Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem megfelelő lesz ebbe is,kössz
Pl ilyet a sport és sport-túra mocimba...
kell ahhoz szervizkönyv?másmilyen motoroknál is tesznek bele olajat de milyet?
Hááááát, teleszkópolajat! Sajna nem tudom milyen kell bele, nincs hozzá szervizkönyvem!
Milyen olajat tehetek a első teleszkópomba?vagy milyet kell?amúgy CRM 125
Hát, az attól függ, hogy gerjesztőtekercses, vagy állandó mágneses a generátor! Motoroknál inkább az állandó mágneses a gyakori! És ennek a feszültségét terheléssel szabályozza a szabályzó! Viszont ha gerjesztőtekercses, akkor igazad van!
Ülj le egyes!
A fedőréteg(lakk,festék,aluminiumoxid,stb)korozióvéde
lmi célt szolgál.
Polirozd inkább a bohócod XDDD
Az ER-es? A 8-as menetű?
Hali!
Lécci segítsen nekem valaki! Szét kellene szednem az első telóimat, de az alsó csavart nem tudom kiszedni. Próbáltam a lehető legjobban összenyomni a rugót, de így is elforog az egész belseje a csavarral együtt. Mi a tehendő ilyenkor?
Köszi előre is a tippeket!
2250/db
Helló!nem tudod véletlen mennyibe volna a VFR400 ba a gyertyának darabja?
oké köszönöm.
4660 + posta holnap feladom
Sziasztok

Olyan gondom lenne, hogy a robogóm eszméletlen sokat fogyaszt (75-80km=4liter)
Gagyi sportlégszűrővel vettem a robogót amin mikuni TM39es karbi van.Megnéztem főfúvókaára 60-as van írva...vastag kerekű a motor, de azért nem hiszem, hogy ennyivel kell többett ennie.Meg néha mikor hosszabb emelkedőn megyek, a motor egyszercsak megfullad.gondolom én elfogy a karbiból a benzin...DE MIÉRT? jah azt nem mondtam , hogy az előző tulaj szerint fúrva volt az 50es henger.

Előre is köszönöm válaszokat!
Csak azt szeretném tudni, hogy mennyivel lehet kisebbet rakni amitől már jobban megy de még nem veszít annyit a nyomatékból
Az nem baj hogy koszos munka,megcsinálom én magamnak csak nem tudom pontosan milyen csiszolópapír kell meg ilyenek.
mit ertesz a jobban menjen alatt?elore kicsit raksz,lassubbbb,de erosebb,nagyobbat elore pedig vegre hosszabb lesz de gyengebb
elviszed polirozohoz,kurva lassan megy,es koszos,munka a korongokrol ne is beszeljunk maceras,en polirozonal polirozhattam a kipufogomat,es inkabb kifizettem mert szar melo.
Sziasztok!
Láncot szeretnék cserélni a motoromon és ugyebár akkor fogaskereket is. Arra gondoltam, hogy hátra kisebbet raknék és abban kérném a segítségeteket, hogy mi lenne az ideális fogszám elöl-hátul amitől már jobban megy, de még nem veszít az erejéből. Most 48-as van hátul.
450-es motor
előre is köszi
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni abban hogy hogyan polírozzam fel a lengővillámat.

Ha valaki segítene azt megköszönném
Kontakt hibád lehet. Ez az elő gondolatom...
Sehogy mondjuk egy sor4-es blokknál... 1hengeresnél meg biztos veszett ára lehet...
Sehogy mondjuk egy sor4-es blokknál... 1hengeresnél meg biztos veszett ára lehet...
Én először mérnék egy gerjesztést.Aztán szénkefe ellenőrzés.
annyit tennék hozzá, hogy a szabályzó szabályozza a generátort a gerjesztéssel, szóval ha a generátorból nem jön semmi az nem biztos hogy a generátor baja.