Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello
Tudna vki több infot adni a hengerfejtömítő pasztáról? Ha képet a csomagolásáról mellékelne vki azt nagyon megköszönném.
Próbáld meg azt, h a benzincsövet lehúzod a tank csapjáról, és tölcsért bele, és úgy beindítod...
Utána meg visszadugod a tankra és jó lesz.
csak azért kèrdeztem mert összel elraktam a motorom, ma meg ràraktam a frissen fènyezett tankot, beleöntöttem az összel tankolt benyàt ès semmi... majdnem 2km-t toltam ès baszik indulni.
Igen, nekem is volt már "romlott" benzinem...
Keverd össze frissel, mert ha az etanol keverési arányt elb@ssták akkor elöfordulhat . Eddig kétszer tankoltam olyan "benzint" ami nem robbant el a motorban. Annál a kutnál többet nem tankolok.
Egyszer szagoltam ecet szagút, összevissza járt vele a motor, és a füstölt is.
Az lehetséges hogy a benzin elromlik?
KB 6-7 hónapot állhatott kannában.
Nem a hollandok vámolják be. Hanem ez a tetves magyarország...
Nekem volt, h Hollandiából 3 hét alatt ért ide a cuccom. És tudod mi a poén, h 4 nap alatt itt volt magyarba, csak a BP-i postások baszták intézni és ott állt náluk 3 hétig...
usa-bol a jb-tech-en keresztűl
azt mondták mult héten hogy már hollandiában van
onnan kb mennyi idő? vám+szállítás?
Honnan rendelted? Ha USA-ból akkor bevámolták, úgyhogy majd a postást várd, vagy a telefont a vámhivataltól...
Igen lesz még abból teve! Ha a váz nem gyűrődött meg akkor biztos...
Köszönöm a tájékoztatást. Sokat nem mond, de az nem a te hibád :-) Nem vagyok krosszos, utcai vagyok. Csak mindenre kíváncsi.
Ahogy medve írta ha a váz nem ment el akkor igen. Nem tudom mikor akarod majd javíttatni, de pár hét múlva remélem meglesz a vázkimérő műszerem és azzal meg lehet mondani elment-e.
valaki vár wiseco dugóra? már 3 hete megrendeltem és semmi
Fennakadt a tűszeleped vazze , Mármint a karbié!
ha maga a főváz nem ment el akkor persze. Ez most szarul néz ki, de nem olyan vészes.
üdv, szerintetek ebböl lessz még motor?
Akkor felmegyek...
még vagyok
Oksi. Azért nem igazoltam vissza, mert melóztam, és este 11kor értem haza. De már megvagy az msn-en. Reggel dumálunk ha fent leszel.
nem, bigoneszit de valszeg már elmet aludni mert nem igazolt vissza meg itt sem válaszol :S
kit? engem?
felvettelek msn-re ott megbeszéljük oksa?
mert fel van telve a hengered benzinnel? Vedd ki a gyertyát és fogjál rá egy rongyot és járasd ki belőle...
Gyere el Komáromba és megcsinálom baráti áron...