Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igent akartam irni
iged de attol még indul
Nekem tele lett a 400-as banditom kartere benzinnel mikor elromlott a csap és fennakadt az úszó. Annyira, hogy mikor oda már nem fért a többi a légszűrőházban kötött ki, előtte tankoltam tele.
megjött megprobálom holnap feladni
Négyütemünél?
Még a benzinen kívül az nem lehet a baja, hogy amikor eltetted ősszel akkor nem volt elzárva a benzincsap rendesen és a forgattyúsházba beszivárgott a karbiból az üzemanyag?
Na mizujs?Marha kíváncsi vagyok ,hogy mivolt a bibi!
Szia! Nagyon köszi a válaszotokat nem krómozott úgyhogy no problem, hamarosan megejtem a műtétet
Ez volt a tervem nekem is, kicsinyenként beleöntögetem a friss mellé. Sajnálom elhasználni mosóbenyának.
igen, csekkoltam azt is, szépen középen adja le. Meg már próbáltam több gyertyát is, de ugyanaz az efekt. Ma megpróbálom leereszteni a benyát, aztán írok hogy mi lett a vége.
Még azt akarom neked mondani, hogy a régi benzint se öntsd ki, mert az újjal keverve el lehet használni!
Szia Steffl! Jó helyen van a cikra?
Azt úgy értettem, hogy minden működik, van szikra, benyás a gyertya, és mégsem indul. Amikor ősszelk eltettem semmi baja nem volt, azóta meg semmi nem változott, csak eltelt vagy fél év közben elromlott a benya. Szóval tuti az lesz a baja, ma utána is járok, leengedem belőle a régi szart.
Az a jó 75-s oktánú orosz benzin!
Le ! Fémtisztára kiég , de a krómozás is!
Az a lényeg benne, hogy vasig kipucolja.
Azért ne hasonlítsunk össze egy orosz autót egy japán motorral hehe.
A moszkvics és társai szinte a mosogatólével is elmennek.
Nem lehetett gyenge a moszkvicsos storry.
jó estét szakik! Ha a kipufogóm televan kokszal és elég rendesen "hozzá van nőve" a falához azt ha kiégetem lejön?
hmm meg tudnád mondani a cikkszámát plz? hátha holnap fel tudnák adni..

köszi!
nekem van egy rmc-s katalógusom és abban van.
a 2009/1-esben van
Nekem sem pedig az több mint 20 éve volt benne egy moszkvics(még a gömbölyű-é, azt hiszem 403-as) motoros aggregátorban, az oroszoktól vette a szomszéd 87'-ben és én tettem üzemképessé és beindult a tankban lévő furcsa színü és szagu benyával, nem volt egy rakéta, de ment..... .....a benzin életkora pedig azért volt ismert mert plombált volt a tank dátummal ami 65'-ös volt. Féléves benzin nem pusztul meg akármivel adalékolják.
Tény hogy még nem volt dolgom berohadt benzinnel, de ha minden oké ebbe beleértem a benzint is akkor megy a motor, ha nem megy akkor valami baj van.
Helló!akkor rákérdeznél tesódtol hogy a vfr400 hoz meg e jött már e a szimering.köszi előre is.
Nemtudom, melyik cég a katalógus gazdája?
Örülök, hogy sikerült.Most már akkor motorozz, és vigyázz magadra!