Köszönöm szépen, megprobálom felhivni a srácot, én is gondoltam a jeladóra a kulcsban, de sajna 1 et kaptam hozzá, gonolom ha az abaj akkor jappánból kell rendelnem hozzá kulcsot.
Tudom, h sajnos összetörted.
Próbáld meg a pótkulcsot is, mert abban van a jeladója az immobilisernek. HISS(HONDA IGNITION SECURITY SYSTEM)
Kéne akinek van 954-e, és ki tudnád próbálni az Ő szenzorával a motort. Talán van 1 ismerőse az 1ik ismerősömnek... Megkérdezem neked a számát...
Hello.
Valaki tudja hogy KTM SC fejidomba,Yamaha XT lámpát bele lehet-e varázsolni?
A lámpatok 13x9 de a lámpatest 13x7.5.
Szerintetek meg lehet oldani?
üdv az uraknak, van egy problémám, összetörtem a honda cbr954RR-emet, volt az eljében egy bukásérzékelö. (fejreállt a vas összetört az érzékelő is. azt mondták a cbres forumban kössem át átkötöttem, mégse pumpál az ac csak a HISS led villan fel. tekeri az öninditót rendesen, csak a szervóhangot hiányolom. létezhet hogy letiltott a computer, Ez a HISS mit takar, ugy tudom lopásgátló, de a gyári kulcsával probálom, igaz elhajlott, de nem tört el a kulcs. Tanácstalan vagyok, ha valaki tudja sejti mi a gáz kérem jelezze felém. üdv Gábor
Sztem, ha az van neki ami a képén van, VFR 400 K és ez a NC21 akkor 1984-től 1986-ig, a VFR 400 R ami az NC24 azt 1986-tól 1988-ig, a VFR 400 ami az NC30 azt 1989-től 199*-ig.
Helló!meg tudnád mondani hogy a vfr 400 ba való gyertya ami 2600ft kb amit irtál mi a tipus jelzése mert itt nekem valami 6000ft ről beszélnek.válaszodat előre is köszönöm.
sziasztok urak, volna egy kérdésem 2002es CBR954RR néhány hete volt egy balesetem a motorral, összetörtem az elejét , ami a kérdés amikor ráadom a gyujtást, az injektor környékéröl hallotam egy szervomotor zugást. Na ez a hang elmult az ütközéskor, mit nézzek meg hol keressem a hibát? válaszokat elöre is köszönöm. (az információs kijelző megmaradt ép és egézséges) viszont a konzolon volt egy kis doboz kiöntve na az kapott, lehet hogy ott a baj? üdv szép napot mindenkinek.
Üdv! Nem tudja valaki, hogy a yamaha jog 3yk és 3kj elektronikája mennyire eltérő? Értem ez alatt, hogy 3kj kábel korbácsot rálehet tenni 3yk-ra kisebb átalakításokkal? Köszönöm előre is!
Hello! Valaki le tudná írni hogy a hátsóféket hogy kell légteleníteni onnéntól kezdve hogy beleöntöm a fékolajat?..:)
Egyébként van egy rossz sejtésem mert az a szelep vagy mi így néz ki ahogy a képen.. Az előző gazdája szétbarmolta.
Próbáld meg a pótkulcsot is, mert abban van a jeladója az immobilisernek. HISS(HONDA IGNITION SECURITY SYSTEM)
Kéne akinek van 954-e, és ki tudnád próbálni az Ő szenzorával a motort. Talán van 1 ismerőse az 1ik ismerősömnek... Megkérdezem neked a számát...
Valaki tudja hogy KTM SC fejidomba,Yamaha XT lámpát bele lehet-e varázsolni?
A lámpatok 13x9 de a lámpatest 13x7.5.
Szerintetek meg lehet oldani?
Terheletlen állapotban állitsd. Azért kell a láncnak lógást hagyni, hogy terhelt állapotban se feszüljön.
láncnál terhelt vagy terheletlen állapotban kell nézni a 2,5-3 cm-es "lógást"?
http://www.geocities.jp/xngtr8...
Bár itt elég drága, de kintről lehet szerezni 2500 körül darabját...
ER8EH 6 600 Ft
ER9EH 6 600 Ft
Ezek a listaárak..
Egyébként van egy rossz sejtésem mert az a szelep vagy mi így néz ki ahogy a képen.. Az előző gazdája szétbarmolta.