsúszik a berugótengelyre:D:D előre is köszi
Hali!
Z1000/750 fórumon próbáld.
üdv
sziasztok!

kellene egy kis segítség most vettem kintről egy Kawa Z750S 2005-ös mocit (még sosem volt Kawám). A röhej az, hogy a villa simmeringeket kicseréltem, de nem jövök rá, hogy hogyan nyílik az a k.... ülés! Az oldalsó zár csak a sisaktartót nyitja, tehát biztos van trükje csak én vagyok képes rájönni. Légyszi segítsetek a megoldásban. Köszi!
Köszi szépen majd próbálkozok.

Ilyen rendelet itt se ártana... Elég sok kutya járkál a városba... Nem az első kutyát ütöttem már, de most ez eldobott...
Hoztak a közeli városban olyan rendeletet , akinek a kutyáját közterületen elkapják,látják ,25 000 Ft büntetés alapból ! Érdekes eltűntek a kóbor kutyák. Ideje volt!
Lehet még az is, h felteltek a hengereid benzinnel, vagy a tászelep kiakadt, és a karbi túlfolyóján nyomja ki a benzint...
fél oldala... tükör, indexek, lábtartó, kormánycsutka ilyesmik... olyan 100e a kár a motoron + a ruhám.
haverom er5-én is elvolt repedve, szoptunk is vele mire kicseréltük
A benzinpumpa csöveit nézd meg! Valószínű hogy lecsúszott a cső a helyéről esetleg elrepedt valahol a cső!
Sziiasztok! Rotax123 gyújtást ki ismeri?A kérdésem az lenne 3szál megy a lendkeréktöl trafohoz.A piros,zöld,fekete.A piros szálba kell-e lenni áramnak?A zöldbe van,fekete a testkábel.A motor nem indul sajnos.A többi jó pipa gyertya stb leerenöriztem.
Motor sérült?
jaaa. köszi.

majd még jön a bíróság meg minden.... gazda szerencsére elvállalt mindent.
Szar eset!Jobbulást.Ebcsont beforr.
Az elektronika betáplálás + elé.
Kijött elém egy kutya és elütöttem motorral. Kolcsonttöréssel megúsztam...
de am ha maj meglessz akkor ezen a gyujtáson hova kell biztosítékot rakni?
passz, de inkább megveszem a rávalót, oszt az hátha bírná má 1 darabig, mee má kezd telilenni a faszom vele, most így álló helybe csöpög az egyik elsőtelóbó az olaj, oszt még nem is mentem vele
Jó az így külön , a trafót nem lehetne helyettesíteni valami mással? Olcsóbb hasonlóval?
most úgy néz ki h 25be áll ez a kető szutyi, de ebbe nincs oan mint a babettáná, h egybe van a kettő?
sajnos az, mert ugye az előző gazda széjjebarmolta a külsejét, oszt bele van vagdosva 1-2 fontosabb dologba
Beteg?
Mi a panaszod? Remélem csak másnapos vagy, vagy a rövidre borotvált p...szőr dörzsölte ki a nyelvedet!
meg cdi, mert átnéztem közelebről
Ha felül legalább 6mm -ről nem ugrál át a szikra akkor kuka. A szekunder oldalon ahogy szikrázott , úgy kellett volna a nagyfesznél is.Akkor most trafó
lehet h normálisan rákéne rakni a vezetékeket , az akunn ahogy húzgáltam szikrázott minn a hulye, csak kár h az akunál