kellene egy kis segítség most vettem kintről egy Kawa Z750S 2005-ös mocit (még sosem volt Kawám). A röhej az, hogy a villa simmeringeket kicseréltem, de nem jövök rá, hogy hogyan nyílik az a k.... ülés! Az oldalsó zár csak a sisaktartót nyitja, tehát biztos van trükje csak én vagyok képes rájönni. Légyszi segítsetek a megoldásban. Köszi!
Hoztak a közeli városban olyan rendeletet , akinek a kutyáját közterületen elkapják,látják ,25 000 Ft büntetés alapból ! Érdekes eltűntek a kóbor kutyák. Ideje volt!
Sziiasztok! Rotax123 gyújtást ki ismeri?A kérdésem az lenne 3szál megy a lendkeréktöl trafohoz.A piros,zöld,fekete.A piros szálba kell-e lenni áramnak?A zöldbe van,fekete a testkábel.A motor nem indul sajnos.A többi jó pipa gyertya stb leerenöriztem.
passz, de inkább megveszem a rávalót, oszt az hátha bírná má 1 darabig, mee má kezd telilenni a faszom vele, most így álló helybe csöpög az egyik elsőtelóbó az olaj, oszt még nem is mentem vele
Ha felül legalább 6mm -ről nem ugrál át a szikra akkor kuka. A szekunder oldalon ahogy szikrázott , úgy kellett volna a nagyfesznél is.Akkor most trafó
Z1000/750 fórumon próbáld.
üdv
kellene egy kis segítség most vettem kintről egy Kawa Z750S 2005-ös mocit (még sosem volt Kawám). A röhej az, hogy a villa simmeringeket kicseréltem, de nem jövök rá, hogy hogyan nyílik az a k.... ülés! Az oldalsó zár csak a sisaktartót nyitja, tehát biztos van trükje csak én vagyok képes rájönni. Légyszi segítsetek a megoldásban. Köszi!
Ilyen rendelet itt se ártana... Elég sok kutya járkál a városba... Nem az első kutyát ütöttem már, de most ez eldobott...
majd még jön a bíróság meg minden.... gazda szerencsére elvállalt mindent.