Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valaki megmondaná hogy a használt de nem sérült lemez hengerfejtömitést vissza lehet rakni? ha igen, akkor fujjam le festékkel
ja, és FI hibajelzést nem mutat. Előre is kösz.
Kérdezném: Suzuki GSXR-K1 fordulatszám visszaejtéskor alkalmanként leáll a motor, ha lassan engedem vissza a gázt, akkor nem, mitől lehet ez?
Előbb mérd meg a generátor feszültségét szabályozatlanul! Mert ha a tekercsek süketek, akkor brahira veszed meg a szabályzót!
Valaki tudja hogyan kell beálitani a power szelepet?Elektronikus power szelepről van szó,ha valaki esetleg tudja az kérem jelezzen.
Előre is köszi.
Csao

Veszpremben tud valaki jo szerelot? Telo szimering/porvedo/olaj csererol lenne szo.
Hali, ha a rezom el van deformálodva attol lehet vmi baja a mocinak ha használom?
Ebben igazadvan a gépeknek dumálhatsz attol még nemlessz jó!
Nem hinném, hogy bárki is hülyének nézett volna. A melóm kapcsán rengeteg hibával találkoztam, olyanokkal is ami teljesen logikátlan, de a benzin megromlásával eddig még nem, de már ez is megvolt . Én azért szeretem a gépeket, mert dumával nem lehet hasba akasztani őket. Ameddig nem találod meg a hibát addig fityiszt mutat.
Oké!várni fogom,köszönöm.
Köszönöm a bizonyittást!Már mindenki hülyének nézett engem.
Nekem volt olyan benyám ami a marmonkanna belső narancssárga festékét marta le...
12599-ért leírom...
Én ezt mondtam elsőnek!
Volt bizony , és azt, hogy "megromlott" még most sem hiszem, azt viszont igen, hogy baj volt vele......de az nem életkora miatt hanem a kúton kevertek valamit vagy hasonló. Ilyen kút nálunk is van, orkok üzemeltetik és többnyire azok is járnak oda.
Üdv mindenkinek!

Egyik ismerősömnek Keeway Focus-a van. Most érkezett el a folytás(ok) kivételének ideje. Valaki esetleg nem tudja, hogy hol vannak ebben a modellben a folytások? Még nem lett szétszedve, de a kipufogóban biztos hogy van. Esetleg a hajtásban?
Ha valakinek ilyen van, vagy vette már ki belőle, légyszi írjon, mert a kereskedés azt mondta, hogy 12600.- (!) ért kiveszik. Ezért ha lehet megpróbálnánk házilag kivenni. (a bejáratási időszak megvolt)
A válaszokat előre is köszönöm.

Üdv: coolbiker
Dehogynem! Örülök neki!
benzineskanna volt, szóval nem oldott ki belőle semmit, simán szar volt a benzin ennyi, többet nem tankolok ott ahonnan volt ez a szar.
Nem is tudod milyen megkönnyebbülés volt hallani amikor beindult!
Elsokallhatták az etanolt!Tudod olcsóbb.
Gratula! pedig volt aki nem hitte! Én egyszer vízhólyagot rángattam a kezemre, a kertitraktorral mert a benzinkúton megtankoltam, és a benzinkúttól ugy 50 m-re megállt.visszatoltam, gyertyacserestbstb és a vége, felesbe szuperrel ,csak nekem vízhólyag!
6 hónap után? Ennél többet is állt a lányom motorja most a télen mégis beindult szó nélkül. Nem inkább a kannában volt valami vagy ha műanyagkannában volt akkor feloldotta?
Akit érdekel a megromlott benzines téma vége:
Kitekertem a gyertyát és basi22 kolléga tanácsára öntöttem egy kis friss benzint, vissza a gyertya és voilá! egy gombnyomásra beröffent, csak amikor pár pöffenés után kiürült a friss benya, leállat a gép. Kiöntöttem a karbiból a régi szart, leengedtem a tankot és feltöltöttem frissel. Megintcsak egy indítózásra beindult és azóta kifogástalanul megy.
Tanúlság:
A BENZIN IGENIS MEGROMLIK!
Helló akkor szerdán majd érdeklődök a vfr szimering ügyében.
ez cagiva is csak nem mai gép apropo tipp a babetta gyujtit rá tudod berhelni egy kis alakitással sok szerencsét