megvan a gond és kész a fék.
egyik illesztésnél volt bubi
mutatom hol
elektronika visszajelzőnél volt a bubi.... kicsavartam becsavarttam rányomtam 3 féket és kő kemény köszönöm mindenkinek aki segitett
azelső fékkel azt csináltam az sem keményedett. (forumozo javasolta)(hátsóra nincs tippe) hogy a fékkart vegyem le
és emeljem legleg fel amig csak lehet. felemeltem és azonnal kiszökött a levegő . hátsóval nemtudom mit kezdjek... fél éves motor
nem ereszt az tuti mert ha tövig nyomom akkor ugy bekapja a tárcsát hogy csikorog agumi.. nem ereszt nem folyik alátétek tömítések jók! fék jó! és mondom fog a fék csak nem ugy ahoyg kéne ötlet?
Innentől akármi baja lehet, óvatosan menj vele szerelőhöz, mert a fék nem játék. Mint az öreg székely: Az asszony nem ember, a sör nem alkohol, a medve (fék) nem játék.Senki nem meri a lelkére venni, hogy egy fékhiba miatt menjünk motoros temetésre!
a légtelenítő csavar már nem prüszköl rendesen folyik az olaj. és már lenyomtam legalább 300szor és 30anként légtelenitek de nem! keményedik az istenért sem
egyik illesztésnél volt bubi
mutatom hol
elektronika visszajelzőnél volt a bubi.... kicsavartam becsavarttam rányomtam 3 féket és kő kemény köszönöm mindenkinek aki segitett