Hát, az attól függ, hogy gerjesztőtekercses, vagy állandó mágneses a generátor! Motoroknál inkább az állandó mágneses a gyakori! És ennek a feszültségét terheléssel szabályozza a szabályzó! Viszont ha gerjesztőtekercses, akkor igazad van!
Hali!
Lécci segítsen nekem valaki! Szét kellene szednem az első telóimat, de az alsó csavart nem tudom kiszedni. Próbáltam a lehető legjobban összenyomni a rugót, de így is elforog az egész belseje a csavarral együtt. Mi a tehendő ilyenkor?
Köszi előre is a tippeket!
Olyan gondom lenne, hogy a robogóm eszméletlen sokat fogyaszt (75-80km=4liter)
Gagyi sportlégszűrővel vettem a robogót amin mikuni TM39es karbi van.Megnéztem főfúvókaára 60-as van írva...vastag kerekű a motor, de azért nem hiszem, hogy ennyivel kell többett ennie.Meg néha mikor hosszabb emelkedőn megyek, a motor egyszercsak megfullad.gondolom én elfogy a karbiból a benzin...DE MIÉRT? jah azt nem mondtam , hogy az előző tulaj szerint fúrva volt az 50es henger.
elviszed polirozohoz,kurva lassan megy,es koszos,munka a korongokrol ne is beszeljunk maceras,en polirozonal polirozhattam a kipufogomat,es inkabb kifizettem mert szar melo.
Sziasztok!
Láncot szeretnék cserélni a motoromon és ugyebár akkor fogaskereket is. Arra gondoltam, hogy hátra kisebbet raknék és abban kérném a segítségeteket, hogy mi lenne az ideális fogszám elöl-hátul amitől már jobban megy, de még nem veszít az erejéből. Most 48-as van hátul.
450-es motor
előre is köszi
annyit tennék hozzá, hogy a szabályzó szabályozza a generátort a gerjesztéssel, szóval ha a generátorból nem jön semmi az nem biztos hogy a generátor baja.
A fedőréteg(lakk,festék,aluminiumoxid,stb)korozióvéde
lmi célt szolgál.
Polirozd inkább a bohócod XDDD
Lécci segítsen nekem valaki! Szét kellene szednem az első telóimat, de az alsó csavart nem tudom kiszedni. Próbáltam a lehető legjobban összenyomni a rugót, de így is elforog az egész belseje a csavarral együtt. Mi a tehendő ilyenkor?
Köszi előre is a tippeket!
Olyan gondom lenne, hogy a robogóm eszméletlen sokat fogyaszt (75-80km=4liter)
Gagyi sportlégszűrővel vettem a robogót amin mikuni TM39es karbi van.Megnéztem főfúvókaára 60-as van írva...vastag kerekű a motor, de azért nem hiszem, hogy ennyivel kell többett ennie.Meg néha mikor hosszabb emelkedőn megyek, a motor egyszercsak megfullad.gondolom én elfogy a karbiból a benzin...DE MIÉRT? jah azt nem mondtam , hogy az előző tulaj szerint fúrva volt az 50es henger.
Előre is köszönöm válaszokat!
Láncot szeretnék cserélni a motoromon és ugyebár akkor fogaskereket is. Arra gondoltam, hogy hátra kisebbet raknék és abban kérném a segítségeteket, hogy mi lenne az ideális fogszám elöl-hátul amitől már jobban megy, de még nem veszít az erejéből. Most 48-as van hátul.
450-es motor
előre is köszi
Segítséget szeretnék kérni abban hogy hogyan polírozzam fel a lengővillámat.
Ha valaki segítene azt megköszönném