Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello,

nemtod hogy a generátortekercsből hova megy a 3 fehér vezeték? (XT600)
tehét az elsőből 3-at kell elvezetni ebből kettő a hátsó lámpába egy meg az érzékelőbe
ja vettem egy érzékelőt
800 pénzért remélem műkszik
ma rakom majd össze
remélem sikerül
Kicsit konkrétabban be tudnád határolni, hogy hol keressem?
Valamelyik fórumban láttam róla. Keresd meg...
Sziasztok!

Tud valaki bukógombáról műszaki rajzzal szolgálni, szeretnék barkácsolni egyet.
Nem nézik, ha a vázszám meg a blokkszám stimmel akkor semmit nem szólnak. Meg persze a szín a forgalmiban, de azt át lehet íratni. Meg az is úgy van, h a többségi színt nézik. Pl nekem kék-fekete a motorom, és kék a forgalmiban...
Gondolom igen, Évjárat,váz szám szerint kérdeztem, sok?
valaki tudna nekem segiteni ha egy motorra másmilyen idomokat teszek mint ami kellene rá akkor ahoz kell valami papir vagy büntetik vagy műszakin nézik vagy valami? egy vfr 400-ról lenne szó
Probléma!
Yamaha Yz 125-ös motorom van!mikor vissza engedem a gázt a kipufogóból 1-2 puffogó hang jön elő!már máskor is adott ilyen hangot amikor leállítóttam!Azt mondták hogy lehet kihagy a gyújtás!De hogy mit kéne cserélni megnézni azt nem tudom!
Valaki tudna segíteni?
megnézed hogy hogy világit a lámpád melyik vezeték melyik tehát 12 v re rá a vezetékeket és figyeled hogy melyiket kell a negativra melyiket a pozitivra kötni értelem szerüen ha a féklámpa vezetékét érinted hozzáé erősebben világit és ennek megfelelően fogod majd a kapcsolókra kötni..
persze az elsőböl hozol 2 vezetéket hátulra
a féklámpába 3 vezeték van 2 a tompitott hátsó lámpa meg a 3. az érzékelőjé
az érzékelőbe pozitiv energy meg ugy tudom tehát pozitiv energiát szakit meg ugy kötöd rá hogy mikor nyomod kapja az áramot tehát az érzékelőnek is 2 szála van ahol bemegy a jel meg ahol kijön ahol meg kijön kapja a kraftot a 3. szál ennyi
köszi szépen
ezek picik és praktikusak a te számodra
itt egy kis skicc neked
Köszi szépen.
Akkor ha az első lámpába ami megy vezetékre rárakok egy olyan elosztót, hogy a 2 vezetékre rá tudjak kötni 4-et (2az elsőhöz, 2 a hátsóhoz) az úgy okés lesz?
A hátsó harmadik vezetékét meg csak a féklámpa kapcsolóra kell kötni.
És elvileg ez így működik.
Köszi az eddigi válaszokat
itt is van oldalrol .. gondolom a crossmotorodon nem sok hely van a lábtartó mögött igy ilyen pici kapcsoló is megfelel http://www.vatera.hu/veteran_1...
de nézd csak ilyen is jó hozzá ez kicsi és bisztos elfér az egyik véggén a pici tengely ki be jár rugósan ehez kel a rugó és ugy a fékpedálra
akkor ehez mnég az társul hogy ha féklámpát akarsz hogy rá kel kötni erre a 3 . vezetékre még a jobb lábtartóhoz egy fékérzékelőt, ha nincs pici tengely keresztbe a fékpedálon ami huzza a rugót akkor kifurod keresztbe és raksz rá és mikor nyomod a pedált akkor huzaa rugót a rugó meg az érzékelő tengelyét és ugy világit a féklámpa az vagy 2500 forint a bontóba lehet még anyni se persze olyan kell ami elfér a lábtartód mögött
tehát ha az első lámpa vezetékére rákötöm a hátsó lámpát akkor elvileg műkszik is vagy a hátsó lámpát még a feszültségszabályozóhoz is rá kell kötni?
műszakira kellene
persze az egy kis rugós kapcsoló a fékkaron ami megszakitja az áramot gondolom azt te is tudod! ahogy jön az áram fékkarhoz ugy meg ytovább a 3 . vezetékhez mivel a hátsó lámpának 3 vezetéke van minusz plusz és a féklámpa vezetéke
üdv! szerintem a legegyszerübb hogy megoldd gondolom nem müszakira kell... ha nem az a legésszerübb megoldás hogy beszerzel egy olan fékkart amin van féklámpa érzékelő ha a hátsó lámpa megvan rá van kötve az első lámpa vezetékére akkor a hátsó lámpa 3. szálára rá kell kötni az érzékelő vezetékét és koppá már van is féklámpád
Sziasztok!
Cross motorra szeretnék féklámpát rakni. Valaki tudna ebben segíteni?
Első világítás már van most azt kéne valahogy megoldani hogy legyen féklámpa.
Előre is köszi.
Hello!
Elöregedett a szívócsonkom a membrán és a karbi között.Van másik, de az teljesen kemény és a kis gumi fülek az oldalán(ami a membránnál van) méretre pár mm-rel kisebbek.Felrakhatom a régi helyett?(tzr125r a motor)
Nincsmit! :)