Nekem tele lett a 400-as banditom kartere benzinnel mikor elromlott a csap és fennakadt az úszó. Annyira, hogy mikor oda már nem fért a többi a légszűrőházban kötött ki, előtte tankoltam tele.
Még a benzinen kívül az nem lehet a baja, hogy amikor eltetted ősszel akkor nem volt elzárva a benzincsap rendesen és a forgattyúsházba beszivárgott a karbiból az üzemanyag?
igen, csekkoltam azt is, szépen középen adja le. Meg már próbáltam több gyertyát is, de ugyanaz az efekt. Ma megpróbálom leereszteni a benyát, aztán írok hogy mi lett a vége.
Azt úgy értettem, hogy minden működik, van szikra, benyás a gyertya, és mégsem indul. Amikor ősszelk eltettem semmi baja nem volt, azóta meg semmi nem változott, csak eltelt vagy fél év közben elromlott a benya. Szóval tuti az lesz a baja, ma utána is járok, leengedem belőle a régi szart.
Azért ne hasonlítsunk össze egy orosz autót egy japán motorral hehe.
A moszkvics és társai szinte a mosogatólével is elmennek.
Nem lehetett gyenge a moszkvicsos storry.
Nekem sem pedig az több mint 20 éve volt benne egy moszkvics(még a gömbölyű-é, azt hiszem 403-as) motoros aggregátorban, az oroszoktól vette a szomszéd 87'-ben és én tettem üzemképessé és beindult a tankban lévő furcsa színü és szagu benyával, nem volt egy rakéta, de ment..... .....a benzin életkora pedig azért volt ismert mert plombált volt a tank dátummal ami 65'-ös volt. Féléves benzin nem pusztul meg akármivel adalékolják.
A moszkvics és társai szinte a mosogatólével is elmennek.
Nem lehetett gyenge a moszkvicsos storry.
köszi!
a 2009/1-esben van