Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah meglenne 2hét alatt...nekem meg hétvégére kellene!
az RMC-honlapján nem látok ilyet,de majd hnap felhivom öket!

Köszi!
jozsef.petro! tényleg az volt a baja valami kis szutyok bekerült a tűszelep alá, és ezért nem tudott elzárni rendesen köszi szépen a segítséget
A 1.5-2mm az szétverheti a csapágyat!
Ez a kérdés komoly?
rmc-nél van ilyen
Mégvalami az ethanol azért 5% mert nagyobb arányban rongálja szimeringeket.Az ethanol környezetbarátabb mint a benzin mert szeszpárlat ez anyit jelent ,hogy a természetböljön vagy is a széndioxidot a jelenlegi növények megkötik és ha elégeted ugyan az kerül vissza a levegőbe nem úgy mint a kőolajbol ami több milió éve kötődött meg és most + ként kerül a levegőbe a jelenlegi mellé.Az ethanolal hajtott autók más szimeringel épülnek és nem keményitti ki az ethanol 3 ha elektromos ácé pumpa van a kocsiba akkor is veszéjes mert az ethanol vezeti az áramot és rendszertűz keletkezhet.A többi pedig politika és üzlet.
Abból a katalógusból ahol nézed?
heló mi. etz-m be a kulungtengely üt egy kicsit úgy 1,5mm 2mm.
azmég nemsok vagy már kikell cserélni?
Hali! Azt a tesóm rendelte szerintem!
Üdv!
Ha túl sok van belőle akkor gubanc .
Ja és tegyél el benzint 4 évre és ha letelt írj egy e-mailt hogy hogyan indul a gép!Akkor még lessz 1 év a szavatosságig, de szerintem elég csak 5 hónapot várni és akkor próbálkozz majd Írj egy e-mailt.
akkor tudnád hogy a honvédság nem a közuti kutakrol hozza benzint.Az M zárolt benzin az tiszta nincs szinezék.Emlékezned kéne ,hogy más a szaga!Én is voltam katona és a karbantartóknál!Bocsi!
Akkor te nemtalálkoztál a berohatt benzin jelenséggel!Van mikor a mocin minden pöcc csak már szar a benzin és hiába melegszik és hiába kerül nyomás alá és hiába kap szikrát ha a benzin már gyenge akkor nem robban!Ha gyenge a benzin akkor az azt jelenti hogy az oktán hiányzik belőle csak víz festék (mert igen szinezik a benzineket mert mindegyik fajtának más más szinünek kell lennie) petróleum ásványi anyagok!De a lényeg az oktán ami belobban a sürittéstöl és a szikrátol.
nekem volt olyan akkum, ami önindítót símán tekerte, de robbantani nem tudott kicsit hoszabb állás után. Pár perc töltés után mindig elsőre. Mivel a tankod volt buzerálva, símán annak is lehet baja. Ellenőrizted folyik-e ?
A benzinnek 5 év a szavatossága, a katonaságnál is akkor cserélték az M zárolt készleteket. A kannával viszont lehetnek gondok, szűréssel töltötted vissza? Az etanol tényleg 5% körül van, de ez EU előírás és környezetvédelmi oka van.....ha jól tudom.
szevasztok!

nem tudja valaki véletlenül,hogy honnan tudnék szerválni egy ilyen kormánybilincses 2állásu kapcsolot?
Szia!
Már bocsi hogy beleszólok de ha minden oké akkor megy a motor
Valami prücök csak van.
Vedd ki a gyertyát először nézd meg hogy taknyos e a gyertya, ha nem akkor teszteld le hogy szikrázik e. Ha ez mind oké akkor próba képen egy kis benzint vagy féktisztítót kell nyomni a karbihoz. Ha gyertya száraz akkor nem kap rendesen petrót. Ha a plusz üzemanyag hozzáadás hatására pöffen egyet kettőt és utána leáll akkor valami baj van az üzemanyag ellátással. Pl úszószint vagy tű, vagy fúvóka dugulás.
A gyertyának milyen szikrályavan?Erős?Próbáltál gyertyát cserélni?Mert előfordul ha megnézed van de nyomásalatt nemagya le.Benzines a gyerta ha indittás után kiveszed?De egyébként szerintem biztos ,hogy a benzin főleg ha szeptemberi mert az már közel 7 hónapos!
Helló!meg jött a szimering?
sztem is tuti az lesz a baj. szeptember körül tankoltam egy 5 literes kannával, most meg hazahoztam a festőtől a tankot, beleöntöttem és egyszerűen nem indult. holnap megpróbálom leengedni a tankot/karbit
minden stimmel, már szét tekertettem az agyát és egyszerűen nem indult. nem robbanik az anyag. eddig egy gombnyomás volt... a téli pihenés alatt csak nem romlott el semmi
Ja és a régi genyát ne keverd a frissel az kuka esetleg mosó benzin ha birod a szagát és sokat szerelsz.Az etanol aránynak semmi köze az etanolt 2001-óta keverik 5-6% arányban a benzin mellé oktánszám növelőnek.
Berohatt a benzined!A benzin szavatossága 3 hónap aztán elillan a lényeg és marad a szinezék meg az adalékok.Tegyél bele frisset és ha jó a gép biztos indul.A benzinnek nincs fura szaga?Mint pl a festéknek.
Szép estét! Elektronikus gyújtásod van? Az akku fel van töltve?
Jó volt ez amikor tankoltam, csak kb tavaly október óta kannában ált, tegnap végre visszakaptam a tankomat, feltettem a motorra, beleöntöttem a benzint és nem akart indulni az istenért sem. Ősszel amikor eltettem semmi baja nem volt, csak erre tudok gondolni.