Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megvan a gond és kész a fék.
egyik illesztésnél volt bubi
mutatom hol
elektronika visszajelzőnél volt a bubi.... kicsavartam becsavarttam rányomtam 3 féket és kő kemény köszönöm mindenkinek aki segitett
Lehetséges, Mi amikor cseréltük, leengedtük és úgy töltöttük fel utána, nem is volt gond vele.
lehet lekéne engedni és ujratölteni?
apámmal aki autó szerelő. maszek volt 20 évig. legjobban neki ment a városban(sopron)... és nemtudja mit kezdjünk vele...
De alap, hogy ketten csináljátok.
Bár nem motor, de támpontnak jó lesz, olvasd át.

fékrendszer légtelenítése
Séta a jó levegőn.
Nézd át még egyszer figyelmesen, hol maradhat meg a levegő, más ötletem nincs .
akkor mi a fenét csináljak?
nincs szerelő egész hétvégén
Ha valahol légbuborék van, az így nem fog távozni.
igen
most azt csináltam hogy rákötöttem a fékkarra egy sulyzot és kinyitottam az olaj tartájt hátha lecsurog éjjel
Akkor is levegő van valahol a rendszerben, ha nem boldogulsz vidd szerelőhöz.
Egy tárcsa vaqn hátul?
nincs két fékcső. ez egykörös. nincs elágazódás
Ahol a két fékcső elágazik ott kellene megnézni, de inkább vidd szerelőhöz.
azelső fékkel azt csináltam az sem keményedett. (forumozo javasolta)(hátsóra nincs tippe) hogy a fékkart vegyem le
és emeljem legleg fel amig csak lehet. felemeltem és azonnal kiszökött a levegő . hátsóval nemtudom mit kezdjek... fél éves motor
Pedig valahol levegő van a rendszerben! Ez olyan mint a villamosság: megvan az áramkör világít a lámpa , szakadt :sötét. Ráolvasás nem segít
nem ereszt az tuti mert ha tövig nyomom akkor ugy bekapja a tárcsát hogy csikorog agumi.. nem ereszt nem folyik alátétek tömítések jók! fék jó! és mondom fog a fék csak nem ugy ahoyg kéne ötlet?
Innentől akármi baja lehet, óvatosan menj vele szerelőhöz, mert a fék nem játék. Mint az öreg székely: Az asszony nem ember, a sör nem alkohol, a medve (fék) nem játék.Senki nem meri a lelkére venni, hogy egy fékhiba miatt menjünk motoros temetésre!
valahol levegőt szív. Összes csavar csatlakozás cső átnézés, mert előbb-utóbb olaj megy a kerékre.
helló!elküldted a szimeringet a vfr hez?köszönöm válszod.
Sziasztok.
Kérdésem lenne hol lehet venni a szelep állításhoz lapkákat?
Suzuki Gs 500 E mocihoz?
a légtelenítő csavar már nem prüszköl rendesen folyik az olaj. és már lenyomtam legalább 300szor és 30anként légtelenitek de nem! keményedik az istenért sem
Na? merevedési gondok?Légteleníts.